Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wczoraj wieczorem zwymiotowała jedzenie,ale póżniej próbowałam jej dać żeby nie była głodna i zjadła.Rano muszę ją wynosić na siku bo za bardzo nie chce ciepłych kocyków opuszczać.Jak wróciłam w południe to było 2razy siku i duuuża kilkudniowa kupka:) No to zaraz mop wycieranie i dezynfekcja.Pierwszy raz wyszła sama na spacer po ogrodzie.Ale do pełnego szczęścia daleko ,wszystko zdarzyć się może,nadal jest słabiutka..Opiekę weterynaryjną ma dobrą ,ja moje psy leczę w tej lecznicy od 10ciu lat i jestem zadowolona.Jeżeli chodzi o Misie to dzwonie o każdej porze,a jak nie mogą odebrać to oddzwaniają.Po południu znowu kroplówka i antybiotyk.Jak będzie coś nowego to zaraz napiszę.

• Replies 518
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nilsson - dziekujemy za te wieści!!!
To, że Misia nie chce wychodzić, to nic dziwnego, jest słabiutka, na dodatek ta pogoda....
Moje psy są zdrowe a chowają się pod kocem i tyle.
Fajnie, że zrobila ładną koopę:-)
To chyba dobry znak????
Trzymajcie się ciepło i mocno!!!

Posted

Niestety Misi się pogorszyło,ma problem z równowagą to jest to przed czym uprzedzał weterynarz,że może się zdarzyć. Dwa razy dzisiaj zjadła z własnej woli,zaraz zaniosę jej jeszcze.

Posted

[quote name='Nilsson']Misia zjadła,ale na leżąco,główka się jej trzęsie.:-([/QUOTE]
Kurde szkoda mi Misi.A już surowica dotarła,może podanie surowicy uratuje Misię.

Posted

Aniu,Wiem ze walczysz o Misie z calych sil...
Nie dostalam od Ciebie NIGDY odp ani na mail ani na prw...rozumiem duzo sie dzieje.
U mnie tez...biore jamniczke z tarnowa...
ALE PROSZE O INFO CO Z MISIA?
Czekam na Misie.
pzdr ewa

Posted

Wlasnie odebralam jamniczke!
Zastanawiam sie skad w takich miejscach jak "tarnów" biora sie tak rasowe piekne psy??????????
Sunia jest super rasowa,super zrownowazona i super piekna,grzeczna i wdzieczna!
PSI IDEAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szukam domu na zawsze!jutro,pojutrze dam zdjecia na watek "pseudohodowli z tarnowa"
pzdr ewa

Posted

Misiunia...nie wiem co napisać nawet...
To chyba neurologiczna postać nosowki....
Są psy które to przetrymały, czasami zostaje tik nerwowy, ale da się !!!!
Nilsson, co mówi weterynarz???

Posted

Z Misią bez zmian ,bardzo słaba ,nóżki się jej rozjeżdzają.Weterynarz robi co może ale wszystkiego nie da się przewidzieć,to jest bardzo podstępna choroba. Jest mi strasznie przykro patrzeć na nią taką ciepiącą.Bardzo bym chciała żeby z tego wyszła i była szczęśliwa ale narazie wygląda to bardzo zle.Dobrze,że zjada kilka małych porcyjek .Witaminy w kroplówce cały czas dostaje.

Posted

[quote name='Lola S.']Aniu,Wiem ze walczysz o Misie z calych sil...
Nie dostalam od Ciebie NIGDY odp ani na mail ani na prw...rozumiem duzo sie dzieje.
U mnie tez...biore jamniczke z tarnowa...
ALE PROSZE O INFO CO Z MISIA?
Czekam na Misie.
pzdr ewa[/QUOTE] Przykro,mi ale ja nie dostałam od Ciebie żadnych wiadomości na mail.Na dogo jestem nowa i nie wszystko umiem robić.Proszę jeszcze raz wysłać to postaram się odpowiedzieć.Ania

Posted

[quote name='Nilsson']Z Misią bez zmian ,bardzo słaba ,nóżki się jej rozjeżdzają.Weterynarz robi co może ale wszystkiego nie da się przewidzieć,to jest bardzo podstępna choroba. Jest mi strasznie przykro patrzeć na nią taką ciepiącą.Bardzo bym chciała żeby z tego wyszła i była szczęśliwa ale narazie wygląda to bardzo zle.Dobrze,że zjada kilka małych porcyjek .Witaminy w kroplówce cały czas dostaje.[/QUOTE]

Trzymam kciuki za Misie i dziekuje za tak wspaniała opieke