Agnieszka103 Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Czy Tinka została gdzieś przeniesiona, tzn. w inne miejsce w schronisku? Pytam, bo tak bardzo martwię się, żeby nic jej się złego do soboty nie stało... Gdzie dokładnie ma pojechać Tinka w sobotę? Quote
anica Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Jestem, jestem :) ja mogę wysłać fanty, poczekam na info ,kto będzie organizował bazarek?... Tinka, teraz już będzie tylko lepiej :))))))) Quote
maja602 Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Miałam się podliczyć. Po 10 stycznia br. dokonam wpłaty jednorazowej dla Tinki. Quote
Elza22 Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 W cenie 300 zł jest również gotowane jedzienie :) no to super a to jest hotelik czy DT? Quote
rzepek Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 A ghdzie jest nr konta do wplaty na Tinusię? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 9, 2013 Author Posted January 9, 2013 Agnieszka103 napisał(a):Czy Tinka została gdzieś przeniesiona, tzn. w inne miejsce w schronisku? Pytam, bo tak bardzo martwię się, żeby nic jej się złego do soboty nie stało... Gdzie dokładnie ma pojechać Tinka w sobotę? Nie, Tina jest cały czas w tym samym boksie. Schron jest masakrycznie przepełniony, nie ma nawet gdzie jej przenieść :( dlatego też jedziemy w sobotę z samego rana. Mała pojedzie do hoteliku do Kasi Przystał. anica napisał(a):Jestem, jestem :) ja mogę wysłać fanty, poczekam na info ,kto będzie organizował bazarek?... Tinka, teraz już będzie tylko lepiej :))))))) Skontaktuj się proszę z mestudio, ona zobowiązała się zrobić bazarek i przyjąć fanty :loveu: maja602 napisał(a):Miałam się podliczyć. Po 10 stycznia br. dokonam wpłaty jednorazowej dla Tinki. Dziękuję pięknie, już wysyłam dane do przelewu :loveu: Elza22 napisał(a):W cenie 300 zł jest również gotowane jedzienie :) no to super a to jest hotelik czy DT? Hotelik w domowych warunkach, tak można powiedzieć :) Doszły wpłaty: -10zł jo ka -10zł Asiaczek Pięknie dziękuję! :loveu: Quote
malawaszka Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 trzymam kciuki bo sunieczka prześliczna i kochana :kciuki: Quote
Ela&Puch Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 podajcie kontakt o tą psinkę :) na priwate Quote
Elza22 Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 to dobrze bo szkoda małej w zimnym boksie;-) moja znajoma ma pdt za 200zł z wyżywieniem i w domu nie wiem czy ma ma wolne miejsca to i tak za daleko. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 9, 2013 Author Posted January 9, 2013 Ela&Puch napisał(a):podajcie kontakt o tą psinkę :) na priwate Leci PW :) Quote
Gu-Gu Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Co prawda bez zaproszenia ale proszę nr konta. Chciałabym zasponsorować wyróżnione ogłoszenie na tablica.pl. Choć tyle pomogę. Quote
margoth137 Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Liderek też w sobotę jedzie do Kasi:) może się polubią;) Quote
Lili8522 Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Gu-Gu napisał(a):Co prawda bez zaproszenia ale proszę nr konta. Chciałabym zasponsorować wyróżnione ogłoszenie na tablica.pl. Choć tyle pomogę. Witaj :multi: w takim razie pośle swoje konto bo to ja zajmuję się ogłoszeniami i bardzo dziękuję :loveu: (dostałam maila, lada chwila odpiszę) margoth137 napisał(a):Liderek też w sobotę jedzie do Kasi:) może się polubią;) Ooooo...... a który to? :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 9, 2013 Author Posted January 9, 2013 Gu-Gu dziękuję bardzo :) margoth137 super, to Kasia będzie miała intensywną sobotę :) fajnie! Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 9, 2013 Author Posted January 9, 2013 Dotarło 10zł od Agniszki103, pięknie dziękuję :) :) :) Quote
AlkaM Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Tina i Liderek dwa maluszki razem:lol: Bądźcie szczęsliwi:lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 9, 2013 Author Posted January 9, 2013 A może jakaś cioteczka umie robić piękne banerki i zrobiłaby jeden dla Tiny?:Rose: Quote
haliza Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Ela&Puch napisał(a):podajcie kontakt o tą psinkę :) na priwate Elu, czy coś Ci się snuje po główce :roll::evil_lol: Quote
__Lara Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 margoth137 napisał(a):Liderek też w sobotę jedzie do Kasi:) może się polubią;) To Tinka będzie z Liderkiem :D :D :D Quote
ewu Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Już pędzę na bazarek - Ty to masz pomysły! Super! :) Także najlepsza opcja w tym wypadku to propozycja mestudio, która jest w stanie przyjąć rzeczy i zrobić bazarek :) To wyślę paczkę:) Quote
jo ka Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 kakadu napisał(a): ..z jo ka juz jestem w kontakcie ;) ojj wybacz, ale dzisiaj już nie dałam rady zajrzeć dokładnie do szafy, (praca-dom, dom-praca! życie! eh życie!) ale na weekend na pewno przygotuję pełen opis; na tą chwilę mogę dopowiedzieć że będzie ok 10 -15 szt fantów, w tym również książki, bibeloty, zabawki etc. czyli 'ala tinkowy misz-masz ;) Quote
MALWA Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Jestem na zaproszenie Liliii.....Proszę o konto, dorzucę coś jednorazowo. Quote
inka33 Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']A może jakaś cioteczka umie robić piękne banerki i zrobiłaby jeden dla Tiny?:Rose: Ja tylko takie: . . . Linkowanie jest, powinno być OK.... Quote
Bgra Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 Ela&Puch napisał(a):podajcie kontakt o tą psinkę :) na priwate haliza napisał(a):Elu, czy coś Ci się snuje po główce :roll::evil_lol: myślę,że nie to co i mnie się w pierwszej chwili...Elinka jeszcze w żałobie po Blekusiu chociaż nie mam wątpliwości,że gdzie jak gdzie ale w TYM domku byłoby Tince najlepiej w świecie:) Quote
Lili8522 Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 [quote name='MALWA']Jestem na zaproszenie Liliii.....Proszę o konto, dorzucę coś jednorazowo. Dziękujemy :loveu: [quote name='inka33']Ja tylko takie: . . . Linkowanie jest, powinno być OK.... Jej ale ładne, szkoda że ja nadal nie umiem wstawiać banerków :roll: [quote name='Bgra']myślę,że nie to co i mnie się w pierwszej chwili...Elinka jeszcze w żałobie po Blekusiu chociaż nie mam wątpliwości,że gdzie jak gdzie ale w TYM domku byłoby Tince najlepiej w świecie:) Czyli że co? Domek się szykuje? :roll: Quote
Recommended Posts