Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Poker']
....Dusia ważyła dziś już 3450 :multi: Przy takim dobowy przyroście wagi Dusia szybko osiągnie należną wagę,.
P
Ale tempo :crazyeye:, brawo

[quote name='Poker']
...Dusia teraz też je jak konik.Opędzlowała dziś całą wielką puszkę Puriny.
Mimo wyprowadzania ich co ok.2 godziny , siurkają i koopają w domu też.P

haha, jedzą jak koniki, to prawie jak koniki wydalają ;)
Ale jak dojdą do swojej prawidłowej wagi i zaczną jeść jak psiaki,
to zapewne skończą się kłopoty z qpalami w domu.

Również pozdrawiam i niedzielnie i słonecznie :lol:

• Replies 875
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Nutusia']Tak się cieszę! Byłam z TZem w Koszalinie i pół drogi mu opowiadałam o Pokerowych Dziewczynkach :)[/QUOTE]

Biedak, nie usnął z zanudzenia? ;)

Posted

[quote name='malagos']No coś Ty, opowieści o psach lepsze niz wiadomosci w radiu :)[/QUOTE]

Zdecydowanie się zgadzywuję

Posted

Od poczatku czytam wątek i walkę o życie Dusi
wielki szacunek Poker jestem pełna podziwu i kłaniam się nisko to co robisz dla tych biednych psiaczków to coś pieknego , tyle uratowanych psich istnień dzięki Tobie ma wspaniałe domy .

Posted (edited)

Załatwiłam przewóz transporterka na jutro pociągiem do Kielc (odjazd 10.30) , ale nie a kto go zawieźć z okolic Astry na Dworzec, bo wszyscy w pracy :(

Już zorganizowane :multi:
Dorota znalazła młodzieńca, który dostarczy transporter na dworzec

Edited by Nikaragua
Posted

[quote name='Nikaragua']Załatwiłam przewóz transporterka na jutro pociągiem do Kielc (odjazd 10.30) , ale nie a kto go zawieźć z okolic Astry na Dworzec, bo wszyscy w pracy :([/QUOTE]
O psia kość.Trzeba było pisać wcześniej, to bym coś zakombinowała. Szkoda,że wyjechał ode mnie.
A może się uda w inny dzień?

Posted

[quote name='Bella1']Od poczatku czytam wątek i walkę o życie Dusi
wielki szacunek Poker jestem pełna podziwu i kłaniam się nisko to co robisz dla tych biednych psiaczków to coś pieknego , tyle uratowanych psich istnień dzięki Tobie ma wspaniałe domy .[/QUOTE]

Dziękuję za słowa uznania , ale się :oops:.Jest wiele osób , które robią znacznie więcej,

Posted

[quote name='Poker']O psia kość.Trzeba było pisać wcześniej, to bym coś zakombinowała. Szkoda,że wyjechał ode mnie.
A może się uda w inny dzień?[/QUOTE]
poprawiłam wcześniejszy post

Posted

Zaczyna być widoczny przyrost ciałka u Dusi.W talii zrobiła sie grubsza, guzy kulszowe też jakby ciut mniej sterczą.
Lubi biegać ,ale widać ,że słabiutka. bo pobiega i idzie spać. Jadła dziś świetnie.
Obie panienki są gównojadki :mad:, jak zrobią w domu , to na wyścigi z nimi trzeba sprzątać.Jak nie zdążymy natychmiast, to po "czekoladce" tylko ślad widać :mad:
One załatwiały się w domu i były głodzone, pewnie stąd ten zwyczaj :-(

Posted

Z tym zjadaniem kup zapewne masz rację Poker.U mnie też zdażało się jednemu tymczasowiczkowi zjadać ko,ale przed trafieniem do schronu tułał się po Zamościu sporo czasu.Później jak wreszcie przeszła gorączka jedzenia,przestał bo był syty i zakumał,że żarełko zawsze jest dostępne w misce.

Posted

Małe doopki coraz słodsze, jak ja je oddam ?:-(
Obie śpią z nami , wtulone głównie we mnie.Chodzą jak moje 2 cienie. Od wczoraj Dusia również wskakuje na wysokie łóżko :multi:
Dusia zjadła wczoraj tak dużo, że strach się bać.Idę ją zważyć i podać damom śniadanko.

Posted

I co - należało się śniadanko po zważeniu, czy już tylko pół porcji? ;) :)
Bardzo się cieszę z takiego obrotu sprawy, bo to oznacza, że już za momencik małe insekty wylądują w DSach. Bo gdyby jeszcze trochę dłużej posiedziały u Pokerkowej, to ja nie wiem ;)

Posted

[quote name='Nikaragua']Może wielkopies :-D ;-)

co to to nie.Następny będzie URLOP :multi:
Dusia straszliwie boi się obcych, dygocze, ucieka w najdalszy kącik albo szczeka . Mika jest odważniejsza jak to kierowniczki bywają.
Jadę po puszki dla Dusi, bo już kończy ostatnią.