Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 518
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Nutusia']Dziewczyneczki, tytuł wątku zmieńcie może przy okazji. Michaśka, zdrowiej okruszku, bo życia szkoda na chorowanie![/QUOTE]

niestety Misia jest bardzo chora

Posted

[quote name='Anula']Przecież wyniki miała w normie co się dzieje,może gdzieś poszukać Kliniki z dobrym wetem.Misia teraz nie może umrzeć![/QUOTE]

Wyniki ma w normie. Ja nie wiem, czy nosówka wychodzi w krwi.

Posted

[quote name='Javena']Co sie dzieje.?[/QUOTE]

tak jak napisałam-nie je, jest coraz słabsza. Lekarz zmienił jej leki, ale podejrzewa nosówkę. Jutro dostanie kroplówkę. Pojedzie też na rentgen.

Posted

Przepraszam że wczoraj nic nie napisałam ale naprawdę nie wiedziałam co.Jestem w szoku ,że tak zaczęło jej się pogarszać.Jest bardzo słaba ,właśnie wróciłam z nią od weta.Dostała w kroplówce ;NaCl + kompleks aminokwasów + zestaw witamin w dużej dawce.Wieczorem druga kroplówka + antybiotyk. Ma bardzo blade dziąsła i ta wypadająca powieka jest też bardzo blada a była czerwona.Wygląda jakby błyskawicznie ją coś atakowało.Tylko trzeba czekać i mieć nadzieję.

Posted

A jezeli to nosowka to zadnej surowicy nie trzeba?Wet nie dał zadnego antybiotyku?

Przepraszam moze sie nie znam ale w tej sytuacji uwazam,ze kroplowka i witaminy to zamało.........

Misiu trzymaj sie kochanie

Posted

I jeszcze zapomniałam napisać że rozmawiałam z P.Kasią i mówiła ,że Misia w schronisku była z pieskiem w jednym boksie który ma czy miał podobne objawy i już z tego wychodzi.Różnica jest taka ,że to był kilkumiesięczny szczeniak dużej rasy a to zabiedzona sunia:-( Wetki się ze sobą skonsultują.

Posted

[quote name='lika1771']A jezeli to nosowka to zadnej surowicy nie trzeba?Wet nie dał zadnego antybiotyku?

Przepraszam moze sie nie znam ale w tej sytuacji uwazam,ze kroplowka i witaminy to zamało.........

Misiu trzymaj sie kochanie[/QUOTE]
wczoraj miała antybiotyk, dzisiaj tez dostanie

Posted

[quote name='lika1771']A jezeli to nosowka to zadnej surowicy nie trzeba?Wet nie dał zadnego antybiotyku?

Misiu trzymaj sie kochanie[/QUOTE] Anybiotyk dostaje regugularnie.

Posted

Nilsson - dziękuję za wszystko co robisz dla Misi - z całego serca!!
Wiem, że gdyby była teraz w schronisku - umierałaby sama w klatce, albo już by jej nie było....
Trzymam mocno kciuki i wierzę, że jej się uda!!!!!