mestudio Posted June 14, 2014 Posted June 14, 2014 Bardzo miło ze strony właścicieli kotków, że pozostawili adres:-). Quote
sylwija Posted June 14, 2014 Posted June 14, 2014 w kobyłce uciekł dzisiaj rano Benek - http://www.dogomania.pl/forum/threads/247772-Benek-zagina%C5%82-koby%C5%82ka!!! UWAGA!UWAGA! Benek uciekł - Kobyłka, okolice ul.Pana Tadeusza, prośba o pomoc w poszukiwaniach chip Benia - 967000009162271 jeśli ktoś go zauważy, prośba o kontakt - telefon: 600200502 boi się obcych, nie zna okolicy, ma na sobie tylko obróżkę przeciwkleszczową z napisem Benek Quote
Anemon Posted June 14, 2014 Posted June 14, 2014 mari23 napisał(a):opowiem Wam coś : u nas tutaj, w sąsiedniej gminie ktoś przy drodze, pod lasem, w kartonie porzucił 3 małe kotki :-(:angryy: droga mało uczęszczana, pomiędzy dwiema małymi wsiami, ale kociaczki miały szczęście - znalazła je pewna pani i zabrała do domu, wyjęła z kartonu i patrzy.... nalepka adresowa na tym kartonie! :multi:Jak się cieszę..... winowajca będzie się miał z pyszna, jak policja zapuka do drzwi - i bardzo dobrze!!!!:mad::mad::mad: Bym sie tak nie cieszyla... ktos mogl karton wyrzucic, a ktos inny uzyc do niecnych celow... A nawet jezeli to wlasciciel go uzyl, to zawsze moze powiedziec, ze wyrzucil, a kto uzyl, to on juz nie wie... Dzien dobry! Quote
mari23 Posted June 14, 2014 Posted June 14, 2014 Anemon napisał(a):Bym sie tak nie cieszyla... ktos mogl karton wyrzucic, a ktos inny uzyc do niecnych celow... A nawet jezeli to wlasciciel go uzyl, to zawsze moze powiedziec, ze wyrzucil, a kto uzyl, to on juz nie wie... Dzien dobry! mam informację, że adres był "właściwy", a zaskoczony winowajca przyznał się.... nie miał wyjścia, w domu była kotka w stanie "po porodzie" Quote
Lili8522 Posted June 14, 2014 Posted June 14, 2014 mari23 napisał(a):mam informację, że adres był "właściwy", a zaskoczony winowajca przyznał się.... nie miał wyjścia, w domu była kotka w stanie "po porodzie" Niezłą musiał mieć minę ;) Quote
inka33 Posted June 14, 2014 Posted June 14, 2014 Lili8522 napisał(a):Niezłą musiał mieć minę ;) Zapewne bezcenną! :D Quote
Pipi Posted June 15, 2014 Posted June 15, 2014 Chciałam zapytac czy moja deklaracja za 3 miesiace dotarła. I czy mozna gdzies sprawdzac swoje wpłaty, tak zeby nie pytac co jakis czas? Czasem tak bywa, ze czlowiek zapomina. Ja pamietam, ze przelew robiłam za 3 m-ce po 10 zł/m-c, ale ktore to miesiace juz nie pamietam. Chyba kwiecien, maj, czerwiec, ale bym chciała sie upewnic. I jeszcze chciałabym ustawic jakos tak przelew zeby bank sam przelewał raz w miesiacu, ale nie umiem tego zrobic. Jestem w Kredyt Bank. Moze ktos mi podpowie? z gory dziekuje. Quote
sleepingbyday Posted June 15, 2014 Posted June 15, 2014 co za debile! ale cóz, jak się chce byc przestępcą, to trzeba umieć. uczciwośc nie wymaga kombinacji. plis, dajcie znać, jak się sprawa potoczy. a koteczkę swoją dalej kochają i głaszczą i tulą,a dzieciaki jej wywalili. ot, schizofrenia etyczna taka nasza codzienna. Quote
sylwija Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 https://www.facebook.com/events/1430833563856207/?ref_dashboard_filter=upcoming&source=1 prośba o pomoc :( Quote
Macia Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 Pipi napisał(a):Chciałam zapytac czy moja deklaracja za 3 miesiace dotarła. I czy mozna gdzies sprawdzac swoje wpłaty, tak zeby nie pytac co jakis czas? Czasem tak bywa, ze czlowiek zapomina. Ja pamietam, ze przelew robiłam za 3 m-ce po 10 zł/m-c, ale ktore to miesiace juz nie pamietam. Chyba kwiecien, maj, czerwiec, ale bym chciała sie upewnic. I jeszcze chciałabym ustawic jakos tak przelew zeby bank sam przelewał raz w miesiacu, ale nie umiem tego zrobic. Jestem w Kredyt Bank. Moze ktos mi podpowie? z gory dziekuje. Aktualne rozliczenie jest na pierwszej stronie, post 6. Twoja wpłata doszła. Była to deklaracja za maj, czerwiec i lipiec. Ustawienie przelewu stałego w banku Zachodnim WBK (dawniej Kredyt Bank). Wchodzisz na swoje konto internetowe. Na górze jest zakładka Przelewy i płatności (obok zakładki Portfel). Po kliknięciu pojawia się nowa strona i z lewej masz menu. Pierwsza pozycja to przelewy złotowe i ostatni ich link to zlecenia stałe. Pojawia się nowe okno, klikasz: dodaj zlecenie. No i dalej już wpisujesz jak w przelewie. Quote
Hope2 Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 UWAGA!!! Alta Caraya/kofeina/i co tam jeszcze sobie wymysliła wróciła!!! Pojawiła się w Trójmieście-efekt? jamnikopodobny za TM :( http://www.dogomania.pl/forum/threads/244873-ZAGINION******-ODDANE-Wioli-Mi%C5%82osz-UWAGA%21SZUKAMY-OS%C3%93B-KT%C3%93E-POWIERZY%C5%81Y-JEJ-ZWIERZ%C4%98TA%21/page57 Quote
mari23 Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 Lili8522 napisał(a):Niezłą musiał mieć minę ;) inka33 napisał(a):Zapewne bezcenną! :D Poker napisał(a):I co dalej z tym dziadem ? "czynności" trwają, mam nadzieję, że nie umorzą z powodu nikłej szkodliwości społecznej... a ja jutro jadę na pogrzeb wspaniałego policjanta, człowieka, który nie przeszedł obojętnie wobec żadnej psiej krzywdy, w niejednej interwencji uczestniczył zostawiając na biurku swoje pilne sprawy kierownika Rewiru Dzielnicowych.... osierocił trojkę dzieci... strasznie mi smutno :( :( taki dobry człowiek i dobry policjant... miał tylko 40 lat :( Quote
mari23 Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 mój Łatuś tatusiem został! ale historia Soni to prawdziwy dramat! :-( wczoraj około 21.30 usłyszałam wołanie przy furtce... to dwaj chłopcy na rowerach przyjechali z małą, półroczną suczką... wstrząsnęło mną to, co opowiedzieli.... otóż ojciec ich kolegi kazał mu tą suczkę zawiązać w worku i zadźgać nożem, a następnie wyrzucić... chłopiec tego nie zrobił, a dzieci zadzwoniły do pani wet, ta oczywiście przysłała ich do mnie... i tak oto Łatek został tatą, troskliwie opiekuje się Sonią, bo takie imię ma ta malutka, słodka psinka. oczywiście jutro zgłosimy to na policję, ale nie wiem, czy są podstawy do ukarania - suczka żyje, przestępstwa więc nie było, a chłopiec pewnie nie odważy się zeznawać przeciw ojcu... rodzina to patologia, niejeden pies już zginął tam bez śladu i nie bardzo można cokolwiek udowodnić, ani też zakazać im posiadania zwierząt, nie mamy ani świadków, ani dowodów :( :( Quote
Nutusia Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 Mój boże - to cud, że dzieciak normalny rośnie... Quote
tamb Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 Czy byłaby możliwość udzielenia pomocy w opłaceniu operacji mojemu tymczasowiczowi Maksowi? Link do wątku http://www.dogomania.pl/forum/thread...o-pomoc/page16 Koszt operacji to 532zł, będą dalsze wydatki bo ze względu na agresję Maks będzie miał wyciągane szwy w uśpieniu i w domu. Maks ma 12 lat. Zwracam się o pomoc w kwocie 200zł. Quote
mestudio Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 [quote name='tamb']Czy byłaby możliwość udzielenia pomocy w opłaceniu operacji mojemu tymczasowiczowi Maksowi? Link do wątku http://www.dogomania.pl/forum/thread...o-pomoc/page16 Koszt operacji to 532zł, będą dalsze wydatki bo ze względu na agresję Maks będzie miał wyciągane szwy w uśpieniu i w domu. Maks ma 12 lat. Zwracam się o pomoc w kwocie 200zł. Poczytam wątek i dam znać. Quote
NikaEla Posted June 20, 2014 Posted June 20, 2014 W podpisie mam linki do 2 bazarków na psiaki w bdt. Zapraszam Quote
mestudio Posted June 20, 2014 Posted June 20, 2014 Nikaragua napisał(a):W podpisie mam linki do 2 bazarków na psiaki w bdt. Zapraszam Zerkniemy :-) Quote
Macia Posted June 20, 2014 Posted June 20, 2014 [quote name='tamb']Czy byłaby możliwość udzielenia pomocy w opłaceniu operacji mojemu tymczasowiczowi Maksowi? Link do wątku http://www.dogomania.pl/forum/thread...o-pomoc/page16 Koszt operacji to 532zł, będą dalsze wydatki bo ze względu na agresję Maks będzie miał wyciągane szwy w uśpieniu i w domu. Maks ma 12 lat. Zwracam się o pomoc w kwocie 200zł. Zaraz spojrzę na wątek. [quote name='taks']poproszę o namiary na konto, coś podeślę Bardzo dziękuję taks :loveu:. Z jej bazarku wpłynęło 380 zł na konto baloniarek. To dla nas duże wsparcie! Quote
Gusiaczek Posted June 21, 2014 Posted June 21, 2014 ale cóz, jak się chce byc przestępcą, to trzeba umieć. uczciwośc nie wymaga kombinacji. .............. sic! Quote
NikaEla Posted June 21, 2014 Posted June 21, 2014 [quote name='Macia'][FONT=arial][FONT=times new roman] [B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B] [B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B] [B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B]sleepingbyday (deklaracja za maj) + 10 zł [B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B] [B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B] sharka (deklaracja za maj i czerwiec) + 20 zł [B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B] [B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B] [B][B][B][B][B] mari23 (deklaracja za maj) + 10 zł Nikaragua [B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B](deklaracja za maj) + 5 zł [B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B] Gusiaczek [B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B](deklaracja za maj) + 10 zł [B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B] Nikaragua [B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B]- bazarek + 5 zł [B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B] [B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B] [B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B] [B][B][B][B][B][B][B][B][B]sylwija (deklaracja za maj) + 5 zł [B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B] [B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B] [B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B] [B][B][B][B][B][B][B][B][B]Igiełka (deklaracja za kwiecień i maj) + 5 zł [B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B] [B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B] [B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B] [B][B][B][B][B][B][B][B][B]Marysi O. - bazarek - 20,24 zł[B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B] cisowianka (deklaracja kwiecień i czerwiec) + 20 zł [B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B] [B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B] sleepingbyday (deklaracja za czerwiec) + 10 zł mari23 (deklaracja za maj) + 10 zł Nikaragua (deklaracja za maj) + 5 zł [B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B] [B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B] [B][B][B][B][B] mari23 (deklaracja za czerwiec) + 10 zł Nikaragua [B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B](deklaracja za czerwiec) + 5 zł [B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B] Gusiaczek [B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B](deklaracja za czerwiec) + 10 zł [B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B] [B]Pipi (d[B]ekl[B]aracja za maj, czer[B]wiec i lipiec) + 30 zł [B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B] Gusiaczek [B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B]cisowianka (deklaracja za czerwiec) + 10 zł [B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B] mari23 (deklaracja za maj) + 10 zł Nikaragua (deklaracja za maj) + 5 zł [/FONT][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][SIZE=2][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][SIZE=2][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][SIZE=2][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][SIZE=2][FONT=times new roman]sylwija (deklaracja za czerwiec) + 5 zł[/FONT] RAZEM: 640,24 zł [/FONT]Maciu sprawdź proszę, bo nie sądzę żebym trzykrotnie płaciła za maj :) Quote
Macia Posted June 21, 2014 Posted June 21, 2014 Nikaragua napisał(a):Maciu sprawdź proszę, bo nie sądzę żebym trzykrotnie płaciła za maj :) Nie mam pojęcia co się ostatnio dzieje. Już kolejny raz zapisuję, jest dobrze po czym patrzę i są jakieś dziwne błędy. Ja dla ułatwienia kopiuję wcześniejsze wpłaty i zmieniam miesiąc. Kolejny raz po zapisaniu pojawiają bez poprawki. Ostatnim razem pięć razy pojawiła się mari. Dodatkowo mam problem z zapisaniem, bo bardzo szybko pojawia się informacja, że wszystkie znaki są wykorzystane. No nic, mam chwilę to robię od nowa. Quote
Recommended Posts