Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czy Tinka została gdzieś przeniesiona, tzn. w inne miejsce w schronisku? Pytam, bo tak bardzo martwię się, żeby nic jej się złego do soboty nie stało... Gdzie dokładnie ma pojechać Tinka w sobotę?

• Replies 849
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agnieszka103 napisał(a):
Czy Tinka została gdzieś przeniesiona, tzn. w inne miejsce w schronisku? Pytam, bo tak bardzo martwię się, żeby nic jej się złego do soboty nie stało... Gdzie dokładnie ma pojechać Tinka w sobotę?

Nie, Tina jest cały czas w tym samym boksie. Schron jest masakrycznie przepełniony, nie ma nawet gdzie jej przenieść :( dlatego też jedziemy w sobotę z samego rana. Mała pojedzie do hoteliku do Kasi Przystał.

anica napisał(a):
Jestem, jestem :)
ja mogę wysłać fanty, poczekam na info ,kto będzie organizował bazarek?...
Tinka, teraz już będzie tylko lepiej :)))))))

Skontaktuj się proszę z mestudio, ona zobowiązała się zrobić bazarek i przyjąć fanty :loveu:

maja602 napisał(a):
Miałam się podliczyć. Po 10 stycznia br. dokonam wpłaty jednorazowej dla Tinki.

Dziękuję pięknie, już wysyłam dane do przelewu :loveu:

Elza22 napisał(a):
W cenie 300 zł jest również gotowane jedzienie :) no to super a to jest hotelik czy DT?

Hotelik w domowych warunkach, tak można powiedzieć :)

Doszły wpłaty:
-10zł jo ka
-10zł Asiaczek

Pięknie dziękuję! :loveu:

Posted

Gu-Gu napisał(a):
Co prawda bez zaproszenia ale proszę nr konta. Chciałabym zasponsorować wyróżnione ogłoszenie na tablica.pl. Choć tyle pomogę.

Witaj :multi: w takim razie pośle swoje konto bo to ja zajmuję się ogłoszeniami i bardzo dziękuję :loveu:
(dostałam maila, lada chwila odpiszę)

margoth137 napisał(a):
Liderek też w sobotę jedzie do Kasi:) może się polubią;)

Ooooo...... a który to? :)

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Już pędzę na bazarek - Ty to masz pomysły! Super! :)

Także najlepsza opcja w tym wypadku to propozycja mestudio, która jest w stanie przyjąć rzeczy i zrobić bazarek :)

To wyślę paczkę:)

Posted

kakadu napisał(a):

..z jo ka juz jestem w kontakcie ;)

ojj wybacz, ale dzisiaj już nie dałam rady zajrzeć dokładnie do szafy, (praca-dom, dom-praca! życie! eh życie!) ale na weekend na pewno przygotuję pełen opis; na tą chwilę mogę dopowiedzieć że będzie ok 10 -15 szt fantów, w tym również książki, bibeloty, zabawki etc. czyli 'ala tinkowy misz-masz ;)

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']A może jakaś cioteczka umie robić piękne banerki i zrobiłaby jeden dla Tiny?:Rose:

Ja tylko takie:

. . .

Linkowanie jest, powinno być OK....

Posted

Ela&Puch napisał(a):
podajcie kontakt o tą psinkę :) na priwate

haliza napisał(a):
Elu, czy coś Ci się snuje po główce :roll::evil_lol:

myślę,że nie to co i mnie się w pierwszej chwili...Elinka jeszcze w żałobie po Blekusiu
chociaż nie mam wątpliwości,że gdzie jak gdzie ale w TYM domku byłoby Tince najlepiej w świecie:)

Posted

[quote name='MALWA']Jestem na zaproszenie Liliii.....Proszę o konto, dorzucę coś jednorazowo.

Dziękujemy :loveu:

[quote name='inka33']Ja tylko takie:

. . .

Linkowanie jest, powinno być OK....

Jej ale ładne, szkoda że ja nadal nie umiem wstawiać banerków :roll:

[quote name='Bgra']myślę,że nie to co i mnie się w pierwszej chwili...Elinka jeszcze w żałobie po Blekusiu
chociaż nie mam wątpliwości,że gdzie jak gdzie ale w TYM domku byłoby Tince najlepiej w świecie:)

Czyli że co? Domek się szykuje? :roll: