NikaEla Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 [quote name='Poker']co to to nie.Następny będzie URLOP :multi: .a z urlopu przywieziony tymczasik ;) Quote
Nutusia Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 Urlop - bardzo oryginale imię dla psiaka ;) A tak na poważnie, to życzę Ci tego urlopu Pokerku z całego serca! Ja się kiedyś odgrażałam "na zaś" i z urlopu wyszło to, co wyszło, czyli... kolejny tymczas. Ty masz większe szanse na powodzenie planu, bo wyjeżdżasz, a ja chciałam urlopować w domu ;) Quote
Nutusia Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 W takim razie tyle samo lądowań, co startów życzę. I udanego wypoczynku :) Quote
Ewanka Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 Przyłączam się do życzeń urlopowych i niezmiennie skaczę z radości z powodu ozdrowienia Dusi :sweetCyb: ........... Pokerku :buzi: ............ :klacz: Quote
zozola77 Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 świetne wiesci.. to..dłuuuuuuuuuuuuuugiego tego urlopu zycze, żeby nabrac sił przed..hm powrotem do polskiej rzeczywistosci...:cool3:;) Quote
Poker Posted June 3, 2013 Author Posted June 3, 2013 Dziękuję za życzenia.Wyjeżdżam dopiero 22 czerwca , więc jeszcze będę czekać na kolejne życzenia :eviltong: Dzwoniła przyszła pańcia Dusi.Jeżeli wyniki morfologii krwi suni będą dobre w środę ,to ustalimy sposób przekazania dziewczynek w weekend.:-( Quote
Poker Posted June 3, 2013 Author Posted June 3, 2013 [quote name='Mattilu']Nie placz Pokerku, bedzie dobrze[/QUOTE] Tak myślę, ale sunie wyjątkowo zapadły mi w sercu,a szczególnie od początku ze zdjęcia jeszcze mała pchła Szachrajka. Chyba już nigdy nie trafię na taki egzemplarz. Quote
Mattilu Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 [quote name='Poker']Tak myślę, ale sunie wyjątkowo zapadły mi w sercu,a szczególnie od początku ze zdjęcia jeszcze mała pchła Szachrajka. Chyba już nigdy nie trafię na taki egzemplarz.[/QUOTE] No to moze je sobie zostaw:cool3: Quote
Poker Posted June 3, 2013 Author Posted June 3, 2013 [quote name='Mattilu']No to moze je sobie zostaw:cool3:[/QUOTE] Wtedy koniec z DT u mnie.I tak źle i tak niedobrze. Poza tym 4 psy i kot to trochę dużo zwierzaków. Quote
b-b Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 Ale ze mnie totalna gapa ale to tylko przez to, że brak czasu mnie dobija :/ Czytam, że udało się małą wyleczyć? Nie zazdroszczę Ci chwili rozstania :roll: Quote
AnkaG Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 Ciężko będzie się rozstać z pchełkami. Zwłaszcza po takich przeżyciach ... Quote
Bogusik Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 Małe,kochane pchlątka :loveu: Najważniejsze,że już obie zdrowe!:multi: Quote
inka33 Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 [quote name='Nutusia']Urlop - bardzo oryginale imię dla psiaka ;) A to Ci się wyjątkowo udało! :roflt: Chociaż i tak nie moge się powstrzymać przed dopiskiem - I kto to mówi...? (patrz: poniżej) :evil_lol: [quote name='Nutusia']A tak na poważnie, to życzę Ci tego urlopu Pokerku z całego serca! Ja się kiedyś odgrażałam "na zaś" i z urlopu wyszło to, co wyszło, czyli... kolejny tymczas. Ty masz większe szanse na powodzenie planu, bo wyjeżdżasz, a ja chciałam urlopować w domu ;) Do życzeń dlaPokerowych się oczywiście przyłączam! :kciuki: PS. A jutro Wam wstawię, "co" mam w kalendarzu na czerwcu... :siara: No, padłam w sobotę po przewróceniu kartki. :mdleje: Quote
Gosiapk Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 Co tam masz zaplanowane na piękny czerwiec? Hę? :cool3: Trzymam kciuki za udany urlopik Pokerka i Nutusi też! Quote
Ziutka Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 [quote name='inka33'] PS. A jutro Wam wstawię, "co" mam w kalendarzu na czerwcu... :siara: No, padłam w sobotę po przewróceniu kartki. :mdleje: Już jest jutro !!! :siara: :mad: Quote
Poker Posted June 3, 2013 Author Posted June 3, 2013 [quote name='Ziutka']Już jest jutro !!! :siara: :mad:[/QUOTE] Coś taka niewyrozumiała. Dopiero były 32 minuty dziś, a doba ma 24 h. :eviltong: Quote
Ziutka Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 [quote name='Poker']Coś taka niewyrozumiała. Dopiero były 32 minuty dziś, a doba ma 24 h. :eviltong:[/QUOTE] Przecież to środek dnia dla Inci :diabloti: zawsze o tej porze buszuje na dogo - może ją zalało, że jej dzisiaj nie ma :roll::eviltong: Pokerku, proszę mi tu się pochwalić, gdzie Cię wielki ptak "zawozi" ;) Quote
inka33 Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 [quote name='Ziutka']Już jest jutro !!! :siara: :mad: Z kijem na mnie?! :angryy: To Ci wcale nie pokażę, o! :eviltong: . . Quote
Ziutka Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 [quote name='inka33']Z kijem na mnie?! :angryy: To Ci wcale nie pokażę, o! :eviltong: . . łomatulukochanajakieśznajome"twarze" :evil_lol: P.S. Widzisz Pokerku, nie mówiłam ? Inka buszuje jak nic o tej porze.......na traktorze :eviltong: Quote
inka33 Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 (edited) [quote name='Poker']Coś taka niewyrozumiała. Dopiero były 32 minuty dziś, a doba ma 24 h. :eviltong:[/QUOTE] Dziękuję! :loveu: A ja tej wrednej babie codziennie klikam na Marikę... :puppydog: . Edited June 3, 2013 by inka33 Quote
inka33 Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 [quote name='Ziutka']łomatulukochanajakieśznajome"twarze" :evil_lol: P.S. Widzisz Pokerku, nie mówiłam ? Inka buszuje jak nic o tej porze.......na traktorze :eviltong:[/QUOTE] A Ty za to nieregulaminowo zdjęcie cytujesz! :lmaa: Quote
Ziutka Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 [quote name='inka33'] A ja tej wrednej babie codziennie klikam na Marikę... :puppydog: .[/QUOTE] Dziękuje Kochanieńka, że pamiętasz :loveu: [quote name='inka33']A Ty za to nieregulaminowo zdjęcie cytujesz! :lmaa:[/QUOTE] łoj tam, nie czepiaj się .... nie mogłam się powstrzymać :cool3: Quote
inka33 Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 [quote name='Ziutka']Dziękuje Kochanieńka, że pamiętasz :loveu:[/QUOTE] W podręcznych zakładkach mam, i to blisko początku, więc raczej nie da się nie pamiętać. :p [quote name='Ziutka']łoj tam, nie czepiaj się .... nie mogłam się powstrzymać :cool3:[/QUOTE] To Ty się w chwilę po północy mnie o jutro nie czepiaj! :obrazic: Quote
Recommended Posts