Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

lili przysłała zaproszenie, więc zaglądam; pieniędzy nie mam, fantów na bazarek tez nie (ta resztka co została jest zarezerwowana na innego psa), ale dwie osoby pisały, że maja fanty na bazarek;

mogę pomóc tak:
przyjme na [email protected] zdjęcia fantów z dokładnym opisem i propozycją ceny wywoławczej; zrobię bazarek i będę go prowadzić; pieniądze będą szły na konto hoteliku, albo dziewczyn zajmujących się suczką; darczyńcy będą śledzić bazarek, a po jego zakończeniu zajmą się kontaktem z kupującymi oraz wysyłką fantów (im mniej pośredników, tym lepiej - to wiem z doświadczenia)
więcej zrobić nie mogę niestety :shake:

• Replies 849
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Isiak']Jestem na zaproszenie, sunia jest przekochana i taka biedniutka w tym schronie... Strasznie musi tam być nieszczęśliwa :( Z finansami u mnie teraz krucho z początkiem roku, duże dodatkowe wydatki, a wypłata jedna... Ale może coś na bazarek udziałam...

Dziękuję za obecność na wątku, biedulka jest straszna i wszystkich chwyciła za serce... Mam nadzieję, że uda jej się znaleźć tylko swojego człowieka!

[quote name='kakadu']lili przysłała zaproszenie, więc zaglądam; pieniędzy nie mam, fantów na bazarek tez nie (ta resztka co została jest zarezerwowana na innego psa), ale dwie osoby pisały, że maja fanty na bazarek;

mogę pomóc tak:
przyjme na [email protected] zdjęcia fantów z dokładnym opisem i propozycją ceny wywoławczej; zrobię bazarek i będę go prowadzić; pieniądze będą szły na konto hoteliku, albo dziewczyn zajmujących się suczką; darczyńcy będą śledzić bazarek, a po jego zakończeniu zajmą się kontaktem z kupującymi oraz wysyłką fantów (im mniej pośredników, tym lepiej - to wiem z doświadczenia)

Dziękuję kakadu za obecność na wątku! :) jeśli ktoś zdecyduje się na opcję prowadzenia przez Ciebie bazarku to na pewno skieruję go do Ciebie, dziękuję!

Posted

[quote name='kakadu']lili przysłała zaproszenie, więc zaglądam; pieniędzy nie mam, fantów na bazarek tez nie (ta resztka co została jest zarezerwowana na innego psa), ale dwie osoby pisały, że maja fanty na bazarek;

mogę pomóc tak:
Ja obiecałam fanty ale problem w tym ,że 23 wylatuję do Londynu i wracam dopiero 5-lutego.
Więc ta opcja raczej odpada.

Posted

[quote name='Lili8522']Cegiełkowy dla Tinki http://www.dogomania.pl/forum/threads/238349-2-zł-KARMA-4-zł-HOTELIK-6-zł-LECZENIE!-Nie-wierzysz-Zajrzyj-prosi-Tinka-do-16-01?p=20246046#post20246046

2 zł, 4 zł, 6 zł każdy może pomóc w miarę swoich możliwości :multi:
Proszę podnoście i zapraszajcie inne Cioteczki...

Już pędzę na bazarek - Ty to masz pomysły! Super! :)

[quote name='ewu']Ja obiecałam fanty ale problem w tym ,że 23 wylatuję do Londynu i wracam dopiero 5-lutego.
Więc ta opcja raczej odpada.

Także najlepsza opcja w tym wypadku to propozycja mestudio, która jest w stanie przyjąć rzeczy i zrobić bazarek :)

Posted

jestem i ja na zaproszenie Lili8522
w tej chwili mogę wspomóc jednorazowo 10 zł (poproszę nr konta) a od lutego.. no zobaczymy co będzie dalej :shake: (?)
dodatkowo- poszperam w szafie, myślę że coś się znajdzie do dołożenia na bazarek z różnościami, w razie czego proszę osobę odpowiedzialną za utworzenie bazarku o info czy te przedmioty opisać/ porobić fotki/ przesłać na adres itd. bo ja to kompletnie zielona jestem w takowej organizacji (to będzie mój debiut hyhhy):lol:

Posted

[quote name='jo ka']jestem i ja na zaproszenie Lili8522
w tej chwili mogę wspomóc jednorazowo 10 zł (poproszę nr konta) a od lutego.. no zobaczymy co będzie dalej :shake: (?)
dodatkowo- poszperam w szafie, myślę że coś się znajdzie do dołożenia na bazarek z różnościami, w razie czego proszę osobę odpowiedzialną za utworzenie bazarku o info czy te przedmioty opisać/ porobić fotki/ przesłać na adres itd. bo ja to kompletnie zielona jestem w takowej organizacji (to będzie mój debiut hyhhy):lol:

Pięknie dziękuję, już wysyłam numer konta :)

Cioteczki, która chętna na fanty od jo ka? Ja w tej chwili nie jestem w stanie czasowo zrobić bazarku, ale może, może ktoś się skusi? :)

Posted

[quote name='jo ka']jestem i ja na zaproszenie Lili8522

Witaj :loveu:
To może zgadaj się z kakadu i wspólnymi siłami zorganizujcie bazarek?
a zanim wróci Ewu to on się skończy i może kakadu zgodzi się wystawić drugi?

Kto się tutaj jeszcze zgłaszał że ma fanty na bazarek? Uciekły mi nicki...

Posted

Mazowszanka napisał(a):
Ja się zgłaszałam, że zrobię bazarek jak skończę ten z podpisu.
Ale fantów mam bardzo dużo, nie mam gdzie ich trzymać, więc tym razem zadowolę się
tylko swoimi.

O super, czyli Kochana robisz sama bazarek :)

A kto jeszcze chciał przekazać fanty? Może porobi opisy i zdjęcia i prześle do kakadu?

Posted

Lili8522 napisał(a):
...
To może zgadaj się z kakadu i wspólnymi siłami zorganizujcie bazarek?
...

dobry pomysł! tak zrobię
wieczorkiem spr. CO mam i CO dam :)

Posted

Lili8522, anica pisała o fantach na bazarki:

anica napisał(a):
może któraś ciocia, czuje się na siłach zrobić jakiś bazarek mogłabym dorzucić , kilka fajnych rzeczy :smile:

feliksik, dziękuje za odwiedziny i chęć pomocy, już wysyłam PW :)

Posted

[quote name='feliksik']zrobiłam już cafeanimal dla Tinki: http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Tina,80506

nie wpisuję miasta tylko województwo, żeby nie było przypadkowej adopcji schroniskowej - tylko z domków, które będą sprawdzone

Pięknie dziękujemy :loveu::loveu::loveu:
Zawsze kontrolnie można podawać Katowice, przynajmniej my tak ogłaszamy psiaki. Ale województwo też jest ok :)

Posted

Czy to maleństwo nadal jest w schronisku? Zobaczyłam jej zdjęcie i zamarłam...ona jest niesamowicie podobna do suni, którą miałam kilkanaście lat temu. Z mojej strony dla Tinusi 10 zł stałej deklaracji i proszę od razu o dane do przelewu

Posted

Agnieszka103 napisał(a):
Czy to maleństwo nadal jest w schronisku? Zobaczyłam jej zdjęcie i zamarłam...ona jest niesamowicie podobna do suni, którą miałam kilkanaście lat temu. Z mojej strony dla Tinusi 10 zł stałej deklaracji i proszę od razu o dane do przelewu

Baaardzo dziękuję za kolejną stałą deklarację, tyle tu dobrych serduszek!!! :loveu:
Tak, Tina jeszcze jest w schronisku, jedziemy po nią w sobotę o 9:00.

Posted

Agnieszka103 napisał(a):

Dziękujemy :loveu:

Elza22 napisał(a):
poczytałam biedna mała koszt jej utrzymania to 300zł tak plus wyżywienie czy jak to wygląda?

W cenie 300 zł jest również gotowane jedzienie :)