Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 511
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tola napisał(a):
To numer do zadry; rozmawiałam z nią dzisiaj - nikt nie dzwonił

Odpisałam panu, żeby zadzwonił pod podany nr tel.
To dopiero pierwszy dzień. Mam nadzieję, ze odezwie sie jeszcze ten właściwy dom.

Posted

Havanka napisał(a):
Odpisałam panu, żeby zadzwonił pod podany nr tel.
To dopiero pierwszy dzień. Mam nadzieję, ze odezwie sie jeszcze ten właściwy dom.

Ja tez mam taka nadzieję. To szansa na inne zycie dla tych sunieczek.

Posted (edited)

karolciasz28 napisał(a):
Zrobiłam jeszcze kilka nowych ogłoszeń dziewczynkom. A czy inne psy nie nadają się do adopcji?

Większosc psów nie ma bezpośredniego kontaktu z człowiekiem, boją się ludzi, uciekają, chowają się; z trudem były wyłapywane do sterylek.

Dzisiaj był telefon w sprawie szczeniąt - w czwartek jedziemy z zadrą na WP, moze cos z tego będzie.
Właścicielak ma przywiezc maluchy w poniedziałek do weta - zostaną odrobaczone no i zabierze kolejna porcję karmy.
Tz rozmawiał dzisiaj o szczeniakach - ich matka jest wielkosci spaniela, wiec suczki nie beda chyba zbyt duze.

Edited by Tola
Posted

Tola napisał(a):
Większosc psów nie ma bezpośredniego kontaktu z człowiekiem, boją się ludzi, uciekają, chowają się; z trudem były wyłapywane do sterylek.

Dzisiaj był telefon w sprawie szczeniąt - w czawrtek jedziemy z zadrą na WP, moze cos z tego będzie.
Właścicielak ma przywiezc maluchy w poniedziałek do weta - zostaną odrobaczone no i zabierze kolejna porcję karmy.
Tz rozmawiał dzisiaj o szczeniakach - ich matka jest wielkosci spaniela, wiec suczki nie beda chyba zbyt duze.

Tolu, czy oba szczeniaczki mają szanse na dom, czy tylko jeden i w jakiej miejscowości?

Posted

Havanka napisał(a):
Tolu, czy oba szczeniaczki mają szanse na dom, czy tylko jeden i w jakiej miejscowości?

Pani chce jedną dziewczynkę, ale mówiła, ze jak druga nie znajdzie domu, to weżmie i siostrę. W domu jest juz jedna mała suczka.
Trochę mam obawy, bo posesja nieogrodzona.
Jednoczesnie zdaję sobie sprawę, ze czas działa na niekorzyść maluchów - jeszcze trochę i tez staną się dzikuskami:(
Pani dzwoniła z Krynic pod Zamościem.

Posted

Agula99 napisał(a):
O jeju, nieogrodzony dom??? Kurcze, to faktycznie też stres, żeby mała, albo małe nie uciekły, nie zgubiły się....ochhhh

Wiem; ja juz zaczynam się stresowac:roll:
Dlatego jedziemy we dwie, mzoe będzie łatwiej zdecydowac.
Czekamy jednoczesnie na kolejne telefony...

Posted

Pani zrobiła na mnie wrażenie miłej osoby,kochajacej zwierzęta.Tojednaj zbyt mało ,żedy stwierdzić,czy nadaje się na DS. W poniedzialek ma zadzwonic i podac adres.Czekamy zatem na wynik wizyty przedadopcyjnej.

Posted

No niestety kobieta jak na razie nie odezwała się - miała zadzwonic i podac adres:roll:
Dzisiaj do Zamoscia przyjechała tylko jedna sunia - jest prześliczna:loveu:
Moze zadra wstawi zdjęcie.

Posted

Tola napisał(a):
No niestety kobieta jak na razie nie odezwała się - miała zadzwonic i podac adres:roll:
Dzisiaj do Zamoscia przyjechała tylko jedna sunia - jest prześliczna:loveu:
Moze zadra wstawi zdjęcie.

Może lepiej, że sie teraz rozmyśliła, niż po fakcie adopcji. Tylko szkoda, że nikogo nie powiadomiła. A moze jeszcze zadzwoni?

Posted (edited)

Havanka napisał(a):
Może lepiej, że sie teraz rozmyśliła, niż po fakcie adopcji. Tylko szkoda, że nikogo nie powiadomiła. A moze jeszcze zadzwoni?

Byc moze - czekamy - w czwartek nadal mozemy podjechac.
Jedna z suczek została dzisiaj odrobaczona.

Edited by Tola
Posted

Tola napisał(a):
Byc moze - czekamy - w czwartek nadal mozemy podjechac.
Jedna z suczek została dzisiaj odrobaczona.

Pani wlaśnie dzwoniła,wycofała sie z adopcji.Myślę,że problem stanowiła wizyta przedadopcyjna.