Tola Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Błędnie wpisałam nick 2 dogomaniczaek, które wpłacały na bazarku - przepraszam i juz poprawiam na 1 stronie Joan51 - a nie Joan59 aniołek200 - a nie aniłek 2000 Quote
Qeeriefire Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [quote name='Tola']Błędnie wpisałam nick 2 dogomaniczaek, które wpłacały na bazarku - przepraszam i juz poprawiam na 1 stronie Joan51 - a nie Joan59 aniołek200 - a nie aniłek 2000 Nic się nie stało, na pw się wyjaśniło :) Quote
Tola Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 FAKTURA ZA OSTATNI ZAKUP KARMY Jest wpłata za bazarku - Muza_51 - 10 zł Dziękujemy. Stan konta na dzień 05.12.2011 - 558,13 zł Quote
Madzik34 Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Kochani proszę nie poddawajcie się, wiem, że łatwo tak pisać z odległości...postaramy się z wolontariuszkami z Azorka jeszcze przed świętami wysłać jakąś karmę... Quote
sillann Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 zagladam do psinek, mam nadzieje ze sa jakies zmiany na lepsze... Quote
bakusiowa Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Jak pojedziecie z karmą to można zrobić zdjęcia psiakom. Jak będzie wątek działał to zawsze ktoś pomoże. Quote
zadra Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 [quote name='bakusiowa']Jak pojedziecie z karmą to można zrobić zdjęcia psiakom. Jak będzie wątek działał to zawsze ktoś pomoże.[/QUOTE] Ostatnio kobita odebrała karmę od nas.Nie wiem,czy damy rade przed świetami tam pojechać.Raczej będzie ciężko. Quote
zadra Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 Wszystkie suczki zostały już wysterylizowane.Została jedynie karmiąca mama. Quote
Ty$ka Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 A jak się układa współpraca z tym państwem? Nadal wszystko robią "z łaski"? Quote
baster i lusi Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Kochani, pomóżcie proszę. bardzo, bardzo proszę o pomoc !!!!!!!!!! chodzi TYLKO o oddanie swojego głosu bezimienna sunia z Szydłowca może wygrać w konkursie na niebieskim forum karmę wartości TYSIĄCA złotych Proszę rejestrujcie się i oddajcie głos na nią ... ona nie ma nic, nawet imienia http://amstaff-pitbull.eu/viewtopic....167212#p167212 Założenie konta to dosłownie 2 minutki później wystarczy oddać głos na bezimienną z Szydłowca i napisać post na jakiego psiaka się głosowało i z jakiego forum się "przybyło" + nick z forum czyli głos na bezimienną sunię z Szydłowca - nick z (np) dogo TO WĄTEK SUNI NA DOGO http://www.dogomania.pl/threads/219226-Szyd%C5%82owiec.sunia-po-sterylce-aborcyjnej.pomocy!!!!!!!!!!!!!! Quote
zadra Posted December 13, 2011 Author Posted December 13, 2011 [quote name='baster i lusi']kochani, pomóżcie proszę. bardzo, bardzo proszę o pomoc !!!!!!!!!! Chodzi tylko o oddanie swojego głosu bezimienna sunia z szydłowca może wygrać w konkursie na niebieskim forum karmę wartości tysiąca złotych proszę rejestrujcie się i oddajcie głos na nią ... ona nie ma nic, nawet imienia http://amstaff-pitbull.eu/viewtopic....167212#p167212 założenie konta to dosłownie 2 minutki później wystarczy oddać głos na bezimienną z szydłowca i napisać post na jakiego psiaka się głosowało i z jakiego forum się "przybyło" + nick z forum czyli głos na bezimienną sunię z szydłowca - nick z (np) dogo to wątek suni na dogo http://www.dogomania.pl/threads/219226-szyd%c5%82owiec.sunia-po-sterylce-aborcyjnej.pomocy!!!!!!!!!!!!!! ok!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Kocurek Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Kurcze a ja mam problem z zarejestrowaniem sie:( Quote
Tola Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Kocurek napisał(a):Kurcze a ja mam problem z zarejestrowaniem sie:( Rzeczywiscie - nie jest to proste - równiez mialam problemy Quote
zadra Posted December 15, 2011 Author Posted December 15, 2011 Tola napisał(a):Rzeczywiscie - nie jest to proste - równiez mialam problemy Ja też mam problemy. Quote
Tola Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Dzisiaj do TZ dzwoniła właścicielka psów z prośbą o kolejny zakup karmy. Bardzo prosiła również o pomoc w znalezieniu domu dla szczeniaków od tej jedynej, niewysterylizowanej suczki. Jak tylko będzie to możliwe zrobimy zdjęcia maluchów i umieszczę je tutaj na wątku Quote
Agula99 Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Oby maluszki znalazły szybko domek, czekamy na ich zdjęcia :) Quote
Tola Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Wczoraj została zakupiona kolejna porcja karmy - 60 kg za 147,96 zł Stan konta 18.12. 2011 - 410,17 zł A oto maluszki - 2 dziewczynki od jedynej niewysterylizowanej suki, które szukają domów (reszta szczeniaków nie przezyła:( Czy ktos moze pomóc w ogłaszaniu sunieczek? Moze chociaz im odmieni się los... Jeszcze trochę i sunie będą równie dzikie jak pozostałe psy:( Quote
baster i lusi Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 dawno tu nie zaglądałam.jakie cudne maleństwo.cioteczki dziękuję za głosy na bezimienną sunię.jeszcze dwa dni głosowania ale sunia prowadzi ponad 50 głosów i mam nadzieję,że wygra.choć każdemu psiakowi potrzebna pomoc . Quote
Recommended Posts