baster i lusi Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 jestem na zaproszenie.przeleję grosik na karmę. Quote
zadra Posted October 29, 2011 Author Posted October 29, 2011 baster i lusi napisał(a):festem na zaproszenie.przeleję grosik na karmę. Wielkie dzieki!!! Namiary wpierwszym poście z dopiskiem "zaglodzone psy" Quote
zadra Posted October 29, 2011 Author Posted October 29, 2011 Wszystkie zabrane szceniaczki do samce. Proponuję takie imiona:Kent,Koral,Kminek,Koper. Quote
Tola Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 TERESA BORCZ napisał(a):jestem na sekundę, podczytam i porozsyłam tez nieco, ale dopiero w nocy lub jutro, jak nas bedzie wiecej sprawa się uprości, czy jest na pokładzie ellig? napiszcie do anioła, ona nie zawodzi! Napisalam; im nas więcej tym lepiej dla psów Collie napisał(a):Wstawiam banerek, czy jakiś bazarek jest na ten cel zrobiony ? Banerki super, bardzo dziekujemy. Na razie nikt chyna nie robił jeszcze bazarku... Quote
Becia Lublin Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 [quote name='zadra']Cioteczki bardzo, bardzo prosimy o pomoc w prowadzeniu wydarzenia na FB służę pomocą w prowadzeniu wydarzenia na FB :) Quote
handzia Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Becia Lublin napisał(a):służę pomocą w prowadzeniu wydarzenia na FB :) No nareszcie, mamy kogoś, wspaniale :loveu: Dzięki wielkie :) Quote
Becia Lublin Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 teraz czekam aż Cleo doda mnie jako administratora .... i zaczynam działać Quote
handzia Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Becia Lublin napisał(a):teraz czekam aż Cleo doda mnie jako administratora .... i zaczynam działać Oby tylko jeszcze była dostępna, bo coś pisała, że wyjeżdża i jej nie będzie... Quote
Becia Lublin Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 handzia napisał(a):Oby tylko jeszcze była dostępna, bo coś pisała, że wyjeżdża i jej nie będzie... wielka szkoda, bo bez tego nie będę mogla redagować tekstu ... napisałam do niej na FB i czekam na odp. Quote
Agula99 Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Trzymam kciuki za Was dziewczyny i pomyślność, tylko tyle mogę niestety... Quote
Qeeriefire Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Zapraszam na bazarek i może umieścić link w pierwszym poście ;) http://www.dogomania.pl/threads/216955-Zapraszamy-wszystkich-posiadaczy-serc-na-psy-umierajace-z-g%C5%82odu-!-do-14.11 Quote
handzia Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Becia Lublin napisał(a):wielka szkoda, bo bez tego nie będę mogla redagować tekstu ... napisałam do niej na FB i czekam na odp. Dzięki, powiem szczerze, że to dla mnie czarna magia i nie wiem o co biega. Ale może się tam odezwie. Mam nadzieję, bo psiaki dużo by zyskały... Quote
zadra Posted October 30, 2011 Author Posted October 30, 2011 zadra napisał(a):Wszystkie zabrane szceniaczki do samce. Proponuję takie imiona:Kent,Koral,Kminek,Koper. Cioteczki jesli ktoraś zrobi bazarek "imionowy" prosze traktować powyzsze propozycje,jako bazarkowe płatne:razz: Quote
zadra Posted October 30, 2011 Author Posted October 30, 2011 [quote name='Collie']Zapraszam na bazarek i może umieścić link w pierwszym poście ;) http://www.dogomania.pl/threads/216955-Zapraszamy-wszystkich-posiadaczy-serc-na-psy-umierajace-z-g%C5%82odu-!-do-14.11 Zrobione!!!!!!!! Quote
Tola Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 [quote name='zadra']Cioteczki jesli ktoraś zrobi bazarek "imionowy" prosze traktować powyzsze propozycje,jako bazarkowe płatne:razz: To chyba chodzi o ten [quote name='Rudzia-Bianca']Przeczytałam cały wątek, nie wiem jak pomóc niestety :( Może dla szczeniaków bazarek chrzcielny by ktoś wystawił , coś takiego jak w moim podpisie , tylko przydałyby się zdjęcia maluchów i płeć ... Adres do wysyłki karmy jest na pierwszej stronie - to adres Fundacji Quote
Becia Lublin Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 dodałam więcej zdjęć na wydarzenie na FB, kilka osób zapewniło, że wyśle karmę pod wskazany adres ... muszę jednak dodać, że bardzo dużo jest niepochlebnych komentarzy pod kątem obecnych właścicieli psów .... Quote
Agula99 Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Bo jak tu można pisać pochlebne komentarze?? Doprowadzić psy do takiego stanu??? Quote
kasiaprodex Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 zadra napisał(a):Jestem tego samego zdania.Gmina pokryje koszty sterylek i szczepień,a my wspomóżmy ludzi w wykarmieniu psiaków. tez popieram. Trzeba tez zobaczyc w jakich warunkach te psy mieszkaja czy maja jakies budy? Stresowac ich schroniskiem to nie jest najlepszy sposób,Trzeba je odkarmic i po woli oswajac. Quote
Lumix Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Niestety ciśnie się na usta co najgorsze, ale to nie zmienia faktu, że trzeba uświadamiać uświadamiać i jeszcze raz uświadamiać.Agula99 napisał(a):Bo jak tu można pisać pochlebne komentarze?? Doprowadzić psy do takiego stanu??? Quote
zadra Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 kasiaprodex napisał(a):tez popieram. Trzeba tez zobaczyc w jakich warunkach te psy mieszkaja czy maja jakies budy? Stresowac ich schroniskiem to nie jest najlepszy sposób,Trzeba je odkarmic i po woli oswajac. Psy mieszkają w pomieszczeniach gospodarczych po koniach.Pomieszczeń jest dużo-ludzie kiedyś hodowali konie zimnokrwiste. Quote
Tola Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Dziękujemy bardzo wszystkim, którzy zaoferowali chęc wysłania karmy lub pieniedzy; wszystkie wysyłki i wpłaty zostaną potwierdzone na wątku Quote
MaDi Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Dobrze zrobić każdemu psiakowi oddzielne zdjęcie plus imię wtedy ludzie chętniej pomagają konkretnemu zwierzakowi. Quote
Recommended Posts