Nutusia Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Dziewczyneczki, tytuł wątku zmieńcie może przy okazji. Michaśka, zdrowiej okruszku, bo życia szkoda na chorowanie! Quote
Jasza Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Miśki to dzielne dziewczyny, wiem, bo jedna taka zajmuje mojego 1/3 łóżka ;-) Quote
Zofija Posted October 6, 2011 Author Posted October 6, 2011 Misia jest coraz bardziej chora.......................... Jest podejrzenie nosówki........ nie je.. mało chodzi. Wet podejrzewa nosówkę Quote
Zofija Posted October 6, 2011 Author Posted October 6, 2011 [quote name='Nutusia']Dziewczyneczki, tytuł wątku zmieńcie może przy okazji. Michaśka, zdrowiej okruszku, bo życia szkoda na chorowanie![/QUOTE] niestety Misia jest bardzo chora Quote
Anula Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Przecież wyniki miała w normie co się dzieje,może gdzieś poszukać Kliniki z dobrym wetem.Misia teraz nie może umrzeć! Quote
Lobaria Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Misieczko, trzymaj się, maleńka, nie możesz się teraz poddać, gdy jesteś wśród kochających Cię ludzi. Quote
Zofija Posted October 6, 2011 Author Posted October 6, 2011 [quote name='Anula']Przecież wyniki miała w normie co się dzieje,może gdzieś poszukać Kliniki z dobrym wetem.Misia teraz nie może umrzeć![/QUOTE] Wyniki ma w normie. Ja nie wiem, czy nosówka wychodzi w krwi. Quote
Zofija Posted October 6, 2011 Author Posted October 6, 2011 [quote name='Javena']Co sie dzieje.?[/QUOTE] tak jak napisałam-nie je, jest coraz słabsza. Lekarz zmienił jej leki, ale podejrzewa nosówkę. Jutro dostanie kroplówkę. Pojedzie też na rentgen. Quote
Zofija Posted October 6, 2011 Author Posted October 6, 2011 no i ma gorączkę. Dzisiaj dwóch wetów nad nią debatowało i dużo wskazuje na nosówkę Quote
Jasza Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Rozmawiałam z Zofija.... Nie wiem co robić. Po prostu nie wiem.... Quote
Jasza Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Jakie wieści? Jak noc? Miśka da radę jechać na kroplówki rano??? Quote
lika1771 Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 [quote name='Jasza']Jakie wieści? Jak noc? Miśka da radę jechać na kroplówki rano???[/QUOTE] Tez zapytam jak Misiunia? Quote
Anula Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Szkoda,że Pani Ania nie wchodzi na dogo,byśmy mieli wieści z pierwszej ręki.Misiu jestem przy tobie myślami. Quote
Zofija Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 Pani Ania ma do mnie dzwonić do południa. Takze jak będę coś wiedziała to napiszę Quote
Nilsson Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Przepraszam że wczoraj nic nie napisałam ale naprawdę nie wiedziałam co.Jestem w szoku ,że tak zaczęło jej się pogarszać.Jest bardzo słaba ,właśnie wróciłam z nią od weta.Dostała w kroplówce ;NaCl + kompleks aminokwasów + zestaw witamin w dużej dawce.Wieczorem druga kroplówka + antybiotyk. Ma bardzo blade dziąsła i ta wypadająca powieka jest też bardzo blada a była czerwona.Wygląda jakby błyskawicznie ją coś atakowało.Tylko trzeba czekać i mieć nadzieję. Quote
lika1771 Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 A jezeli to nosowka to zadnej surowicy nie trzeba?Wet nie dał zadnego antybiotyku? Przepraszam moze sie nie znam ale w tej sytuacji uwazam,ze kroplowka i witaminy to zamało......... Misiu trzymaj sie kochanie Quote
Nilsson Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 I jeszcze zapomniałam napisać że rozmawiałam z P.Kasią i mówiła ,że Misia w schronisku była z pieskiem w jednym boksie który ma czy miał podobne objawy i już z tego wychodzi.Różnica jest taka ,że to był kilkumiesięczny szczeniak dużej rasy a to zabiedzona sunia:-( Wetki się ze sobą skonsultują. Quote
Zofija Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 [quote name='lika1771']A jezeli to nosowka to zadnej surowicy nie trzeba?Wet nie dał zadnego antybiotyku? Przepraszam moze sie nie znam ale w tej sytuacji uwazam,ze kroplowka i witaminy to zamało......... Misiu trzymaj sie kochanie[/QUOTE] wczoraj miała antybiotyk, dzisiaj tez dostanie Quote
Nilsson Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 [quote name='lika1771']A jezeli to nosowka to zadnej surowicy nie trzeba?Wet nie dał zadnego antybiotyku? Przepraszam moze sie nie znam ale w tej sytuacji uwazam,ze kroplowka i witaminy to zamało......... Misiu trzymaj sie kochanie[/QUOTE] Anybiotyk dostaje regugularnie. Quote
Jasza Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Nilsson - dziękuję za wszystko co robisz dla Misi - z całego serca!! Wiem, że gdyby była teraz w schronisku - umierałaby sama w klatce, albo już by jej nie było.... Trzymam mocno kciuki i wierzę, że jej się uda!!!!! Quote
Recommended Posts