Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='__Lara']Jestem, straszna bida :( Dam 10zł na miesiąc, chociaż tyle...

Cioteczko dziękuję za deklarację! Dzięki takim obietnicom jesteśmy coraz bliżej celu! :loveu:

[quote name='yolanovi']ja przychodzę bez zaproszenia i dorzucę kolejną dyszkę stałej deklaracji od lutego :) bardzo biedna sunia. trzymam kciuki oby malutka doczekała naszej pomocy

Baaardzo dziękuję kolejnej cioteczce z wielką duszą :loveu:

Już wysyłam PW! Tym sposobem stałe deklaracje wzrosły do 105zł/mc - to już prawie połowa... :)

• Replies 849
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję za zaproszenie w PW. Sunia śliczna i kochana. Mogę na daną chwilę wesprzeć suczkę jednorazową wpłatą 20 zł. Poproszę o dane do przelewu, jeśli to aktualne.

Posted

anica, ewu skontaktujcuie się z cioteczką o nicku mestudio - udzielała się już tu na wątku, że jeśli dostanie fanty to jest w stanie zrobić bazarek :) dziękuję! :)

Dotarła pierwsza wpłata od Panny Marple w wysokości 330zł, pięknie dziękuję i zapisuję na pierwszej stronie :loveu:

Enigma79, pięknie dziękuję, już wysyłam PW!

Posted (edited)

Doszła do mnie wpłata dla Tiny na wysokość 10zł od Danuty W.-W.z Gliwic - przyznać się kto to taki? :)
Zapomniałam w PW zaznaczyć prośbę o zaznaczenie nicku przy tytule przelewu ;)

Edited by pinczerka_i_Gizmo
Posted

ewu napisał(a):
Dzisiaj pozapraszam Cioteczki, wczoraj była akcja ratowania trzech piesków i wieczorem padłam na fotelu...:)

Nie dziwię się, ja też padłam przespałam wczoraj cały wieczór! :)

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Doszła do mnie wpłata dla Tiny na wysokość 10zł od Danuty W.-W.z Gliwic - przyznać się kto to taki? :)
Zapomniałam w PW zaznaczyć prośbę o zaznaczenie nicku przy tytule przelewu ;)

To ja jestem ta Danuta WW z Gliwic. :lol:
Sorki ale z tych emocji zupełnie zapomniałam o nicku.:shake:

Posted

danyww, w sumie powinnam zorientować się po nicku :evil_lol:
Co do wyciągnięcia małej do hoteliku to kopiuję swój post z poprzedniej strony z dzisiaj rana:

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Informuję, że wraz z Lili8522 podjęłyśmy (z wieloma wątpliwościami, nie ukrywam) ostateczną decyzję, że wyciągamy Tinę do hotelu na 100%. Miejsce dla niej jest już tam zarezerwowane, może przyjechać w każdej chwili. Z racji tego, iż obie pracujemy, a schronisko jest dość krótko otwarte umówiłyśmy się na przetransportowanie Tiny do hotelu na sobotę rano. Dzięki Pannie Marple :loveu: mamy cały miesiąc na uzbieranie deklaracji do końca, mam nadzieję, że będziecie cały czas z nami!

Posted

Lili8522...:mad: Ty choleryco jedna... jak mi jeszcze raz podeślesz taką niunię to Cie zastrzelę....
i teraz przez Ciebie muszę dać te stałą....;)
uciułam 10zł...ale na rok na razie....
jak mi tylko jedna z deklaracji odpadnie, czyli któryś ogoniasty znajdzie dom to przedłużę na forever...

i błagam Cie Aga nie zapraszaj mnie już nigdzie bo pójdę z torbami... (mam teraz 200zł stałych)... jak się o tej nowej deklaracji TZ dowie to armagiedon;) i karton pod mostem...

Posted

danavas napisał(a):
Lili8522...:mad: Ty choleryco jedna... jak mi jeszcze raz podeślesz taką niunię to Cie zastrzelę....
jak mi tylko jedna z deklaracji odpadnie, czyli któryś ogoniasty znajdzie dom to przedłużę na forever...

i błagam Cie Aga nie zapraszaj mnie już nigdzie bo pójdę z torbami... (mam teraz 200zł stałych)... jak się o tej nowej deklaracji TZ dowie to armagiedon;) i karton pod mostem...

Bo cioteczce Lili8522 nie da się odmówić :evil_lol:
Pięknie dziękuje w imieniu naszej Tiny za kolejną stałą deklarację, jesteśmy coraz bliżej! Łączna suma stałych deklaracji to 115zł :loveu:

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']anica, ewu skontaktujcuie się z cioteczką o nicku mestudio - udzielała się już tu na wątku, że jeśli dostanie fanty to jest w stanie zrobić bazarek :) dziękuję! :)

Dotarła pierwsza wpłata od Panny Marple w wysokości 330zł, pięknie dziękuję i zapisuję na pierwszej stronie :loveu:

Enigma79, pięknie dziękuję, już wysyłam PW!
Dzięki , napiszę do Cioteczki:)

Posted

[quote name='haliza']To super, oby nic się nie wydarzyło przez te 3 dni.....

Oby, oby, oby...

[quote name='danavas']Lili8522...:mad: Ty choleryco jedna... jak mi jeszcze raz podeślesz taką niunię to Cie zastrzelę....

Się uśmiałam :evil_lol: nie powiemy Twojemu TZ a nawet jakby to weźmiesz kartonik i przyjdziesz do mnie :eviltong:
Dziękuję :loveu:

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Bo cioteczce Lili8522 nie da się odmówić :evil_lol:
Pięknie dziękuje w imieniu naszej Tiny za kolejną stałą deklarację, jesteśmy coraz bliżej! Łączna suma stałych deklaracji to 115zł :loveu:

:evil_lol::diabloti: