Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W pierwszym poście stoi napisane:

Pomoc będzie udzielana tylko tym BDT, które same się zmagają z tymczasowaniem zwierzaków.

[SIZE=2]Dla mnie to jest jednoznaczne z tym, że jeśli BDT ma wsparcie organizacji, nie może się ubiegać o pomoc ze strony KWB.
Jeśli uważacie, że potrzebny jest dodatkowy zapis (żeby wpisać wyraźnie słowo "fundacja", wystąpię do Maupa4 z prośbą o uzupełnienie zapisu.

Posted

[quote name='Nutusia']W pierwszym poście stoi napisane:

Pomoc będzie udzielana tylko tym BDT, które same się zmagają z tymczasowaniem zwierzaków.

[SIZE=2]Dla mnie to jest jednoznaczne z tym, że jeśli BDT ma wsparcie organizacji, nie może się ubiegać o pomoc ze strony KWB.
Jeśli uważacie, że potrzebny jest dodatkowy zapis (żeby wpisać wyraźnie słowo "fundacja", wystąpię do Maupa4 z prośbą o uzupełnienie zapisu.

Jak się ktoś zechce przyczepić to się przyczepi... same się zmagają , czyli jak koleżanka pomaga to już nie są same ;) .
Uzupełniła bym o wyjaśnienie takie jak napisałaś wyżej.

Posted

[quote name='Nutusia']W pierwszym poście stoi napisane:

[quote name='Nikaragua']Jak się ktoś zechce przyczepić to się przyczepi... same się zmagają , czyli jak koleżanka pomaga to już nie są same ;) .
Uzupełniła bym o wyjaśnienie takie jak napisałaś wyżej.
To jest zapis wstawiony i poprawiony wczoraj, myśle ,ze wystarczajacy.Jezeli nie to trzeba by bylo wstawić wiecej ograniczeń.

Posted

Nikaragua napisał(a):
Czy mogę prosić o potwierdzenie na wątku bazarkowym

Przepraszam znowu przypadkiem wykasowałam subskrybcję wątku. Niestety to się często zdarza jak przeglądam dogo na telefonie. Już potwierdzam.

Posted

[quote name='tamb']Czy byłaby możliwość udzielenia pomocy w opłaceniu operacji mojemu tymczasowiczowi Maksowi? Link do wątku http://www.dogomania.pl/forum/thread...o-pomoc/page16 Koszt operacji to 532zł, będą dalsze wydatki bo ze względu na agresję Maks będzie miał wyciągane szwy w uśpieniu i w domu. Maks ma 12 lat. Zwracam się o pomoc w kwocie 200zł.

[quote name='tamb']Jest już decyzja?:oops:

Proszę aby ktoś przeczytał wątek Maksa.

Posted

Chciała bym się ubiegać o pomoc dla "moich" szczeniaków i suni...
Szczeniaki czekają kolejne szczepienia, odrobaczanie, sunię sterylka :-( Wszystkie są w DT za karmę i weta.
Obecnie działamy z Pinczerka_i_Gizmo prywatnie ponieważ Fundacja w której się udzielałyśmy oficjalnie zawiesiła się i zostałyśmy same.

Wątek wkleiłam powyżej, przemyślcie to Ciocie.

Posted

Nutusia napisał(a):
Przeczytałam. Uważam, że pomoc jak najbardziej się należy (mój głos "za"). Plus uznanie dla tamb za opiekę nad Maksiem...

Czyli przyklepane :-).

Posted

tamb napisał(a):
Dziękuję bardzo. Przysłać na PW numer konta doktora?

Tak prosze przyslać do Macia , zgodnie z regulaminem nalezy tu wkleic skan paragonu, faktury, rachunku za leczenie, rozumiem,ze Nutusia napisala juz co jeszcze trzeba zrobić.Życzymy powodzenia! :)

Posted

Lili8522 napisał(a):
Chciała bym się ubiegać o pomoc dla "moich" szczeniaków i suni...
Szczeniaki czekają kolejne szczepienia, odrobaczanie, sunię sterylka :-( Wszystkie są w DT za karmę i weta.
Obecnie działamy z Pinczerka_i_Gizmo prywatnie ponieważ Fundacja w której się udzielałyśmy oficjalnie zawiesiła się i zostałyśmy same.

Wątek wkleiłam powyżej, przemyślcie to Ciocie.

Witam, Lili poprosila o pomoc dla szczeniaków, jezeli psiaki nie są w płatnym domu tymczasowym i nie sa pod opieką fundacji, to prosze na watku Klubu WB, napisac dokladnie o jaka kwotę prosicie, na co i nie zapomniec o spełnieniu warunków regulaminu, pozdrawiam.

Posted

Proszę o 150 zł pieniążki pójdą na pokrycie dotychczasowych szczepień i leczenia jednego szczeniaka.

Rodzinka jest w BDT, my musimy dostarczyć karmę i pokryć koszty weterynarza.

Posted

[quote name='Lili8522']Proszę o 150 zł pieniążki pójdą na pokrycie dotychczasowych szczepień i leczenia jednego szczeniaka.

Ja, wyrazam zgode na pomoc w wysokosci 150 zł.
"-Udzielamy pomocy psiakom ( a w szczególnych przypadkach dopuszczamy możliwość wsparcia finansowego także dla kotów), które mają wątek na dogomanii należy podać link oraz krótką informację na co potrzebne jest wsparcie finansowe i w jakiej kwocie
-Każdy Klubowicz, który zgłosił psiaka lub kota w potrzebie i otrzymał pomoc jest zobowiązany w terminie do 6tygodni od uzyskania pomocy wpłacić 25% kwoty uzyskanego wsparcia ( wpłata ze środków własnych/ bazarku itp)
-Klubowicze posiadający stałą deklarację (wpłacający od minimum 4miesięcy) na Skarpetę Baloniarską mogą wnioskować o przyznanie wyższej kwoty pieniędzy a także raz w miesiącu mogą otrzymać pomoc bez konieczności zwrotu 25%
- wnioski z prośbą o pomoc rozpatruje Zarząd Klubu złożony z trzech Osób- do udzielenia pomocy wystarczy decyzja dwóch członków Zarządu
- w przypadku pozytywnej decyzji Klubowicz zobowiązany jest do przesłania Skarbnikowi Skarpety na pw nr konta na który należy przesłac pieniądze
- po otrzymaniu wsparcia finansowego wnioskujący Klubowicz gdy pieniądze fizycznie znajdą się na ustalonym wcześniej koncie robi wpis na tym wątku potwierdzający otrzymanie pomocy i wkleja banerek w [SIZE=2]I poście tego wątku."

Posted

Ellig napisał(a):
Tak prosze przyslać do Macia , zgodnie z regulaminem nalezy tu wkleic skan paragonu, faktury, rachunku za leczenie, rozumiem,ze Nutusia napisala juz co jeszcze trzeba zrobić.Życzymy powodzenia! :)

Bardzo dziękuję.

Posted

Lili8522 napisał(a):
Proszę o 150 zł pieniążki pójdą na pokrycie dotychczasowych szczepień i leczenia jednego szczeniaka.

Rodzinka jest w BDT, my musimy dostarczyć karmę i pokryć koszty weterynarza.

Ja także wyrażam zgodę :-).

Posted

Maciu, masz zapchaną skrzynkę, dlatego poproszę na wątku a nie w PW.
Jak przelejesz na konto lecznicy za Maksa to proszę Cię, daj znać żebym wiedziała.