Asiaczek Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Witamy się wieczorowo i niedzielnie:) pzdr. Quote
Panna Marple Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Jaka ulga, że Tinusia już bezpieczna Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 13, 2013 Author Posted January 13, 2013 Z takimi ciotkami jak tu na wątku nie mogło być inaczej :) Quote
AlfaLS Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Trafiłam na wątek Tinki po banerku i przeczytałam od ręki cały :lol:. U Ksi sunia będzie miała super! Wiem co piszę bo nasza Magnatka jest tam już dłuuuuuuuugo i jesteśmy z tego hoteliki bardzo, bardzo zadowoleni. Przy okazji mam pytanie - czy mogę ten filmik z zajadania ciasteczek wstawić na wątek Magnatki? Nasza Meggi jest na nim naczelnym łakomczuchem :evil_lol:. A i z przepisu na ciasteczka pozwolę sobie skorzystać jeśli wolno ... Pozdrowienia dla Tinusi i będę dalej sobie podczytywać :lol:. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 13, 2013 Author Posted January 13, 2013 Magnatkę poznałam osobiście, choć dopiero teraz wiem, że ona to ona ;) U Kasi w hoteliku jest niezwykła atmosfera, psy tam się wyciszają, uspokajają, zapominają o tym co złe... Tina lepiej trafić nie mogła :) A ciasteczka proszę testować i rozsyłać przepis dalej, niech więcej pieskich brzuchów skorzysta ;) Quote
margoth137 Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 zrobie te ciacha Teoniowi, może ugryzie:roll: Quote
AlfaLS Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Magnatkę poznałam osobiście, choć dopiero teraz wiem, że ona to ona ;) U Kasi w hoteliku jest niezwykła atmosfera, psy tam się wyciszają, uspokajają, zapominają o tym co złe... Tina lepiej trafić nie mogła :) A ciasteczka proszę testować i rozsyłać przepis dalej, niech więcej pieskich brzuchów skorzysta ;) To filmik mogę podkraść?????? Zresztą podkradam :evil_lol:, najwyżej będę usuwała... Quote
danavas Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 wysłałam Tinusi kasiorkę na 4 miesiące... proszę mnie ścigać w maju jakbym zapomniała...;) i tak ponownie cichaczem proszę o pomoc w szukaniu Misia... http://www.dogomania.pl/forum/threads/206090-Misiek-zagin%C4%85%C5%82-!!!!-Cz%C4%99stochowa-pomocy!!!!/page68 Quote
Bjuta Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 AlfaLS napisał(a):To filmik mogę podkraść?????? Zresztą podkradam :evil_lol:, najwyżej będę usuwała... No pewnie! :) Quote
AlfaLS Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Bjuta napisał(a):No pewnie! :) Dopiero wstawiąjąc filmik na stronę Meggi zobaczyłam, ze wstawiłaś tam inny filmik z naszą seniorką. Bardzo dziękuję! Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 14, 2013 Author Posted January 14, 2013 [quote name='danavas']wysłałam Tinusi kasiorkę na 4 miesiące... proszę mnie ścigać w maju jakbym zapomniała...;) i tak ponownie cichaczem proszę o pomoc w szukaniu Misia... http://www.dogomania.pl/forum/threads/206090-Misiek-zaginął-!!!!-Częstochowa-pomocy!!!!/page68 Bardzo dziękuję, na pewno będę się przypominać, choć mam nadzieję, że do tego czasu Tina odnajdzie kochający dom ;) Quote
anica Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Ja też mam taką nadzieję :) a sunia zasługuje na ten najlepszy! będziemy słać wszystkie dobre myśli! a na razie... polecą fanty na bazarek ;) we wtorek lub środę, zobaczymy bo kuriera wzięła na siebie mestudio :) Quote
Lili8522 Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Nasza Kruszynko... jak minął najlepszy weekend w Twoim życiu? :) Widzę że moje ciasteczka zrobiły furorę :cool3: Quote
kakadu Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 niech to szlag, nie mogę się zalogować na swój stary nick, więc zarejestrowałam sie od nowa; gdybym wcześniej na to wpadła, juz zrobiłabym bazarek z fantami od jo ka; mam nadzieję, że odzyskam dostęp do starego konta :angryy: Quote
Lili8522 Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 kakadu2 napisał(a):niech to szlag, nie mogę się zalogować na swój stary nick, więc zarejestrowałam sie od nowa; gdybym wcześniej na to wpadła, juz zrobiłabym bazarek z fantami od jo ka; mam nadzieję, że odzyskam dostęp do starego konta :angryy: Nie tylko Ty masz problemy z dogo :-( Tylko żeby zrobić bazarek to trzeba mieć ileś tam postów... (przynajmniej tak mi się wydaje że 'nowi' użytkownicy nie mogą robić bazarków) Spokojnie Cioteczko będziemy cierpliwie czekać na bazarek :) Quote
jo ka Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Eeh niestety, już od ładnych paru dni "coś" się wyprawia z dogo- dzisiaj miałam np. problem z zalogowaniem się, wpisywałam dane: i bach! wywalało mnie :/ i tak w kółko! czyżby jakies przeciążenie serwerów/ zmiany/ aktualizacje...? :-? Quote
jo ka Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Lili8522 napisał(a): Spokojnie Cioteczko będziemy cierpliwie czekać na bazarek :) no właśnie ;] a nuż jeszcze uda się cosik nazbierać więcej fantów do tego czasu :p Quote
Bgra Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 jak trzeba będzie to i jakieś fanty dorzucę:razz: Quote
anica Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 miło się zagląda do Tinki tyle tu ciepła i życzliwości.... i zaangażowania:loveu: czy to dobry pomysł ,żeby napisać zapytanie do moda? co to są za problemy z dogo?....może coś wymyślą?... nieraz kontakt jest tylko przez dogo i jak nawali to ... lipa:shake:!.... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 14, 2013 Author Posted January 14, 2013 anica napisał(a):Ja też mam taką nadzieję :) a sunia zasługuje na ten najlepszy! będziemy słać wszystkie dobre myśli! a na razie... polecą fanty na bazarek ;) we wtorek lub środę, zobaczymy bo kuriera wzięła na siebie mestudio :) Już się nie mogę doczekać, super! :) kakadu2 napisał(a):niech to szlag, nie mogę się zalogować na swój stary nick, więc zarejestrowałam sie od nowa; gdybym wcześniej na to wpadła, juz zrobiłabym bazarek z fantami od jo ka; mam nadzieję, że odzyskam dostęp do starego konta :angryy: Ja tez dziś miałam problemy, zalogowałam się chyba za 10razem.... Pewnie kolejne przelotne problemy z Dogo.... Doszły dziś do mnie wpłaty: -10zł MALWA -40zł danavas Dziękuję!!! :loveu: Quote
kasiainat Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Weekend minął bardzo szybko ;) Wczoraj mieliśmy trochę gości więc Tinka podobnie jak Twoje ciastka Lilii zrobiła furorę - wszystkim bardzo się podobała a ona cała szczęśliwa zmieniała tylko ręce głaksających :lol: Jest bardzo grzeczną sunią. Utrzymuje czystość w domku. Bardzo lubi spacery - kręci się w kółko, skacze, szczeka jak tylko widzi smycz. Dzisiaj rano jechałam zawieźć małego do przedszkola i Tinka troszkę protestowała pod drzwiami, że zostaje sama. Próbowałam zrobić jej kilka zdjęć na spacerze ale nie chciała współpracować :roll: Quote
yolanovi Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 jak ona momentalnie odżyła, wypiękniała i stała się szczęśliwa. cudnie oglądac taki słodki zadowolony pycholek Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 14, 2013 Author Posted January 14, 2013 Kasiu dziękujęmy za zdjęcia i wieści z DT :) widać po pysiu, że nasza księżnicza jest szcześliwa! :loveu: Na pewno była typowo kanapowym psem, jeśli tak szybko załapała, o co chodzi. Ależ ciężko musiało jej być w schronisku... :( Wysłałam CI Kasiu PW - przeczytaj proszę, jeśli będziesz miała chwilkę. Nikt z gości nie zakochał się na zabój? :evil_lol: Quote
kasiainat Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Kasiu dziękujęmy za zdjęcia i wieści z DT :) widać po pysiu, że nasza księżnicza jest szcześliwa! :loveu: Na pewno była typowo kanapowym psem, jeśli tak szybko załapała, o co chodzi. Ależ ciężko musiało jej być w schronisku... :( Wysłałam CI Kasiu PW - przeczytaj proszę, jeśli będziesz miała chwilkę. Nikt z gości nie zakochał się na zabój? :evil_lol: Wszyscy zapsieni :-) Faktycznie to typowo domowa sunia - wskakuje na kanapę i cały czas chce być przy ludzikach. Idę na pw. Quote
Guest Elżbieta481 Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Miałaś dużo szczęścia psinko-Węgielek mały więzień ze schroniska nie doczekał.. Wszystkiego dobrego psinko! Elżbieta Quote
Recommended Posts