Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pipi']Przypominam sie . Nie chcecie mnie jako deklarowiczki? wciaz czekam na nr konta.[/QUOTE]

Zaraz podeślę. Ciężko mi tu wszystko ogarnąć.

Posted

Kochani, mam problemik - mam w kojcu sunię i 4 szczeniaczki 5-tygodniowe, uratowane przed Radysami. Maluch są dzikawe, już odrobaczone, w tym tygodniu będą zaszczepione na wirusówki. Czy ktoś może wziać jednego, dwa, trzy maluchy na dt celem oswojenia? Ja nie mam takiej możliwości... Bardzo prosze o pomoc, bo szczenieta sa urocze i szybciutko znajdą domy, będą maleńkie. Link mam w banerku - Karusia.

• 2 weeks later...
Posted

sleepingbyday napisał(a):
czy doszła moja deklaracja? tydzień mnie nie było i już mi się wszystko pomieszało.

Czerwcowa deklaracja dotarła. Jakoś na dniach będę robić nowe rozliczenie, ale sprawdziłam i ta wpłata jest.

Posted

Macia napisał(a):
Czerwcowa deklaracja dotarła. Jakoś na dniach będę robić nowe rozliczenie, ale sprawdziłam i ta wpłata jest.

moja co miesiąc robi się sama, mam zlecenie stałe i nawet nie sprawdzam.... mam nadzieję, że nie zalegam :)
gorąco ( upalnie!!! ) pozdrawiam kochane "balonowe cioteczki" :)

Posted

Ja przed chwilą puścilam swoją deklaracje czerwcową, a za kwiecień i maj (czyli 20 zł) poszedł przelew 28.05.14r ale tylko z moim nickiem i miesiącami, a nie dodałam że to dla baloniarek - przepraszam.

Posted

sleepingbyday napisał(a):
a ja nigdy nie mam czasu na ustawienie zleceń, huehue.

mam konto ( oj, pustawe) w Kredyt Banku... to BZ już teraz jest, ale system zleceń i przelewów jest bezproblemowy prawie, jeszcze ten "stary" z KB, bo BZ ma okropny :(

opowiem Wam coś :
u nas tutaj, w sąsiedniej gminie ktoś przy drodze, pod lasem, w kartonie porzucił 3 małe kotki :-(:angryy:
droga mało uczęszczana, pomiędzy dwiema małymi wsiami, ale kociaczki miały szczęście - znalazła je pewna pani i zabrała do domu, wyjęła z kartonu i patrzy.... nalepka adresowa na tym kartonie! :multi:Jak się cieszę..... winowajca będzie się miał z pyszna, jak policja zapuka do drzwi - i bardzo dobrze!!!!:mad::mad::mad:

Posted

mari23 napisał(a):
mam konto ( oj, pustawe) w Kredyt Banku... to BZ już teraz jest, ale system zleceń i przelewów jest bezproblemowy prawie, jeszcze ten "stary" z KB, bo BZ ma okropny :(

opowiem Wam coś :
u nas tutaj, w sąsiedniej gminie ktoś przy drodze, pod lasem, w kartonie porzucił 3 małe kotki :-(:angryy:
droga mało uczęszczana, pomiędzy dwiema małymi wsiami, ale kociaczki miały szczęście - znalazła je pewna pani i zabrała do domu, wyjęła z kartonu i patrzy.... nalepka adresowa na tym kartonie! :multi:Jak się cieszę..... winowajca będzie się miał z pyszna, jak policja zapuka do drzwi - i bardzo dobrze!!!!:mad::mad::mad:

hihihi :) ja też się cieszę:)