Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nilsson opiekuję się nią rewelacyjnie, najlepiej jak może. Dzisiaj Misia dostała kroplówkę z witaminami i wieczorem znowu jedzie. Dostała sterydy i antybiotyk

• Replies 518
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ta nosówka to stwierdzona czy Misia jest leczona na oko,bo mam wrażenie,że wet nie wie do końca co Misi dolega.Najpierw jeden antybiotyk teraz drugi i jest chyba gorzej a nie lepiej.Przecież po tych antybiotykach jak by były trafione powinna być poprawa suni w jej stanie zdrowia.

Posted

[quote name='Anula']A ta nosówka to stwierdzona czy Misia jest leczona na oko,bo mam wrażenie,że wet nie wie do końca co Misi dolega.Najpierw jeden antybiotyk teraz drugi i jest chyba gorzej a nie lepiej.Przecież po tych antybiotykach jak by były trafione powinna być poprawa suni w jej stanie zdrowia.[/QUOTE]

Testów nie miałą robionych na pewno. Jutro wetka z Cieszyna jedzie z psem, który był z Misią w kojcu i ma te same objawy na test

Posted

[quote name='azalia']Jak Misiulka się teraz czuje?[/QUOTE]

Dzisiaj sama troszkę coś zjadła. Dostała uderzeniową dawkę leku wzmacniającego i pojechała na test do Bielska. Nikt z okolicznych wetów nie miał testu na nosówkę. Czekamy na wyniki

Posted

[quote name='Zofija']Dzisiaj sama troszkę coś zjadła. Dostała uderzeniową dawkę leku wzmacniającego i pojechała na test do Bielska. Nikt z okolicznych wetów nie miał testu na nosówkę. Czekamy na wyniki[/QUOTE]
Trzymamy kciuki, aby wyjaśniło się, co Misiuni dolega, aby było wiadomo, z czym walczyć.

Posted

I jestem pełna podziwu dla jej opiekunki-Nilsson. Nie wiem, czy ktoś by ją wziął z kaszlem kennelowym i nosówką. Nilsson ma dwa swoje piesy, nie pierwszej młodości. Mogła nam ją kazać zabrać. Nie wiem gdzie byśmy ją umieścili. Hoteliki nie chcą, dt też nie-bo zarazi inne psy. A gdzieś być musi.

Posted

[quote name='Zofija']Byłam u Misi. To taki psi aniołek. Ale jest bardzo, bardzo biedna. Nie wiem...[/QUOTE]

Wyjdzie z tego musi suniu walcz czeka Cie lepsze zycie

Nilsson słowa nie wyraza naszej wdziecznosci bardzo dziekuje

Posted

[quote name='Zofija']Byłam u Misi. To taki psi aniołek. Ale jest bardzo, bardzo biedna. Nie wiem...[/QUOTE]
Kiedyś psy nie wychodziły z nosówki teraz nie wiem czy są jakieś szanse na wyzdrowienie.To jest wszystko to,że psy nie są szczepione na wirusówki.Gdyby Misia była szczepiona nie było by tego problemu.Kurcze biedna mała.

Posted

[quote name='Anula']Kiedyś psy nie wychodziły z nosówki teraz nie wiem czy są jakieś szanse na wyzdrowienie.To jest wszystko to,że psy nie są szczepione na wirusówki.Gdyby Misia była szczepiona nie było by tego problemu.Kurcze biedna mała.[/QUOTE]

ona była w patologicznej rodzinie