Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 518
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety mam bardzo przykrą wiadomość;MISI JUŻ NIE MA:-(.Zaczęło jej się pogarszać z godziny na godzinę ,przestała wstawać ,miała drgawki i bardzo cierpiała.Po wielu telefonach z osobami z fundacji i konsultacjami z weterynarzami podjęliśmy decyzję o uśpieniu i ulżeniu jej cierpieniom.Wierzcie mi była to jedna z najtrudniejszych chwil w moim życiu.Misia była najgrzeczniejszym pieskiem jaki przewinął się przez mój dom.:-( Przepraszam jeżeli zrobiłam coś nie tak ,bardzo chciałam żeby wyzdrowiała.Jest mi strasznie przykro,nie mogę się z tą stratą pogodzić.

Posted

[quote name='Nilsson']Niestety mam bardzo przykrą wiadomość;MISI JUŻ NIE MA:-(.Zaczęło jej się pogarszać z godziny na godzinę ,przestała wstawać ,miała drgawki i bardzo cierpiała.Po wielu telefonach z osobami z fundacji i konsultacjami z weterynarzami podjęliśmy decyzję o uśpieniu i ulżeniu jej cierpieniom.Wierzcie mi była to jedna z najtrudniejszych chwil w moim życiu.Misia była najgrzeczniejszym pieskiem jaki przewinął się przez mój dom.:-( Przepraszam jeżeli zrobiłam coś nie tak ,bardzo chciałam żeby wyzdrowiała.Jest mi strasznie przykro,nie mogę się z tą stratą pogodzić.[/QUOTE]

Niestety, tego się spodziewałam :( :( :(.
Nilsson, baaaaardzo dziękuję za serce dla Misi. Jesteś Wspaniałym Człowiekiem. Trzymam się Kochana .....
Misiuniu
[*]

Posted

Pani Aniu!
Czekalam na małą cały czas wierząc,że Wam sie uda.
Tak bardzo mi żle,że nigdy nie poznam małej ,dzielnej suczki ,ktora miala tak ciezkie zycie i tylko przez dwa tygodnie choroby zaznała ciepła i miłosci.
Odpoczywaj Maleńka pa

Posted

Mi też, tym bardziej, ze to był taki psi aniołek. Nie miałąm wczoraj dostępu do netu. Pani Aniu ogromne dzięki za wspaniałą opiekę i poświęcenie. Bo to było poświęcenie

Posted

Zosiu, przepraszam, wczoraj już padlam i spałam,nie słyszałam telefonu...

Nilsson - jak możesz przepraszać....
Misia Tobie zawdzięcza wszystko co dobre w swoim życiu. Zrobiłaś wszystko co mogłaś, walczyłaś o nią do końcai za to DZIĘKUJĘ z całego serca.
Decyzja najtrudniejsza z trudnych...
Nilsson, trzymaj się.....

Posted

O mój boże... Nie tak miało być :( Nilsson - pięknie Ci dziękuję, że Misia mogła u Ciebie zostać - u mnie nie miałaby takiej opieki, bo długo nie ma nas w domu i znów musiałaby zmieniać otoczenie. Misieńko, bądź szczęśliwa tam, gdzie pobiegłaś...

Posted

[quote name='Nilsson']Niestety mam bardzo przykrą wiadomość;MISI JUŻ NIE MA:-(.Zaczęło jej się pogarszać z godziny na godzinę ,przestała wstawać ,miała drgawki i bardzo cierpiała.Po wielu telefonach z osobami z fundacji i konsultacjami z weterynarzami podjęliśmy decyzję o uśpieniu i ulżeniu jej cierpieniom.Wierzcie mi była to jedna z najtrudniejszych chwil w moim życiu.Misia była najgrzeczniejszym pieskiem jaki przewinął się przez mój dom.:-( Przepraszam jeżeli zrobiłam coś nie tak ,bardzo chciałam żeby wyzdrowiała.Jest mi strasznie przykro,nie mogę się z tą stratą pogodzić.[/QUOTE]

Misiunio Kochana, biegaj szczęśliwa w Psim Niebie - dzięki Nilsson wiesz, co to znaczy miłość i szczęście. Dziękuję Tobie Nilsson za wspaniałą opiekę nad Misią i za to, że dzięki Tobie dziewczynka pamięta dobro, które Jej dałaś a nie zło, jakie wyrządzili inni i dlatego właśnie jest już szczęśliwa. Oj, namotałam chyba ciut, sorki, ale jestem bardzo poruszona odejściem Misi, mam nadzieję, że zrozumiecie co chciałam przekazać i wybaczycie bełkot...

Posted

Brak mi słów. Ja ją widziałam, to była taka słodzizna, kruszynka, aniołek. Taki co tylko tulić i miziać i tyle lat w takim syfie. Ludzie potrafią być wstrętni

Posted

Bardzo mi przykro, że suni nie udalo sie...teraz, kiedy slonce zaczynalo przebijac sie przez ciemne chmury jej zycia..odeszla :(
Najwazniejsze, że w ostatnich momentach życia byla wsrod ludzi kochających i wrazliwych, nie odeszla w samotnosci, zapomniana! To bardzo duzo i bardzo wazne!

Posted

Misia miała żyć, ale nie dała rady, za bardzo cierpiała, i teraz jest już szczęśliwa za TM....

Żegnaj Misiuniu....

Wielkie podziękowania dla opiekunki suni!

Posted

Dziękuje wszystkim za ciepłe słowa,ale każda z WAS robi to samo a na pewno dużo,dużo więcej.Cały czas myślę o tej kruszynce. Też miałam nadzieję że z tego wyjdzie ale niestety:-(

Posted

Misieńka, czytałam, śledziłam i milczałam zaciskając mocno kciuki....Nie miałam takiej mocy sprawczej, żeby Ci pomóc... Żegnaj, kolejna cudna Istotko....

Posted

Tak bardzo mi smutno i żal,że kolejny piesek musiał stracić życie przez ludzką podłość.
Bądź szczęśliwa sunieczko..
Nilsson,dziękuję za cudowną opiekę,
pokazałaś Misi,że człowiek może być dobry
i kochać..

Posted

Mimo łez które popłynęły , mysle , ze to prawda ,ze nadzieja umiera ostatnia. tak było przy Duszku i teraz przy Misi.Dwa kochane , skrzywdzone do granic mozliwości przez ludzi słoneczka musiały odejśc za TM. A ja myslałam ,ze będzie już im tylko lepiej bo maja wreszcie opieke, leczenie , kochajace dusze na dogo.No coz nadzieja odchodzi ostatnia. Misieńko ["]