kakadu Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 lili przysłała zaproszenie, więc zaglądam; pieniędzy nie mam, fantów na bazarek tez nie (ta resztka co została jest zarezerwowana na innego psa), ale dwie osoby pisały, że maja fanty na bazarek; mogę pomóc tak: przyjme na [email protected] zdjęcia fantów z dokładnym opisem i propozycją ceny wywoławczej; zrobię bazarek i będę go prowadzić; pieniądze będą szły na konto hoteliku, albo dziewczyn zajmujących się suczką; darczyńcy będą śledzić bazarek, a po jego zakończeniu zajmą się kontaktem z kupującymi oraz wysyłką fantów (im mniej pośredników, tym lepiej - to wiem z doświadczenia) więcej zrobić nie mogę niestety :shake: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 9, 2013 Author Posted January 9, 2013 [quote name='Isiak']Jestem na zaproszenie, sunia jest przekochana i taka biedniutka w tym schronie... Strasznie musi tam być nieszczęśliwa :( Z finansami u mnie teraz krucho z początkiem roku, duże dodatkowe wydatki, a wypłata jedna... Ale może coś na bazarek udziałam... Dziękuję za obecność na wątku, biedulka jest straszna i wszystkich chwyciła za serce... Mam nadzieję, że uda jej się znaleźć tylko swojego człowieka! [quote name='kakadu']lili przysłała zaproszenie, więc zaglądam; pieniędzy nie mam, fantów na bazarek tez nie (ta resztka co została jest zarezerwowana na innego psa), ale dwie osoby pisały, że maja fanty na bazarek; mogę pomóc tak: przyjme na [email protected] zdjęcia fantów z dokładnym opisem i propozycją ceny wywoławczej; zrobię bazarek i będę go prowadzić; pieniądze będą szły na konto hoteliku, albo dziewczyn zajmujących się suczką; darczyńcy będą śledzić bazarek, a po jego zakończeniu zajmą się kontaktem z kupującymi oraz wysyłką fantów (im mniej pośredników, tym lepiej - to wiem z doświadczenia) więcej zrobić nie mogę niestety :shake: Dziękuję kakadu za obecność na wątku! :) jeśli ktoś zdecyduje się na opcję prowadzenia przez Ciebie bazarku to na pewno skieruję go do Ciebie, dziękuję! Quote
Lili8522 Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Cegiełkowy dla Tinki http://www.dogomania.pl/forum/threads/238349-2-zł-KARMA-4-zł-HOTELIK-6-zł-LECZENIE!-Nie-wierzysz-Zajrzyj-prosi-Tinka-do-16-01?p=20246046#post20246046 2 zł, 4 zł, 6 zł każdy może pomóc w miarę swoich możliwości :multi: Proszę podnoście i zapraszajcie inne Cioteczki... Quote
ewu Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 [quote name='kakadu']lili przysłała zaproszenie, więc zaglądam; pieniędzy nie mam, fantów na bazarek tez nie (ta resztka co została jest zarezerwowana na innego psa), ale dwie osoby pisały, że maja fanty na bazarek; mogę pomóc tak: przyjme na [email protected] zdjęcia fantów z dokładnym opisem i propozycją ceny wywoławczej; zrobię bazarek i będę go prowadzić; pieniądze będą szły na konto hoteliku, albo dziewczyn zajmujących się suczką; darczyńcy będą śledzić bazarek, a po jego zakończeniu zajmą się kontaktem z kupującymi oraz wysyłką fantów (im mniej pośredników, tym lepiej - to wiem z doświadczenia) więcej zrobić nie mogę niestety :shake: Ja obiecałam fanty ale problem w tym ,że 23 wylatuję do Londynu i wracam dopiero 5-lutego. Więc ta opcja raczej odpada. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 9, 2013 Author Posted January 9, 2013 [quote name='Lili8522']Cegiełkowy dla Tinki http://www.dogomania.pl/forum/threads/238349-2-zł-KARMA-4-zł-HOTELIK-6-zł-LECZENIE!-Nie-wierzysz-Zajrzyj-prosi-Tinka-do-16-01?p=20246046#post20246046 2 zł, 4 zł, 6 zł każdy może pomóc w miarę swoich możliwości :multi: Proszę podnoście i zapraszajcie inne Cioteczki... Już pędzę na bazarek - Ty to masz pomysły! Super! :) [quote name='ewu']Ja obiecałam fanty ale problem w tym ,że 23 wylatuję do Londynu i wracam dopiero 5-lutego. Więc ta opcja raczej odpada. Także najlepsza opcja w tym wypadku to propozycja mestudio, która jest w stanie przyjąć rzeczy i zrobić bazarek :) Quote
jo ka Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 jestem i ja na zaproszenie Lili8522 w tej chwili mogę wspomóc jednorazowo 10 zł (poproszę nr konta) a od lutego.. no zobaczymy co będzie dalej :shake: (?) dodatkowo- poszperam w szafie, myślę że coś się znajdzie do dołożenia na bazarek z różnościami, w razie czego proszę osobę odpowiedzialną za utworzenie bazarku o info czy te przedmioty opisać/ porobić fotki/ przesłać na adres itd. bo ja to kompletnie zielona jestem w takowej organizacji (to będzie mój debiut hyhhy):lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 9, 2013 Author Posted January 9, 2013 [quote name='jo ka']jestem i ja na zaproszenie Lili8522 w tej chwili mogę wspomóc jednorazowo 10 zł (poproszę nr konta) a od lutego.. no zobaczymy co będzie dalej :shake: (?) dodatkowo- poszperam w szafie, myślę że coś się znajdzie do dołożenia na bazarek z różnościami, w razie czego proszę osobę odpowiedzialną za utworzenie bazarku o info czy te przedmioty opisać/ porobić fotki/ przesłać na adres itd. bo ja to kompletnie zielona jestem w takowej organizacji (to będzie mój debiut hyhhy):lol: Pięknie dziękuję, już wysyłam numer konta :) Cioteczki, która chętna na fanty od jo ka? Ja w tej chwili nie jestem w stanie czasowo zrobić bazarku, ale może, może ktoś się skusi? :) Quote
Lili8522 Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 [quote name='jo ka']jestem i ja na zaproszenie Lili8522 w tej chwili mogę wspomóc jednorazowo 10 zł (poproszę nr konta) a od lutego.. no zobaczymy co będzie dalej :shake: (?) dodatkowo- poszperam w szafie, myślę że coś się znajdzie do dołożenia na bazarek z różnościami, w razie czego proszę osobę odpowiedzialną za utworzenie bazarku o info czy te przedmioty opisać/ porobić fotki/ przesłać na adres itd. bo ja to kompletnie zielona jestem w takowej organizacji (to będzie mój debiut hyhhy):lol: Witaj :loveu: To może zgadaj się z kakadu i wspólnymi siłami zorganizujcie bazarek? a zanim wróci Ewu to on się skończy i może kakadu zgodzi się wystawić drugi? Kto się tutaj jeszcze zgłaszał że ma fanty na bazarek? Uciekły mi nicki... Quote
Mazowszanka13 Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Ja się zgłaszałam, że zrobię bazarek jak skończę ten z podpisu. Ale fantów mam bardzo dużo, nie mam gdzie ich trzymać, więc tym razem zadowolę się tylko swoimi. Quote
Lili8522 Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Mazowszanka napisał(a):Ja się zgłaszałam, że zrobię bazarek jak skończę ten z podpisu. Ale fantów mam bardzo dużo, nie mam gdzie ich trzymać, więc tym razem zadowolę się tylko swoimi. O super, czyli Kochana robisz sama bazarek :) A kto jeszcze chciał przekazać fanty? Może porobi opisy i zdjęcia i prześle do kakadu? Quote
jo ka Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Lili8522 napisał(a):... To może zgadaj się z kakadu i wspólnymi siłami zorganizujcie bazarek? ... dobry pomysł! tak zrobię wieczorkiem spr. CO mam i CO dam :) Quote
Lili8522 Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 jo ka napisał(a):dobry pomysł! tak zrobię wieczorkiem spr. CO mam i CO dam :) W takim razie czekamy na bazarkowe efekty :cool3: Quote
feliksik Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 przychodzę z zaproszenia i zapisuję sunieczkę. Finansowo nie dam rady ale mogę cafeanimal zrobić jak dacie namiary Quote
kakadu Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 kakadu tak jak powiedziała oczekuje na fotki :) z jo ka juz jestem w kontakcie ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 9, 2013 Author Posted January 9, 2013 Lili8522, anica pisała o fantach na bazarki: anica napisał(a):może któraś ciocia, czuje się na siłach zrobić jakiś bazarek mogłabym dorzucić , kilka fajnych rzeczy :smile: feliksik, dziękuje za odwiedziny i chęć pomocy, już wysyłam PW :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 9, 2013 Author Posted January 9, 2013 Cioteczki, doszły kolejne wpłaty ;) -dangos19 - 50zł -AlkaM - 50zł -mari23 - 10zł Dziękuję pięknie, jesteście cudowne!!! :loveu::loveu: :loveu: Quote
feliksik Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 zrobiłam już cafeanimal dla Tinki: http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Tina,80506 nie wpisuję miasta tylko województwo, żeby nie było przypadkowej adopcji schroniskowej - tylko z domków, które będą sprawdzone Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 9, 2013 Author Posted January 9, 2013 [quote name='feliksik']zrobiłam już cafeanimal dla Tinki: http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Tina,80506 nie wpisuję miasta tylko województwo, żeby nie było przypadkowej adopcji schroniskowej - tylko z domków, które będą sprawdzone Pięknie dziękujemy :loveu::loveu::loveu: Zawsze kontrolnie można podawać Katowice, przynajmniej my tak ogłaszamy psiaki. Ale województwo też jest ok :) Quote
Agnieszka103 Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Czy to maleństwo nadal jest w schronisku? Zobaczyłam jej zdjęcie i zamarłam...ona jest niesamowicie podobna do suni, którą miałam kilkanaście lat temu. Z mojej strony dla Tinusi 10 zł stałej deklaracji i proszę od razu o dane do przelewu Quote
Agnieszka103 Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 ...zapomniałam dodać, że trafiłam tu na zaproszenie :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 9, 2013 Author Posted January 9, 2013 Agnieszka103 napisał(a):Czy to maleństwo nadal jest w schronisku? Zobaczyłam jej zdjęcie i zamarłam...ona jest niesamowicie podobna do suni, którą miałam kilkanaście lat temu. Z mojej strony dla Tinusi 10 zł stałej deklaracji i proszę od razu o dane do przelewu Baaardzo dziękuję za kolejną stałą deklarację, tyle tu dobrych serduszek!!! :loveu: Tak, Tina jeszcze jest w schronisku, jedziemy po nią w sobotę o 9:00. Quote
Elza22 Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 poczytałam biedna mała koszt jej utrzymania to 300zł tak plus wyżywienie czy jak to wygląda? Quote
Lili8522 Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Agnieszka103 napisał(a):Czy to maleństwo nadal jest w schronisku? Zobaczyłam jej zdjęcie i zamarłam...ona jest niesamowicie podobna do suni, którą miałam kilkanaście lat temu. Z mojej strony dla Tinusi 10 zł stałej deklaracji i proszę od razu o dane do przelewu Dziękujemy :loveu: Elza22 napisał(a):poczytałam biedna mała koszt jej utrzymania to 300zł tak plus wyżywienie czy jak to wygląda? W cenie 300 zł jest również gotowane jedzienie :) Quote
Agnieszka103 Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Właśnie przelałam 10 zł na wskazane konto. Tak bym chciała, żeby Tinusia była już bezpieczna i szczęśliwa... Quote
Recommended Posts