lika1771 Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 [quote name='Nilsson']Stan Misi można określić jako ciężki.:-([/QUOTE] Misiu walcz walcz suniu Quote
Nilsson Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Niestety mam bardzo przykrą wiadomość;MISI JUŻ NIE MA:-(.Zaczęło jej się pogarszać z godziny na godzinę ,przestała wstawać ,miała drgawki i bardzo cierpiała.Po wielu telefonach z osobami z fundacji i konsultacjami z weterynarzami podjęliśmy decyzję o uśpieniu i ulżeniu jej cierpieniom.Wierzcie mi była to jedna z najtrudniejszych chwil w moim życiu.Misia była najgrzeczniejszym pieskiem jaki przewinął się przez mój dom.:-( Przepraszam jeżeli zrobiłam coś nie tak ,bardzo chciałam żeby wyzdrowiała.Jest mi strasznie przykro,nie mogę się z tą stratą pogodzić. Quote
lika1771 Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Misiu nie dlaczego:placz::placz::placz::placz::placz: Quote
wapiszon Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 [quote name='Nilsson']Niestety mam bardzo przykrą wiadomość;MISI JUŻ NIE MA:-(.Zaczęło jej się pogarszać z godziny na godzinę ,przestała wstawać ,miała drgawki i bardzo cierpiała.Po wielu telefonach z osobami z fundacji i konsultacjami z weterynarzami podjęliśmy decyzję o uśpieniu i ulżeniu jej cierpieniom.Wierzcie mi była to jedna z najtrudniejszych chwil w moim życiu.Misia była najgrzeczniejszym pieskiem jaki przewinął się przez mój dom.:-( Przepraszam jeżeli zrobiłam coś nie tak ,bardzo chciałam żeby wyzdrowiała.Jest mi strasznie przykro,nie mogę się z tą stratą pogodzić.[/QUOTE] Niestety, tego się spodziewałam :( :( :(. Nilsson, baaaaardzo dziękuję za serce dla Misi. Jesteś Wspaniałym Człowiekiem. Trzymam się Kochana ..... Misiuniu [*] Quote
Lola S. Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Pani Aniu! Czekalam na małą cały czas wierząc,że Wam sie uda. Tak bardzo mi żle,że nigdy nie poznam małej ,dzielnej suczki ,ktora miala tak ciezkie zycie i tylko przez dwa tygodnie choroby zaznała ciepła i miłosci. Odpoczywaj Maleńka pa Quote
Poker Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Niesamowicie mi przykro. biedna maleńka, tak mało zaznała miłości w życiu. Quote
Ewa Marta Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Tak bardzo chciałam wierzyć, że wyjdzie z tego biedna maleńka:-( Przynajmniej ktoś ją pokochał na koniec:-( Quote
Zofija Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 Mi też, tym bardziej, ze to był taki psi aniołek. Nie miałąm wczoraj dostępu do netu. Pani Aniu ogromne dzięki za wspaniałą opiekę i poświęcenie. Bo to było poświęcenie Quote
Jasza Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Zosiu, przepraszam, wczoraj już padlam i spałam,nie słyszałam telefonu... Nilsson - jak możesz przepraszać.... Misia Tobie zawdzięcza wszystko co dobre w swoim życiu. Zrobiłaś wszystko co mogłaś, walczyłaś o nią do końcai za to DZIĘKUJĘ z całego serca. Decyzja najtrudniejsza z trudnych... Nilsson, trzymaj się..... Quote
Nutusia Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 O mój boże... Nie tak miało być :( Nilsson - pięknie Ci dziękuję, że Misia mogła u Ciebie zostać - u mnie nie miałaby takiej opieki, bo długo nie ma nas w domu i znów musiałaby zmieniać otoczenie. Misieńko, bądź szczęśliwa tam, gdzie pobiegłaś... Quote
Lobaria Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 [quote name='Nilsson']Niestety mam bardzo przykrą wiadomość;MISI JUŻ NIE MA:-(.Zaczęło jej się pogarszać z godziny na godzinę ,przestała wstawać ,miała drgawki i bardzo cierpiała.Po wielu telefonach z osobami z fundacji i konsultacjami z weterynarzami podjęliśmy decyzję o uśpieniu i ulżeniu jej cierpieniom.Wierzcie mi była to jedna z najtrudniejszych chwil w moim życiu.Misia była najgrzeczniejszym pieskiem jaki przewinął się przez mój dom.:-( Przepraszam jeżeli zrobiłam coś nie tak ,bardzo chciałam żeby wyzdrowiała.Jest mi strasznie przykro,nie mogę się z tą stratą pogodzić.[/QUOTE] Misiunio Kochana, biegaj szczęśliwa w Psim Niebie - dzięki Nilsson wiesz, co to znaczy miłość i szczęście. Dziękuję Tobie Nilsson za wspaniałą opiekę nad Misią i za to, że dzięki Tobie dziewczynka pamięta dobro, które Jej dałaś a nie zło, jakie wyrządzili inni i dlatego właśnie jest już szczęśliwa. Oj, namotałam chyba ciut, sorki, ale jestem bardzo poruszona odejściem Misi, mam nadzieję, że zrozumiecie co chciałam przekazać i wybaczycie bełkot... Quote
Zofija Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 Brak mi słów. Ja ją widziałam, to była taka słodzizna, kruszynka, aniołek. Taki co tylko tulić i miziać i tyle lat w takim syfie. Ludzie potrafią być wstrętni Quote
fiorsteinbock Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Bardzo mi przykro, że suni nie udalo sie...teraz, kiedy slonce zaczynalo przebijac sie przez ciemne chmury jej zycia..odeszla :( Najwazniejsze, że w ostatnich momentach życia byla wsrod ludzi kochających i wrazliwych, nie odeszla w samotnosci, zapomniana! To bardzo duzo i bardzo wazne! Quote
magda222 Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Boże... bardzo bardzo mi przykro... :( Nilsson dzięki Tobie zaznała co to miłość, opieka... Bardzo ci dziękujemy. Misiuniu Quote
MALWA Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Misia miała żyć, ale nie dała rady, za bardzo cierpiała, i teraz jest już szczęśliwa za TM.... Żegnaj Misiuniu.... Wielkie podziękowania dla opiekunki suni! Quote
Nilsson Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Dziękuje wszystkim za ciepłe słowa,ale każda z WAS robi to samo a na pewno dużo,dużo więcej.Cały czas myślę o tej kruszynce. Też miałam nadzieję że z tego wyjdzie ale niestety:-( Quote
feliksik Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 o boże - nie wierzę - ryczę. Malutka - miałam taką nadzieję, że wyjdziesz z tego... Quote
inga.mm Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 kolejne utracone życie, więcej warte niż tych potworów, którzy ją skrzywdzili. Malutka, całuski na tę nową drogę Quote
baszon Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Misieńka, czytałam, śledziłam i milczałam zaciskając mocno kciuki....Nie miałam takiej mocy sprawczej, żeby Ci pomóc... Żegnaj, kolejna cudna Istotko.... Quote
azalia Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Tak bardzo mi smutno i żal,że kolejny piesek musiał stracić życie przez ludzką podłość. Bądź szczęśliwa sunieczko.. Nilsson,dziękuję za cudowną opiekę, pokazałaś Misi,że człowiek może być dobry i kochać.. Quote
moni12 Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Mimo łez które popłynęły , mysle , ze to prawda ,ze nadzieja umiera ostatnia. tak było przy Duszku i teraz przy Misi.Dwa kochane , skrzywdzone do granic mozliwości przez ludzi słoneczka musiały odejśc za TM. A ja myslałam ,ze będzie już im tylko lepiej bo maja wreszcie opieke, leczenie , kochajace dusze na dogo.No coz nadzieja odchodzi ostatnia. Misieńko ["] Quote
Recommended Posts