Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 511
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

baster i lusi napisał(a):
festem na zaproszenie.przeleję grosik na karmę.

Wielkie dzieki!!! Namiary wpierwszym poście z dopiskiem "zaglodzone psy"

Posted

TERESA BORCZ napisał(a):
jestem na sekundę, podczytam i porozsyłam tez nieco, ale dopiero w nocy lub jutro, jak nas bedzie wiecej sprawa się uprości, czy jest na pokładzie ellig? napiszcie do anioła, ona nie zawodzi!

Napisalam; im nas więcej tym lepiej dla psów

Collie napisał(a):
Wstawiam banerek, czy jakiś bazarek jest na ten cel zrobiony ?

Banerki super, bardzo dziekujemy.
Na razie nikt chyna nie robił jeszcze bazarku...

Posted

Becia Lublin napisał(a):
teraz czekam aż Cleo doda mnie jako administratora .... i zaczynam działać

Oby tylko jeszcze była dostępna, bo coś pisała, że wyjeżdża i jej nie będzie...

Posted

handzia napisał(a):
Oby tylko jeszcze była dostępna, bo coś pisała, że wyjeżdża i jej nie będzie...

wielka szkoda, bo bez tego nie będę mogla redagować tekstu ... napisałam do niej na FB i czekam na odp.

Posted

Becia Lublin napisał(a):
wielka szkoda, bo bez tego nie będę mogla redagować tekstu ... napisałam do niej na FB i czekam na odp.

Dzięki, powiem szczerze, że to dla mnie czarna magia i nie wiem o co biega. Ale może się tam odezwie. Mam nadzieję, bo psiaki dużo by zyskały...

Posted

zadra napisał(a):
Wszystkie zabrane szceniaczki do samce.
Proponuję takie imiona:Kent,Koral,Kminek,Koper.

Cioteczki jesli ktoraś zrobi bazarek "imionowy" prosze traktować powyzsze propozycje,jako bazarkowe płatne:razz:

Posted

[quote name='zadra']Cioteczki jesli ktoraś zrobi bazarek "imionowy" prosze traktować powyzsze propozycje,jako bazarkowe płatne:razz:

To chyba chodzi o ten
[quote name='Rudzia-Bianca']Przeczytałam cały wątek, nie wiem jak pomóc niestety :(
Może dla szczeniaków bazarek chrzcielny by ktoś wystawił , coś takiego jak w moim podpisie , tylko przydałyby się zdjęcia maluchów i płeć ...

Adres do wysyłki karmy jest na pierwszej stronie - to adres Fundacji

Posted

dodałam więcej zdjęć na wydarzenie na FB, kilka osób zapewniło, że wyśle karmę pod wskazany adres ... muszę jednak dodać, że bardzo dużo jest niepochlebnych komentarzy pod kątem obecnych właścicieli psów ....

Posted

zadra napisał(a):
Jestem tego samego zdania.Gmina pokryje koszty sterylek i szczepień,a my wspomóżmy ludzi w wykarmieniu psiaków.

tez popieram. Trzeba tez zobaczyc w jakich warunkach te psy mieszkaja czy maja jakies budy?
Stresowac ich schroniskiem to nie jest najlepszy sposób,Trzeba je odkarmic i po woli oswajac.

Posted

Niestety ciśnie się na usta co najgorsze, ale to nie zmienia faktu, że trzeba uświadamiać uświadamiać i jeszcze raz uświadamiać.

Agula99 napisał(a):
Bo jak tu można pisać pochlebne komentarze?? Doprowadzić psy do takiego stanu???

Posted

kasiaprodex napisał(a):
tez popieram. Trzeba tez zobaczyc w jakich warunkach te psy mieszkaja czy maja jakies budy?
Stresowac ich schroniskiem to nie jest najlepszy sposób,Trzeba je odkarmic i po woli oswajac.

Psy mieszkają w pomieszczeniach gospodarczych po koniach.Pomieszczeń jest dużo-ludzie kiedyś hodowali konie zimnokrwiste.