Zofija Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 Nilsson opiekuję się nią rewelacyjnie, najlepiej jak może. Dzisiaj Misia dostała kroplówkę z witaminami i wieczorem znowu jedzie. Dostała sterydy i antybiotyk Quote
Jasza Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Misieńka - uściski. Walcz dziewczyno...nie poddawaj się proszę.... Quote
Anula Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 A ta nosówka to stwierdzona czy Misia jest leczona na oko,bo mam wrażenie,że wet nie wie do końca co Misi dolega.Najpierw jeden antybiotyk teraz drugi i jest chyba gorzej a nie lepiej.Przecież po tych antybiotykach jak by były trafione powinna być poprawa suni w jej stanie zdrowia. Quote
Zofija Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 [quote name='Anula']A ta nosówka to stwierdzona czy Misia jest leczona na oko,bo mam wrażenie,że wet nie wie do końca co Misi dolega.Najpierw jeden antybiotyk teraz drugi i jest chyba gorzej a nie lepiej.Przecież po tych antybiotykach jak by były trafione powinna być poprawa suni w jej stanie zdrowia.[/QUOTE] Testów nie miałą robionych na pewno. Jutro wetka z Cieszyna jedzie z psem, który był z Misią w kojcu i ma te same objawy na test Quote
sleepingbyday Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 teraz z kolei ma nosówkę? o rany, faktycznie diagnoza by się zdała... Quote
feliksik Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Misiuniu jestem z Tobą - strasznie mnie wystraszyły te wieści - oby się wyleczyła dziewczynka Quote
Zofija Posted October 8, 2011 Author Posted October 8, 2011 Czekam na info czy będą te testy jak nie to będziemy szukać innego weta. Quote
Anula Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 [quote name='azalia']Jak Misiulka się teraz czuje? I ja przyłączam się do pytania.Tak mi Misia leży na sercu! Cioteczki bardzo proszę zajrzyjcie do tego biedaka! http://www.dogomania.pl/threads/215224-Pudelek-Murzynek-po-stracie-pani-czeka-na-dom-w-schronisku-czy-zdarzy-si%C4%99-cud Quote
Zofija Posted October 8, 2011 Author Posted October 8, 2011 [quote name='azalia']Jak Misiulka się teraz czuje?[/QUOTE] Dzisiaj sama troszkę coś zjadła. Dostała uderzeniową dawkę leku wzmacniającego i pojechała na test do Bielska. Nikt z okolicznych wetów nie miał testu na nosówkę. Czekamy na wyniki Quote
Lobaria Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 [quote name='Zofija']Dzisiaj sama troszkę coś zjadła. Dostała uderzeniową dawkę leku wzmacniającego i pojechała na test do Bielska. Nikt z okolicznych wetów nie miał testu na nosówkę. Czekamy na wyniki[/QUOTE] Trzymamy kciuki, aby wyjaśniło się, co Misiuni dolega, aby było wiadomo, z czym walczyć. Quote
Zofija Posted October 8, 2011 Author Posted October 8, 2011 [quote name='feliksik']kiedy będą znane wyniki?[/QUOTE] Misia już wraca do Pani Ani, wskazania-kroplówka + środki wzmacniające Quote
Zofija Posted October 8, 2011 Author Posted October 8, 2011 Powiedział, ze leczona jest prawidłowo Quote
Zofija Posted October 8, 2011 Author Posted October 8, 2011 Byłam u Misi. To taki psi aniołek. Ale jest bardzo, bardzo biedna. Nie wiem... Quote
Zofija Posted October 8, 2011 Author Posted October 8, 2011 I jestem pełna podziwu dla jej opiekunki-Nilsson. Nie wiem, czy ktoś by ją wziął z kaszlem kennelowym i nosówką. Nilsson ma dwa swoje piesy, nie pierwszej młodości. Mogła nam ją kazać zabrać. Nie wiem gdzie byśmy ją umieścili. Hoteliki nie chcą, dt też nie-bo zarazi inne psy. A gdzieś być musi. Quote
lika1771 Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 [quote name='Zofija']Byłam u Misi. To taki psi aniołek. Ale jest bardzo, bardzo biedna. Nie wiem...[/QUOTE] Wyjdzie z tego musi suniu walcz czeka Cie lepsze zycie Nilsson słowa nie wyraza naszej wdziecznosci bardzo dziekuje Quote
Anula Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 [quote name='Zofija']Byłam u Misi. To taki psi aniołek. Ale jest bardzo, bardzo biedna. Nie wiem...[/QUOTE] Kiedyś psy nie wychodziły z nosówki teraz nie wiem czy są jakieś szanse na wyzdrowienie.To jest wszystko to,że psy nie są szczepione na wirusówki.Gdyby Misia była szczepiona nie było by tego problemu.Kurcze biedna mała. Quote
Zofija Posted October 8, 2011 Author Posted October 8, 2011 [quote name='Anula']Kiedyś psy nie wychodziły z nosówki teraz nie wiem czy są jakieś szanse na wyzdrowienie.To jest wszystko to,że psy nie są szczepione na wirusówki.Gdyby Misia była szczepiona nie było by tego problemu.Kurcze biedna mała.[/QUOTE] ona była w patologicznej rodzinie Quote
Recommended Posts