Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ALe cudaczki, jaka sesja,jak do kalendarza!! :) Potrzebne są tutaj osoby które robią za jednym zamachem dużo ogłoszeń!!! Ja niestety nie potrafię! Mogę z jedno ogłoszenie lub dwa zrobić, tylko podajcie tekst i na kogo.

• Replies 511
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zrobiłam jedno ogłoszenie małym na Małopolskę. Wybaczcie, że zrobiłam to po swojemu, czyli dałam imiona i coś tam wydumałam, ale nie dostałam żadnych konkretnych informacji, więc coś musiałam napisać :) może ktoś przez święta będzie przeglądał tą stronkę i zachwyci się szczeniorkami :) oby!!!

http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Sunie-blizniaczki-szukaja-dobrego-domku-W0QQAdIdZ340594444

Zrobiłam jeszcze na tablicy:

http://tablica.pl/zwierzeta/psy/pozostale/oferta/sunie-blizniaczki-szukaja-dobrego-domku-IDAtpt.html/

Jeśli będziecie miały jakiś inny tekst, albo więcej informacji, to proszę podesłać, to coś jeszcze dorobię. Przydałby się też e-mail, bo czasami ludzie piszą, a nie tylko dzwonią, no i imię osoby z którą ktoś ma się kontaktować, ja napisałam na tablicy Marta, bo ona do mnie napisała, ale czy jest dobrze to nie wiem, więc tylko piszę, żebyście wiedziały. Po prostu potrzeba więcej informacji, no ale zrobiłam co w mojej mocy :)

Posted

[quote name='Agula99']Zrobiłam jedno ogłoszenie małym na Małopolskę. Wybaczcie, że zrobiłam to po swojemu, czyli dałam imiona i coś tam wydumałam, ale nie dostałam żadnych konkretnych informacji, więc coś musiałam napisać :) może ktoś przez święta będzie przeglądał tą stronkę i zachwyci się szczeniorkami :) oby!!!

http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Sunie-blizniaczki-szukaja-dobrego-domku-W0QQAdIdZ340594444

Zrobiłam jeszcze na tablicy:

http://tablica.pl/zwierzeta/psy/pozostale/oferta/sunie-blizniaczki-szukaja-dobrego-domku-IDAtpt.html/

Jeśli będziecie miały jakiś inny tekst, albo więcej informacji, to proszę podesłać, to coś jeszcze dorobię. Przydałby się też e-mail, bo czasami ludzie piszą, a nie tylko dzwonią, no i imię osoby z którą ktoś ma się kontaktować, ja napisałam na tablicy Marta, bo ona do mnie napisała, ale czy jest dobrze to nie wiem, więc tylko piszę, żebyście wiedziały. Po prostu potrzeba więcej informacji, no ale zrobiłam co w mojej mocy :)
Bardzo dziękuję za ogłoszenia no i za pomysł z imonami dla maluszków. Innych iformacji nie podesłalam, bo nic więcej o szczeniakach nie wiem.
Miejmy nadzieję, ze ktoś sie odezwie.
Wysyłam swój e - mail.

Posted

Tola napisał(a):
Wszystko zrobiłas super - dzięki.:)

Nie ma za co :) jeszcze pomyślę gdzie można je wrzucić, ale zawsze na dobry start już coś mają!!! A nóż im się poszczęści!!! :) trzymam kciuki!!! :)

Posted

[quote name='karolciasz28']Zapiszę sobie wątek. Ja mogę wesprzeć ogłoszeniami, ale dopiero po świętach.

Bardzo dziękuję:)

Zdrowych , radosnych świąt!

Posted

Havanka napisał(a):
Chciałam zapytać, czy nikt nie dzwonił w spr. maluchów? Zrobiłam im tablicę i Gumtree. Na Tablicy było jedno "odkrycie" nr telefonu.

Niestety nie.

Posted

Havanka napisał(a):
Chciałam zapytać, czy nikt nie dzwonił w spr. maluchów? Zrobiłam im tablicę i Gumtree. Na Tablicy było jedno "odkrycie" nr telefonu.

Ja im też zrobiłam tablice i gumtree, jeszcze przed świętami!!! I dostałam zapytanie o szczeniarki właśnie z gumtree i przesłałam kontakt do Toli. Słuchajcie nie ma sensu się dublować, czytajcie co pisze wyżej!

Posted

Agula99 napisał(a):
Ja im też zrobiłam tablice i gumtree, jeszcze przed świętami!!! I dostałam zapytanie o szczeniarki właśnie z gumtree i przesłałam kontakt do Toli. Słuchajcie nie ma sensu się dublować, czytajcie co pisze wyżej!

Niestety - pani ponownie nie skontaktowała się.

Posted

Agula99 napisał(a):
Ale napisałaś do niej???

Dzwoniłam; pani chce szczeniaki najpierw zobaczyc - jak usłyszała ze to Zamosc to chyba rozmysliła się...

Posted

Pożyczyłam sobie imiona i tekst od Aguli i zrobiłam ogłoszenia na:
cafeanimal,
kupię psa,
przygarnij zwierzaka,
adopcja psa,
adopcje psów,
morusek,
gumtree,
tablica,
e-oferta,
e-zwierzak,
ojej,
olx,
krakusi,
ćwirek,
petsy,
kup sprzedaj,
kokosy

Posted

Tola napisał(a):
Bardzo dziękujemy za ogłoszenia, moze ktos zadzwoni, bo jak do tej pory nie było ani jednego telefonu:(

Przed chwilą otrzymałam odpowiedź na ogłoszenia szczeniaczków:
witam! chciałbym się dowiedzieć jaka jest rasa tych piesków na gumtree i sądząc po imionach są to suczki tak?
Pozdrawiam
Mikołaj
Pan pyta o rasę. Obawiam sie, zeby nie chciał ich do hodowli.

Posted

Dziś zapytanie, tym razem z Tablicy:
witam jaki rejon wrocławia aby obejrzec sunie szukamy dla naszej jamniczki kompana.

Odp. :Witam serdecznie. Niestety sunie przebywają pod Zamościem, ale ogłaszamy je w kilku województwach.
Pyt.: to troche daleko ajak bym sie zdecdował to dostarczycie
Tym razem jeszcze nie odpisałam. Trochę beztroskie podejście.

Posted

Dzięki Havanka, że odpisujesz; szkoda, ze nikt z ludzi nie dzwoni na podany nr telefonu - byłoby łatwiej.
Mysle, ze ci najbardziej zainteresowani wykonaja jednak taki telefon...