zadra Posted May 5, 2012 Author Posted May 5, 2012 Wszystko sie ułoży,FRytka jest jeszcze młodziutka. Quote
Tola Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 [quote name='bico']Są jakieś nowe wieści z ds Frytki?:)[/QUOTE] Na razie nie mam zadnych. Dostałam tylko info, ze wkrótce wysle zdjęcia. Quote
bico Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 [quote name='Tola']Na razie nie mam zadnych. Dostałam tylko info, ze wkrótce wysle zdjęcia.[/QUOTE] no to czekamy:) Quote
Tola Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Dostałam wiadomość o Frytce od p Magdy: 'Milka - bo tak nazwaliśmy sunię ma się dobrze; trzyma się zawsze w pobliżu mnie, jest zdrowa." Poprosiłam o zdjęcia. Quote
Havanka Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Tola napisał(a):Dostałam wiadomość o Frytce od p Magdy: 'Milka - bo tak nazwaliśmy sunię ma się dobrze; trzyma się zawsze w pobliżu mnie, jest zdrowa." Poprosiłam o zdjęcia. Wspaniale, że wszystko z Frytką- Milką jest dobrze. Ciekawa jestem jak ułożyły się wzajemne stosunki z siostrą? Fajnie byłoby zobaczyć zdjęcia obu suniek. Quote
zadra Posted June 4, 2012 Author Posted June 4, 2012 Tola napisał(a):Dostałam wiadomość o Frytce od p Magdy: 'Milka - bo tak nazwaliśmy sunię ma się dobrze; trzyma się zawsze w pobliżu mnie, jest zdrowa." Poprosiłam o zdjęcia. Fajnie,że dziewczynki są szczęśliwe! Quote
bico Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Tola napisał(a):Dostałam wiadomość o Frytce od p Magdy: 'Milka - bo tak nazwaliśmy sunię ma się dobrze; trzyma się zawsze w pobliżu mnie, jest zdrowa." Poprosiłam o zdjęcia. Dobrze, że się wszystko powoli pomyślnie uklada:) Quote
Havanka Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Kochana Milusia !!! Jak wyrosła - jest nie do poznania ! Mam nadzieję, że dogadały sie z siostrzyczką i razem jest im weselej! Quote
karolciasz28 Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Cudownie, widzieć ją wreszcie szczęśliwą.:lol: Quote
Recommended Posts