kakadu Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 łoooo matko! :crazyeye: ile tego! :crazyeye: (właśnie sprawdziłam skrzynkę) a będzie więcej ;) Quote
b-b Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Fajnie, że udało się Wam uzbierać deklaracje dla małej. Kochane cioteczki i tym razem nie zawiodły :) Jutro wielki dzień!:) Quote
anica Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 nie dałam ,rady wcześniej Tinuś ,ciocie wybaczcie nie wyrabiam czasowo :)!.. już napisałam do mestudio... Tinuś ,cieszę z Tobą :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 11, 2013 Author Posted January 11, 2013 Anica, dziękujemy, nigdy nie ma za późno:) Cioteczki powiem Wam, że chodzę cała w nerwach.... i jakieś złe myśli mnie nachodzą... Odganiam je jak mogę. Po Tinę jedziemy tak jak wspomniałam na 9:00, po przetransportowaniu do hotelu zostajemy jeszcze na spacerach z psiakami do 14:00, także pierwsza informacja o malutkiej będzie na forum po godzinie 14:00. Jutro wielki dzień! :) Quote
ewunian Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 czyli pierwsze bierzecie Tinę? Ja będę tuż po 10 w schronie i naprawdę się cieszę, że jej już tam nie zobaczę :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 11, 2013 Author Posted January 11, 2013 ewunian napisał(a):czyli pierwsze bierzecie Tinę? Ja będę tuż po 10 w schronie i naprawdę się cieszę, że jej już tam nie zobaczę :) Tak, Tinkę zabieramy w pierwszej kolejności, żeby nie musiała już oglądać tego wstrętnego miejsca :) jak nam się przeciągną formalności to może jeszcze załapiesz się na pożegnalne mizianko ;) Quote
Lili8522 Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 ewunian napisał(a):czyli pierwsze bierzecie Tinę? Ja będę tuż po 10 w schronie i naprawdę się cieszę, że jej już tam nie zobaczę :) Myślałam że przyjedziesz się z nią pożegnać... no wiesz co... :eviltong: (znalazłaś jakieś rzeczy na bazarek?) Quote
ewunian Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Postaram się być wcześniej, bo myślałam, że Tinkę zabieracie dopiero po? Rzeczy mam bardzo niewiele - 3-4 bluzki... może coś jeszcze wyszukam, w co wątpię... Quote
anica Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Anica, dziękujemy, nigdy nie ma za późno:) Cioteczki powiem Wam, że chodzę cała w nerwach.... i jakieś złe myśli mnie nachodzą... Odganiam je jak mogę. Po Tinę jedziemy tak jak wspomniałam na 9:00, po przetransportowaniu do hotelu zostajemy jeszcze na spacerach z psiakami do 14:00, także pierwsza informacja o malutkiej będzie na forum po godzinie 14:00. Jutro wielki dzień! :).. i będzie wszystko dobrze :) naszej dobre myśli będą z Wami :) dogrywamy szczegóły z mestudio, bazarek nabiera rozpędu... wszystko układa się :) Bądźmy wszystkie dobrej myśli :))))))) Quote
Bjuta Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Hej! Wpadam z wątku Liderka! Miło nam będzie poznać Tinkę! My jedziemy z Zabrza, więc z pewnością Tinka już przywita Liderka na nowych włościach. U Kasi jest jak w raju, więc dwóm psom jutro całkowicie odmieni się los. :) Quote
Panna Marple Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Anica, dziękujemy, nigdy nie ma za późno:) Cioteczki powiem Wam, że chodzę cała w nerwach.... i jakieś złe myśli mnie nachodzą... Odganiam je jak mogę. Po Tinę jedziemy tak jak wspomniałam na 9:00, po przetransportowaniu do hotelu zostajemy jeszcze na spacerach z psiakami do 14:00, także pierwsza informacja o malutkiej będzie na forum po godzinie 14:00. Jutro wielki dzień! :) Błagam, nie strasz... Musi być dobrze! Tinka musi wydostać się stamtąd Quote
Lili8522 Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Bjuta napisał(a):Hej! Wpadam z wątku Liderka! Miło nam będzie poznać Tinkę! My jedziemy z Zabrza, więc z pewnością Tinka już przywita Liderka na nowych włościach. U Kasi jest jak w raju, więc dwóm psom jutro całkowicie odmieni się los. :) Witaj :) a o której będziecie z Liderkiem u Kasi? :) Wezmę aparat postaram się jeszcze jakieś zdjęcia porobić chyba że z wrażenia nie dam rady :eviltong:;) Quote
Bjuta Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Lili8522 napisał(a):Witaj :) a o której będziecie z Liderkiem u Kasi? :) Wezmę aparat postaram się jeszcze jakieś zdjęcia porobić chyba że z wrażenia nie dam rady :eviltong:;) Czy ja wiem... Jeśli z Katowic wyjedziemy o 10.30 to koło 12 może? Też bierzemy aparat oczywiście! :) Quote
MALWA Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Trzymam kciuki za jutro, za Was i za Tinkę. Przelew zaraz zrobię. Quote
asiuniab Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 no to ja już czekam na wieści z jutra:) Quote
Lili8522 Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 [quote name='Bjuta']Czy ja wiem... Jeśli z Katowic wyjedziemy o 10.30 to koło 12 może? Też bierzemy aparat oczywiście! :) To się nie zobaczymy... ;) Wyprawka czeka! My też! Jeszcze chwila, jeszcze moment :) Uploaded with ImageShack.us Quote
b-b Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 Jeszcze trochę i powinny być jakieś wieści :) Quote
jo ka Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 b-b napisał(a):Jeszcze trochę i powinny być jakieś wieści :) wszyscy czekamy z niecierpliwością :p Quote
inka33 Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 Jeszcze trzymam :thumbs: i też czekam na wieści. :nerwy: Quote
asiuniab Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 to ja też się przyłączam do zbiorowego czekania i niecierpliwienia się. Quote
Recommended Posts