Agula99 Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 ALe cudaczki, jaka sesja,jak do kalendarza!! :) Potrzebne są tutaj osoby które robią za jednym zamachem dużo ogłoszeń!!! Ja niestety nie potrafię! Mogę z jedno ogłoszenie lub dwa zrobić, tylko podajcie tekst i na kogo. Quote
Becia Lublin Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 śliczne te sunie, mam nadzieję, że szybko znajdą domki :) Quote
Agula99 Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Zrobiłam jedno ogłoszenie małym na Małopolskę. Wybaczcie, że zrobiłam to po swojemu, czyli dałam imiona i coś tam wydumałam, ale nie dostałam żadnych konkretnych informacji, więc coś musiałam napisać :) może ktoś przez święta będzie przeglądał tą stronkę i zachwyci się szczeniorkami :) oby!!! http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Sunie-blizniaczki-szukaja-dobrego-domku-W0QQAdIdZ340594444 Zrobiłam jeszcze na tablicy: http://tablica.pl/zwierzeta/psy/pozostale/oferta/sunie-blizniaczki-szukaja-dobrego-domku-IDAtpt.html/ Jeśli będziecie miały jakiś inny tekst, albo więcej informacji, to proszę podesłać, to coś jeszcze dorobię. Przydałby się też e-mail, bo czasami ludzie piszą, a nie tylko dzwonią, no i imię osoby z którą ktoś ma się kontaktować, ja napisałam na tablicy Marta, bo ona do mnie napisała, ale czy jest dobrze to nie wiem, więc tylko piszę, żebyście wiedziały. Po prostu potrzeba więcej informacji, no ale zrobiłam co w mojej mocy :) Quote
Tola Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 [quote name='Agula99']Zrobiłam jedno ogłoszenie małym na Małopolskę. Wybaczcie, że zrobiłam to po swojemu, czyli dałam imiona i coś tam wydumałam, ale nie dostałam żadnych konkretnych informacji, więc coś musiałam napisać :) może ktoś przez święta będzie przeglądał tą stronkę i zachwyci się szczeniorkami :) oby!!! http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Sunie-blizniaczki-szukaja-dobrego-domku-W0QQAdIdZ340594444 Zrobiłam jeszcze na tablicy: http://tablica.pl/zwierzeta/psy/pozostale/oferta/sunie-blizniaczki-szukaja-dobrego-domku-IDAtpt.html/ Jeśli będziecie miały jakiś inny tekst, albo więcej informacji, to proszę podesłać, to coś jeszcze dorobię. Przydałby się też e-mail, bo czasami ludzie piszą, a nie tylko dzwonią, no i imię osoby z którą ktoś ma się kontaktować, ja napisałam na tablicy Marta, bo ona do mnie napisała, ale czy jest dobrze to nie wiem, więc tylko piszę, żebyście wiedziały. Po prostu potrzeba więcej informacji, no ale zrobiłam co w mojej mocy :) Bardzo dziękuję za ogłoszenia no i za pomysł z imonami dla maluszków. Innych iformacji nie podesłalam, bo nic więcej o szczeniakach nie wiem. Miejmy nadzieję, ze ktoś sie odezwie. Wysyłam swój e - mail. Quote
Agula99 Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 No i jeszcze jedno zrobiłam, tym razem na Lublin! :) http://lublin.oglaszamy24.pl/ogloszenie/372508769/lublin-Zuzka-i-Esia-szukaja-dobrego-domku.html Trzymam za was kciuki malutkie!!! Macie mieć super domki!!! Ciotki tego dopilnują :) Niestety, e-mail musiałam tutaj podać swój, ale jakby ktoś pytał to przekieruję :) Quote
Agula99 Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Tola napisał(a):Wszystko zrobiłas super - dzięki.:) Nie ma za co :) jeszcze pomyślę gdzie można je wrzucić, ale zawsze na dobry start już coś mają!!! A nóż im się poszczęści!!! :) trzymam kciuki!!! :) Quote
karolciasz28 Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Zapiszę sobie wątek. Ja mogę wesprzeć ogłoszeniami, ale dopiero po świętach. Quote
Tola Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 [quote name='karolciasz28']Zapiszę sobie wątek. Ja mogę wesprzeć ogłoszeniami, ale dopiero po świętach. Bardzo dziękuję:) Zdrowych , radosnych świąt! Quote
Havanka Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 Chciałam zapytać, czy nikt nie dzwonił w spr. maluchów? Zrobiłam im tablicę i Gumtree. Na Tablicy było jedno "odkrycie" nr telefonu. Quote
zadra Posted December 24, 2011 Author Posted December 24, 2011 Havanka napisał(a):Chciałam zapytać, czy nikt nie dzwonił w spr. maluchów? Zrobiłam im tablicę i Gumtree. Na Tablicy było jedno "odkrycie" nr telefonu. Niestety nie. Quote
daga31081980 Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 kochani zapraszam na bazarek.Brakuje mi kaski na opłacenie deklaracji.Zapraszam i życzę wesołych świąt!!! http://www.dogomania.pl/threads/2197...2.01.12-g20-00 Quote
Agula99 Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Havanka napisał(a):Chciałam zapytać, czy nikt nie dzwonił w spr. maluchów? Zrobiłam im tablicę i Gumtree. Na Tablicy było jedno "odkrycie" nr telefonu. Ja im też zrobiłam tablice i gumtree, jeszcze przed świętami!!! I dostałam zapytanie o szczeniarki właśnie z gumtree i przesłałam kontakt do Toli. Słuchajcie nie ma sensu się dublować, czytajcie co pisze wyżej! Quote
Tola Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Agula99 napisał(a):Ja im też zrobiłam tablice i gumtree, jeszcze przed świętami!!! I dostałam zapytanie o szczeniarki właśnie z gumtree i przesłałam kontakt do Toli. Słuchajcie nie ma sensu się dublować, czytajcie co pisze wyżej! Niestety - pani ponownie nie skontaktowała się. Quote
Agula99 Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Tola napisał(a):Niestety - pani ponownie nie skontaktowała się. Ale napisałaś do niej??? Quote
Tola Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Agula99 napisał(a):Ale napisałaś do niej??? Dzwoniłam; pani chce szczeniaki najpierw zobaczyc - jak usłyszała ze to Zamosc to chyba rozmysliła się... Quote
zadra Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 Tola napisał(a):Dzwoniłam; pani chce szczeniaki najpierw zobaczyc - jak usłyszała ze to Zamosc to chyba rozmysliła się... Szkoda!!!!!!!!!! Quote
Agula99 Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 O szkoda, fakt, no ale jakiś odzew był, może ciąg dalszy nastąpi, trzeba wierzyć!!! Quote
karolciasz28 Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Pożyczyłam sobie imiona i tekst od Aguli i zrobiłam ogłoszenia na: cafeanimal, kupię psa, przygarnij zwierzaka, adopcja psa, adopcje psów, morusek, gumtree, tablica, e-oferta, e-zwierzak, ojej, olx, krakusi, ćwirek, petsy, kup sprzedaj, kokosy Quote
Agula99 Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Super Karolcia, oby Twoje ogłoszenia zdziałały cuda :) Quote
karolciasz28 Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Agula99 napisał(a):Super Karolcia, oby Twoje ogłoszenia zdziałały cuda :) Oby oby Agula bo takie fajne suczki, szkoda ich. Quote
Tola Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Bardzo dziękujemy za ogłoszenia, moze ktos zadzwoni, bo jak do tej pory nie było ani jednego telefonu:( Quote
Havanka Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Tola napisał(a):Bardzo dziękujemy za ogłoszenia, moze ktos zadzwoni, bo jak do tej pory nie było ani jednego telefonu:( Przed chwilą otrzymałam odpowiedź na ogłoszenia szczeniaczków: witam! chciałbym się dowiedzieć jaka jest rasa tych piesków na gumtree i sądząc po imionach są to suczki tak? Pozdrawiam Mikołaj Pan pyta o rasę. Obawiam sie, zeby nie chciał ich do hodowli. Quote
Havanka Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Dziś zapytanie, tym razem z Tablicy: witam jaki rejon wrocławia aby obejrzec sunie szukamy dla naszej jamniczki kompana. Odp. :Witam serdecznie. Niestety sunie przebywają pod Zamościem, ale ogłaszamy je w kilku województwach. Pyt.: to troche daleko ajak bym sie zdecdował to dostarczycie Tym razem jeszcze nie odpisałam. Trochę beztroskie podejście. Quote
Tola Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Dzięki Havanka, że odpisujesz; szkoda, ze nikt z ludzi nie dzwoni na podany nr telefonu - byłoby łatwiej. Mysle, ze ci najbardziej zainteresowani wykonaja jednak taki telefon... Quote
Recommended Posts