Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 849
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fajnie, że udało się Wam uzbierać deklaracje dla małej. Kochane cioteczki i tym razem nie zawiodły :)
Jutro wielki dzień!:)

Posted

Anica, dziękujemy, nigdy nie ma za późno:)

Cioteczki powiem Wam, że chodzę cała w nerwach.... i jakieś złe myśli mnie nachodzą... Odganiam je jak mogę.
Po Tinę jedziemy tak jak wspomniałam na 9:00, po przetransportowaniu do hotelu zostajemy jeszcze na spacerach z psiakami do 14:00, także pierwsza informacja o malutkiej będzie na forum po godzinie 14:00.

Jutro wielki dzień! :)

Posted

ewunian napisał(a):
czyli pierwsze bierzecie Tinę? Ja będę tuż po 10 w schronie i naprawdę się cieszę, że jej już tam nie zobaczę :)

Tak, Tinkę zabieramy w pierwszej kolejności, żeby nie musiała już oglądać tego wstrętnego miejsca :) jak nam się przeciągną formalności to może jeszcze załapiesz się na pożegnalne mizianko ;)

Posted

ewunian napisał(a):
czyli pierwsze bierzecie Tinę? Ja będę tuż po 10 w schronie i naprawdę się cieszę, że jej już tam nie zobaczę :)

Myślałam że przyjedziesz się z nią pożegnać... no wiesz co... :eviltong: (znalazłaś jakieś rzeczy na bazarek?)

Posted

Postaram się być wcześniej, bo myślałam, że Tinkę zabieracie dopiero po? Rzeczy mam bardzo niewiele - 3-4 bluzki... może coś jeszcze wyszukam, w co wątpię...

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):

Cioteczki powiem Wam, że chodzę cała w nerwach.... i jakieś złe myśli mnie nachodzą... Odganiam je jak mogę.
Po Tinę jedziemy tak jak wspomniałam na 9:00, po przetransportowaniu do hotelu zostajemy jeszcze na spacerach z psiakami do 14:00, także pierwsza informacja o malutkiej będzie na forum po godzinie 14:00.

.. i będzie wszystko dobrze :)
naszej dobre myśli będą z Wami :)
dogrywamy szczegóły z mestudio, bazarek nabiera rozpędu... wszystko układa się :)
Bądźmy wszystkie dobrej myśli :)))))))

Posted

Hej! Wpadam z wątku Liderka! Miło nam będzie poznać Tinkę! My jedziemy z Zabrza, więc z pewnością Tinka już przywita Liderka na nowych włościach. U Kasi jest jak w raju, więc dwóm psom jutro całkowicie odmieni się los. :)

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):

Błagam, nie strasz... Musi być dobrze! Tinka musi wydostać się stamtąd

Posted

Bjuta napisał(a):
Hej! Wpadam z wątku Liderka! Miło nam będzie poznać Tinkę! My jedziemy z Zabrza, więc z pewnością Tinka już przywita Liderka na nowych włościach. U Kasi jest jak w raju, więc dwóm psom jutro całkowicie odmieni się los. :)

Witaj :) a o której będziecie z Liderkiem u Kasi? :)

Wezmę aparat postaram się jeszcze jakieś zdjęcia porobić chyba że z wrażenia nie dam rady :eviltong:;)

Posted

Lili8522 napisał(a):
Witaj :) a o której będziecie z Liderkiem u Kasi? :)

Wezmę aparat postaram się jeszcze jakieś zdjęcia porobić chyba że z wrażenia nie dam rady :eviltong:;)

Czy ja wiem... Jeśli z Katowic wyjedziemy o 10.30 to koło 12 może? Też bierzemy aparat oczywiście! :)