pinczerka_i_Gizmo Posted January 8, 2013 Author Posted January 8, 2013 [quote name='__Lara']Jestem, straszna bida :( Dam 10zł na miesiąc, chociaż tyle... Cioteczko dziękuję za deklarację! Dzięki takim obietnicom jesteśmy coraz bliżej celu! :loveu: [quote name='yolanovi']ja przychodzę bez zaproszenia i dorzucę kolejną dyszkę stałej deklaracji od lutego :) bardzo biedna sunia. trzymam kciuki oby malutka doczekała naszej pomocy Baaardzo dziękuję kolejnej cioteczce z wielką duszą :loveu: Już wysyłam PW! Tym sposobem stałe deklaracje wzrosły do 105zł/mc - to już prawie połowa... :) Quote
anica Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 może któraś ciocia, czuje się na siłach zrobić jakiś bazarek mogłabym dorzucić , kilka fajnych rzeczy :) Quote
ewu Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Dzisiaj pozapraszam Cioteczki, wczoraj była akcja ratowania trzech piesków i wieczorem padłam na fotelu...:) Quote
Enigma79 Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Dziękuję za zaproszenie w PW. Sunia śliczna i kochana. Mogę na daną chwilę wesprzeć suczkę jednorazową wpłatą 20 zł. Poproszę o dane do przelewu, jeśli to aktualne. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 8, 2013 Author Posted January 8, 2013 anica, ewu skontaktujcuie się z cioteczką o nicku mestudio - udzielała się już tu na wątku, że jeśli dostanie fanty to jest w stanie zrobić bazarek :) dziękuję! :) Dotarła pierwsza wpłata od Panny Marple w wysokości 330zł, pięknie dziękuję i zapisuję na pierwszej stronie :loveu: Enigma79, pięknie dziękuję, już wysyłam PW! Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 8, 2013 Author Posted January 8, 2013 (edited) Doszła do mnie wpłata dla Tiny na wysokość 10zł od Danuty W.-W.z Gliwic - przyznać się kto to taki? :) Zapomniałam w PW zaznaczyć prośbę o zaznaczenie nicku przy tytule przelewu ;) Edited January 8, 2013 by pinczerka_i_Gizmo Quote
__Lara Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 ewu napisał(a):Dzisiaj pozapraszam Cioteczki, wczoraj była akcja ratowania trzech piesków i wieczorem padłam na fotelu...:) Nie dziwię się, ja też padłam przespałam wczoraj cały wieczór! :) Quote
danyww Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Doszła do mnie wpłata dla Tiny na wysokość 10zł od Danuty W.-W.z Gliwic - przyznać się kto to taki? :) Zapomniałam w PW zaznaczyć prośbę o zaznaczenie nicku przy tytule przelewu ;) To ja jestem ta Danuta WW z Gliwic. :lol: Sorki ale z tych emocji zupełnie zapomniałam o nicku.:shake: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 8, 2013 Author Posted January 8, 2013 danyww napisał(a):To ja jestem ta Danuta WW z Gliwic. :lol: Sorki ale z tych emocji zupełnie zapomniałam o nicku.:shake: To ja z emocji zapomniałam o nick poprosić ;) Dziękuję pięknie! Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 8, 2013 Author Posted January 8, 2013 danyww, w sumie powinnam zorientować się po nicku :evil_lol: Co do wyciągnięcia małej do hoteliku to kopiuję swój post z poprzedniej strony z dzisiaj rana: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Informuję, że wraz z Lili8522 podjęłyśmy (z wieloma wątpliwościami, nie ukrywam) ostateczną decyzję, że wyciągamy Tinę do hotelu na 100%. Miejsce dla niej jest już tam zarezerwowane, może przyjechać w każdej chwili. Z racji tego, iż obie pracujemy, a schronisko jest dość krótko otwarte umówiłyśmy się na przetransportowanie Tiny do hotelu na sobotę rano. Dzięki Pannie Marple :loveu: mamy cały miesiąc na uzbieranie deklaracji do końca, mam nadzieję, że będziecie cały czas z nami! Quote
haliza Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 To super, oby nic się nie wydarzyło przez te 3 dni..... Quote
danyww Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Co do wyciągnięcia małej do hoteliku to kopiuję swój post z poprzedniej strony z dzisiaj rana Cosik mi dzisiaj na wzrok padło! :oops: Quote
danavas Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Lili8522...:mad: Ty choleryco jedna... jak mi jeszcze raz podeślesz taką niunię to Cie zastrzelę.... i teraz przez Ciebie muszę dać te stałą....;) uciułam 10zł...ale na rok na razie.... jak mi tylko jedna z deklaracji odpadnie, czyli któryś ogoniasty znajdzie dom to przedłużę na forever... i błagam Cie Aga nie zapraszaj mnie już nigdzie bo pójdę z torbami... (mam teraz 200zł stałych)... jak się o tej nowej deklaracji TZ dowie to armagiedon;) i karton pod mostem... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 8, 2013 Author Posted January 8, 2013 danavas napisał(a):Lili8522...:mad: Ty choleryco jedna... jak mi jeszcze raz podeślesz taką niunię to Cie zastrzelę.... i teraz przez Ciebie muszę dać te stałą....;) uciułam 10zł...ale na rok na razie.... jak mi tylko jedna z deklaracji odpadnie, czyli któryś ogoniasty znajdzie dom to przedłużę na forever... i błagam Cie Aga nie zapraszaj mnie już nigdzie bo pójdę z torbami... (mam teraz 200zł stałych)... jak się o tej nowej deklaracji TZ dowie to armagiedon;) i karton pod mostem... Bo cioteczce Lili8522 nie da się odmówić :evil_lol: Pięknie dziękuje w imieniu naszej Tiny za kolejną stałą deklarację, jesteśmy coraz bliżej! Łączna suma stałych deklaracji to 115zł :loveu: Quote
ewu Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']anica, ewu skontaktujcuie się z cioteczką o nicku mestudio - udzielała się już tu na wątku, że jeśli dostanie fanty to jest w stanie zrobić bazarek :) dziękuję! :) Dotarła pierwsza wpłata od Panny Marple w wysokości 330zł, pięknie dziękuję i zapisuję na pierwszej stronie :loveu: Enigma79, pięknie dziękuję, już wysyłam PW! Dzięki , napiszę do Cioteczki:) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 8, 2013 Author Posted January 8, 2013 Dotarły właśnie wpłaty: -haliza 15zł -Enigma79 20zł Pięknie dziękuję :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Lili8522 Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 [quote name='haliza']To super, oby nic się nie wydarzyło przez te 3 dni..... Oby, oby, oby... [quote name='danavas']Lili8522...:mad: Ty choleryco jedna... jak mi jeszcze raz podeślesz taką niunię to Cie zastrzelę.... i teraz przez Ciebie muszę dać te stałą....;) uciułam 10zł...ale na rok na razie.... jak mi tylko jedna z deklaracji odpadnie, czyli któryś ogoniasty znajdzie dom to przedłużę na forever... i błagam Cie Aga nie zapraszaj mnie już nigdzie bo pójdę z torbami... (mam teraz 200zł stałych)... jak się o tej nowej deklaracji TZ dowie to armagiedon;) i karton pod mostem... Się uśmiałam :evil_lol: nie powiemy Twojemu TZ a nawet jakby to weźmiesz kartonik i przyjdziesz do mnie :eviltong: Dziękuję :loveu: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Bo cioteczce Lili8522 nie da się odmówić :evil_lol: Pięknie dziękuje w imieniu naszej Tiny za kolejną stałą deklarację, jesteśmy coraz bliżej! Łączna suma stałych deklaracji to 115zł :loveu: :evil_lol::diabloti: Quote
dorota1 Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Takiej cudnej suni nie można nie pomóc, ale mogę zadeklarować na stałe tylko 10 zł Poproszę o numer konta. Quote
mari23 Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 ja wpłaciłam skromne 10zł na razie, postaram się jeszcze pomóc, ale stałej zadeklarować nie mogę :( Quote
Recommended Posts