Madzik34 Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 [quote name='zadra']Dzisiaj dotarła do nas karma od Madzik34. Bardzo dziekujemy!! Zadra nie ma sprawy, razem z Wolontariuszkami z Azorka pomagam jak możemy. Szkoda, że właściciele są trudni, szkoda, ze to tak daleko od naszych Obornik Wielkopolskich - zaoferowały byśmy także inną pomoc. Wspieramy Was w działaniu, z własnego doświadczenia wiemy, że najważniejsze są psy i tylko o nie trzeba walczyć. Trzymajcie się, jak znów coś zbierzemy to dam Wam znać. Quote
Tola Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Faktura z drugiego zakupu karmy Stan konta na dzień 15.11.2011 - 477,06 zł Quote
bakusiowa Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 markofix1 napisał(a):kolejna tragedia... zaraz wpłacę jakąs kasę na konto fundacji.... (krytykowanie właścicieli psów nic tu nie pomoże i nie ma się co tym nakręcać. czasem człowiek chce dobrze, ale nie zawsze sie to udaje) W pełni się z tym zgadzam. Ludzie mają dobre serca to zaopiekowali się psami. Rozmnożyły się bo może nie mają świadomości , może nie mieli gdzie szukać pomocy. Żeby wyżywić 20 psów to zwykły człowiek bez pomocy nie da sobie rady. W każdym bądź razie krzywdy im nie robią. Psy mają gdzie spać i na podwórzu jest czysto. Trzeba im pomóc. Quote
sillann Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 bakusiowa napisał(a):W pełni się z tym zgadzam. Ludzie mają dobre serca to zaopiekowali się psami. Rozmnożyły się bo może nie mają świadomości , może nie mieli gdzie szukać pomocy. Żeby wyżywić 20 psów to zwykły człowiek bez pomocy nie da sobie rady. W każdym bądź razie krzywdy im nie robią. Psy mają gdzie spać i na podwórzu jest czysto. Trzeba im pomóc. szkoda tylko ze tak ciezko sie dziewczynom z nimi wspolpracuje...ciezko jest pomagac gdy wlasciciele nie chca wspolpracowac... Quote
bakusiowa Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Czytałam ten wątek lecz może coś mi umknęło. Co znaczy że nie chcą współpracować? Quote
Żunia Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 A ja nie mam problemów z dogadywaniem się z paniami K . Quote
bakusiowa Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Czy na FB to jest porządnie nagłośnione? Quote
sillann Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 bakusiowa napisał(a):Czytałam ten wątek lecz może coś mi umknęło. Co znaczy że nie chcą współpracować? skoro umawiaja sie na odbior karmy a potem nie stawiaja sie albo nie dowoza suczek na sterylki to srednio taka wspolpraca wyglada...ale to moje zdanie...albo zle zrozumailam:) Quote
Tola Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 bakusiowa napisał(a):Czy na FB to jest porządnie nagłośnione? Tak - jest wydarzenie na FB; Becia Lublin wrzuca tam aktualne informacje. Ja niestety nie jestem zarejestrowana na FB i nic wiecej napisac nie mogę. Quote
bakusiowa Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 sillann napisał(a):skoro umawiaja sie na odbior karmy a potem nie stawiaja sie albo nie dowoza suczek na sterylki to srednio taka wspolpraca wyglada...ale to moje zdanie...albo zle zrozumailam:) Sterylizacji suczek musicie dopilnować. Jak znowu rozmnożą się to będzie tragedia. Quote
Tola Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 bakusiowa napisał(a):Sterylizacji suczek musicie dopilnować. Jak znowu rozmnożą się to będzie tragedia. W pełni rozumiemy problem. Wet jest gotowy, gmina opłaca sterylki. Reszta zalezy od woli włascicieli - musza tylko dowiezc suki na zabieg. W niedzielę wraca zadra i na pewno będzie miała aktualne informacje; min ile jeszcze suczke zostało do zabiegu. Quote
Becia Lublin Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 wrzucam na bieżąco aktualne inf na FB, ogłaszam na grupach ... jestem załamana tą sytuacją Quote
malagos Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 A te wysterylizowane sunie, dobrze sie czują? Quote
Tola Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Suczki są wydawane w dobrym stanie, więc mam nadzieję, ze pózniej jest równeiz wszytsko ok; wiecej informacji po kolejnym dosrzceniu karmy. Tz rozmawiał dzisiaj z wetem - po sterylce jest 5 suk; na zabieg czeka jeszcze 4 - no i ta karmiąca szczeniaki. Doszły kolejne wpłaty z bazarku z kosteczkami - bardzo dziękujemy Agnieszka103 - 10 zł Maniana - 15 zł Beatrx - 5 zł Aluso501 - 25 zł Donnka - 5 zł Stan konta na dzień 21.11.2011 - 537,06 zł Quote
zadra Posted November 22, 2011 Author Posted November 22, 2011 Bardzo dziękujemy za kolejne wpłaty. Quote
Agula99 Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Zaglądam i mam nadzieję, że wszystko pójdzie dobrze, a właściciele się opamiętają!!! Quote
ewu Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Proszę o rozsyłanie UWAGA! Rodzina W.....ze Świętochłowic z ulicy Hanki Sawickiej(dane podamy na priv) jest podejrzana o przyjmowanie psów bezdomnych na mięso. Jest zgłoszenie, że w krótkim czasie przez ten dom przewinęło się dużo psów, a dzieci z tej rodziny mówią jedzeniu mięska z psów. Nasza Fundacja prowadzi interwencję w tej sprawie. Schroniska okoliczne są powiadomione, ale staramy się nagłośnić sprawę w całym regionie. Prosimy osoby i organizacje, które wyadoptowały tej rodzinie psa o kontakt z Fundacją. [email protected] Quote
zadra Posted November 24, 2011 Author Posted November 24, 2011 ewu napisał(a):Proszę o rozsyłanie UWAGA! Rodzina W.....ze Świętochłowic z ulicy Hanki Sawickiej(dane podamy na priv) jest podejrzana o przyjmowanie psów bezdomnych na mięso. Jest zgłoszenie, że w krótkim czasie przez ten dom przewinęło się dużo psów, a dzieci z tej rodziny mówią jedzeniu mięska z psów. Nasza Fundacja prowadzi interwencję w tej sprawie. Schroniska okoliczne są powiadomione, ale staramy się nagłośnić sprawę w całym regionie. Prosimy osoby i organizacje, które wyadoptowały tej rodzinie psa o kontakt z Fundacją. [email protected] To jakiś koszmar!!! Szykujemy się do kolejnego zakupu suchej karmy dla psiaków.Kobieta jak do tej pory nie zadzwoniła.Najwyrazniej nadal nie chce współpracować. Quote
bakusiowa Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Przy wpłacie Małgorzata G. Skierniewice, dopisz bakusiowa. Quote
Barynia Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 ewu napisał(a):Proszę o rozsyłanie UWAGA! Rodzina W.....ze Świętochłowic z ulicy Hanki Sawickiej(dane podamy na priv) jest podejrzana o przyjmowanie psów bezdomnych na mięso. Jest zgłoszenie, że w krótkim czasie przez ten dom przewinęło się dużo psów, a dzieci z tej rodziny mówią jedzeniu mięska z psów. Nasza Fundacja prowadzi interwencję w tej sprawie. Schroniska okoliczne są powiadomione, ale staramy się nagłośnić sprawę w całym regionie. Prosimy osoby i organizacje, które wyadoptowały tej rodzinie psa o kontakt z Fundacją. [email protected] to jest psi horror , bo to nie ludzie to są człeki bez serca. Quote
Qeeriefire Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 ewu napisał(a):Proszę o rozsyłanie UWAGA! Rodzina W.....ze Świętochłowic z ulicy Hanki Sawickiej(dane podamy na priv) jest podejrzana o przyjmowanie psów bezdomnych na mięso. Jest zgłoszenie, że w krótkim czasie przez ten dom przewinęło się dużo psów, a dzieci z tej rodziny mówią jedzeniu mięska z psów. Nasza Fundacja prowadzi interwencję w tej sprawie. Schroniska okoliczne są powiadomione, ale staramy się nagłośnić sprawę w całym regionie. Prosimy osoby i organizacje, które wyadoptowały tej rodzinie psa o kontakt z Fundacją. [email protected] W głowie się nie mieści co ludzie potrafią robić dla kasy. Zapraszamy na bazar. Quote
Tola Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 bakusiowa napisał(a):Przy wpłacie Małgorzata G. Skierniewice, dopisz bakusiowa. Ok; juz poprawiam. Doszły kolejne wpłaty: yunona - 20 zł agat21 - 20 zł ewu - 30 zł Wszystkim bardzo dziękujemy. Stan konta na dzień 24.11.2011 - 607,06 zł Quote
Recommended Posts