Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 875
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Urlop - bardzo oryginale imię dla psiaka ;)

A tak na poważnie, to życzę Ci tego urlopu Pokerku z całego serca! Ja się kiedyś odgrażałam "na zaś" i z urlopu wyszło to, co wyszło, czyli... kolejny tymczas. Ty masz większe szanse na powodzenie planu, bo wyjeżdżasz, a ja chciałam urlopować w domu ;)

Posted

Przyłączam się do życzeń urlopowych i niezmiennie skaczę z radości z powodu ozdrowienia Dusi :sweetCyb: ........... Pokerku :buzi: ............ :klacz:

Posted

Dziękuję za życzenia.Wyjeżdżam dopiero 22 czerwca , więc jeszcze będę czekać na kolejne życzenia :eviltong:

Dzwoniła przyszła pańcia Dusi.Jeżeli wyniki morfologii krwi suni będą dobre w środę ,to ustalimy sposób przekazania dziewczynek w weekend.:-(

Posted

[quote name='Mattilu']Nie placz Pokerku, bedzie dobrze[/QUOTE]

Tak myślę, ale sunie wyjątkowo zapadły mi w sercu,a szczególnie od początku ze zdjęcia jeszcze mała pchła Szachrajka. Chyba już nigdy nie trafię na taki egzemplarz.

Posted

[quote name='Poker']Tak myślę, ale sunie wyjątkowo zapadły mi w sercu,a szczególnie od początku ze zdjęcia jeszcze mała pchła Szachrajka. Chyba już nigdy nie trafię na taki egzemplarz.[/QUOTE]
No to moze je sobie zostaw:cool3:

Posted

[quote name='Mattilu']No to moze je sobie zostaw:cool3:[/QUOTE]

Wtedy koniec z DT u mnie.I tak źle i tak niedobrze. Poza tym 4 psy i kot to trochę dużo zwierzaków.

Posted

Ale ze mnie totalna gapa ale to tylko przez to, że brak czasu mnie dobija :/
Czytam, że udało się małą wyleczyć?
Nie zazdroszczę Ci chwili rozstania :roll:

Posted

[quote name='Nutusia']Urlop - bardzo oryginale imię dla psiaka ;)
A to Ci się wyjątkowo udało! :roflt:

Chociaż i tak nie moge się powstrzymać przed dopiskiem - I kto to mówi...? (patrz: poniżej) :evil_lol:

[quote name='Nutusia']A tak na poważnie, to życzę Ci tego urlopu Pokerku z całego serca! Ja się kiedyś odgrażałam "na zaś" i z urlopu wyszło to, co wyszło, czyli... kolejny tymczas. Ty masz większe szanse na powodzenie planu, bo wyjeżdżasz, a ja chciałam urlopować w domu ;)

Do życzeń dlaPokerowych się oczywiście przyłączam! :kciuki:

PS.
A jutro Wam wstawię, "co" mam w kalendarzu na czerwcu... :siara:
No, padłam w sobotę po przewróceniu kartki. :mdleje:

Posted

[quote name='inka33']

PS.
A jutro Wam wstawię, "co" mam w kalendarzu na czerwcu... :siara:
No, padłam w sobotę po przewróceniu kartki. :mdleje:
Już jest jutro !!! :siara: :mad:

Posted

[quote name='Ziutka']Już jest jutro !!! :siara: :mad:[/QUOTE]

Coś taka niewyrozumiała. Dopiero były 32 minuty dziś, a doba ma 24 h. :eviltong:

Posted

[quote name='Poker']Coś taka niewyrozumiała. Dopiero były 32 minuty dziś, a doba ma 24 h. :eviltong:[/QUOTE]
Przecież to środek dnia dla Inci :diabloti: zawsze o tej porze buszuje na dogo - może ją zalało, że jej dzisiaj nie ma :roll::eviltong:

Pokerku, proszę mi tu się pochwalić, gdzie Cię wielki ptak "zawozi" ;)

Posted

[quote name='inka33']Z kijem na mnie?! :angryy:

To Ci wcale nie pokażę, o! :eviltong:

. .

łomatulukochanajakieśznajome"twarze" :evil_lol:

P.S.
Widzisz Pokerku, nie mówiłam ? Inka buszuje jak nic o tej porze.......na traktorze :eviltong:

Posted (edited)

[quote name='Poker']Coś taka niewyrozumiała. Dopiero były 32 minuty dziś, a doba ma 24 h. :eviltong:[/QUOTE]
Dziękuję! :loveu:

A ja tej wrednej babie codziennie klikam na Marikę... :puppydog:

.

Edited by inka33
Posted

[quote name='Ziutka']łomatulukochanajakieśznajome"twarze" :evil_lol:

P.S.
Widzisz Pokerku, nie mówiłam ? Inka buszuje jak nic o tej porze.......na traktorze :eviltong:[/QUOTE]
A Ty za to nieregulaminowo zdjęcie cytujesz! :lmaa:

Posted

[quote name='inka33']

A ja tej wrednej babie codziennie klikam na Marikę... :puppydog:

.[/QUOTE]
Dziękuje Kochanieńka, że pamiętasz :loveu:

[quote name='inka33']A Ty za to nieregulaminowo zdjęcie cytujesz! :lmaa:[/QUOTE]
łoj tam, nie czepiaj się .... nie mogłam się powstrzymać :cool3:

Posted

[quote name='Ziutka']Dziękuje Kochanieńka, że pamiętasz :loveu:[/QUOTE]
W podręcznych zakładkach mam, i to blisko początku, więc raczej nie da się nie pamiętać. :p

[quote name='Ziutka']łoj tam, nie czepiaj się .... nie mogłam się powstrzymać :cool3:[/QUOTE]
To Ty się w chwilę po północy mnie o jutro nie czepiaj! :obrazic: