Jasza Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 [quote name='Javena']Jasza -mówiłam ........bedzie dobrze. Jest super.!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [IMG]http://www.e-gify.com/gify/1995.gif[/IMG] NALEŻĄ CI SIE DUŻE BUZKI.[/QUOTE] Najbardziej to Pani Edycie i Jaszce!! I Nutusi!! I Wam wszystkim, że tak małej kibicowałyście i wierzyłyście, że będzie wszystko dobrze! Quote
Andzike Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 [quote name='Jasza']Andzike - dwa Twoje? ;-) Czy jeden "idzie dalej"?[/QUOTE] Póki co dwa u mnie, jeden idzie do mamuski, chociaż mam nadzieję, że pójdzie szybko do DS... ;) Quote
feliksik Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Jasza szykuj siepowoli do zmiany tytułu Quote
Jasza Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 A, no właśnie, ale jeszcze poczekam...;-) Quote
Nutusia Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Ja Ci zaraz poczekam!!!! Marsz tytuł zmieniać!:mad: Bo teraz to się Jaszka w podróż szykuje - i owszem - ale na wczasy ze swoją Ukochaną Pańcią!:loveu: Quote
ania shirley Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Jasza! Zmień SZYBKO ten tytuł! Bo ona to na wyprawę kosmiczną musiałaby sie szykować tak długo. Zmień , żeby nie zapeszyć! Quote
Nutusia Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 No nareszcie ktoś nie chce zapeszać w odwrotną stronę! Nie cierpię jak się tytułu nie zmienia albo o szansie na domek nie pisze, żeby nie zapeszyć... W końcu wszyscy się tu razem martwimy i razem cieszymy! W tym przypadku się martwiłam, potem bardzo cieszyłam, a teraz znowu martwię... I nikt niczego nie zapeszał, a wyszło do bani!!! - zajrzyjcie, proszę [url]http://www.dogomania.pl/threads/203952-Tuli-i-jej-ludziom-zawali%C5%82-si%C4%99-%C5%9Bwiat-wszyscy-troje-bezdomni-szukamy-DS!?p=17560372#post17560372[/url] Quote
yunona Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Wszystkiego dobrego Jaszeczko w nowym domku!:multi::multi::multi: Ogromnie się cieszę, że ma się do kogo przytulać, nareszcie spokojne normalne życie bez tułania się:loveu::lol: Quote
Isadora7 Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 [quote name='yunona']Wszystkiego dobrego Jaszeczko w nowym domku!:multi::multi::multi: Ogromnie się cieszę, że ma się do kogo przytulać, nareszcie spokojne normalne życie bez tułania się:loveu::lol:[/QUOTE] Się podpinam do gratulejszen Quote
maciaszek Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 [quote name='Isadora7']Się podpinam do gratulejszen[/QUOTE] I ja też! Cudownie, wspaniale, zarąbiście :) :) :). Powodzenia !!!!!! Quote
diana79 Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 wspaniale :multi::multi::multi: powodzenia malutka :loveu: Quote
Ninti Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Tak, to jest TEN domek, najwyraźniej! Trafił swój na swego :lol: Jak dobrze, że tamci ludzie szybko ją oddali! A teraz z czystym sumieniem likwiduję banerek. Quote
Jasza Posted September 4, 2011 Author Posted September 4, 2011 Mam nadzieję, że Pani Edyta się nie pogniewa, jesli wkleje tutaj maila ktorego od Niej dostałam ;-) Witam i śpieszę z nowinkami bo dla pani są one chyba dośC istotne zważywszy pani ostatnie kontakty z Jaszą. Jest b. dobrze. Chyba potraktowała już mnie jak swoją "mamę". Jest b. spokojna, nie boi się windy, jest przyjazna do sąsiadów, na nikogo nie warczy, chce sie bawić piłkami (dzięki za jej gadżety). Nie widziałam, żeby się kuliła lub czegokolwiek bała. Jest łakomczuchem, ale z miłości nie będę jej ulegać. To moja trzecia w życiu sunia (były dwie jamniczki) i wiem jak łatwo można psu zrobić krzywdę nierozważnym karmieniem. Były moje córki z synkami (3l. i 2l.) i b. ładnie ich potraktowała. Ani razu przed nikim nie uciekała. Oni też nie narzucali się z atencją, żeby jej nie niepokoić ale ona sama się do nich tuliła i chciała się bawić (te wizyty były b. krótkie). Trochę się obawiałam czy nie będzie brpniła domu przed nowymi osobami, ale ona nawet raz nie zaszczekała?! Mój dom jest dość duży (60 m2 + duży balkon na zach. stronę i dywanik dla Jaszki), b. spokojny, nikt nie krzyczy (mój mąż przez trzy doby pracował więc pozna Jaszkę dopiero jutro rano więc jesteśmy same - i dobrze), cicho gra radio (lubię muzykę). Jaszka zachowuje się b. statecznie jakby znała ten dom od zawsze. Nie boi się nowych dźwięków - faktem jest, że staram się by te dźwięki nie były ostre i gwałtowne, ale nie wszystkie takie są. Tak się bałam jak to będzie, ale ten dzisiejszy dzień pokazał, że jest nadspodziewanie dobrze. Ona jest spokojna więc i moje emocje opadły. Jest nam wspaniale. Po południu "odsypiałyśmy" noc i przeżycia. Właściwie spędzałam z nią ten dzień tak zwyczajnie po domowemu i nie było z jej strony niepokoju. Chodzi za mną, przymila się i robi wrażenie jakby była u siebie. Dziękuję za rady. Kupiłam jej miękki kojec - legowisko (kratka w kolorze jej umaszczenia), wymościłam sztucznym barankiem i jej "prywatną" szmatką, a teraz ma przy nosku piłeczkę i śpi, aż chrapie a ja piszę (zamieszkała w moim pokoju). Przesyłam najnowsze zdjęcie z mojego balkonu. Od jutra kontaktować się będę SMS bo (same)jedziemy na Mazury (wieś Uściany -okolice Pisza - mam tam działkę i drewniany letniskowy dom +1,5 ha łąk). Za tydzień dojedzie mój mąż. Wrócimy za ok. 2 tyg. chyba, że wygoni nad zła pogoda. Serdecznie pozdrawiam Edyta Wczoraj rozmawiałam z Panią Edytą, kiedy juz wszyscy byli na Mazurach, ale nam przerwało, bo tam jest kiepski zasięg. Ale jestem spokojna, że mała Jaszka jest tam gdzie jest :-) Quote
unixena Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Jejciu ..to jest TEN domeczek .Historia z prawdziwym heppy endem :lilangel:.Pozdrowionka dla pani Edyty ;)i usciski dla Jaszenki .:loveu: Quote
yunona Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 A dziewczyny na zdjęciu cudnie przytulone:loveu: widać że się świetnie dopasowały. Życzymy miłego wypoczynku na działeczce i wspaniałej pogody!:lol::multi: :multi: Quote
MALWA Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Cudownie! Jaszka ma super domek! Jaszka trafiła na fantastyczną osobę i dobrze się stało, ze to właśnie jest ta osoba - Pani Edyta! Quote
yunona Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Jasza napisał(a):A tu jeszcze jeden mm-s ;-) O Jaszka na działeczce już się pięknie "opala":eviltong::multi: Quote
Jasza Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 Rozmawiam codziennie z Panią Edytą, fajnie im z Jaszką :-) Quote
ania shirley Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Cudownie psince się udało! Poczuła , że ktoś ja pokochał i otworzyła się na nowy domek. (Nie tak jak poprzednio.) Quote
Recommended Posts