Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 690
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Inga zawozi Jaszkę do Katowic oko. 20.00.
Potem Figu jedzie do Warszawy, nie wiem dokladnie o ktorej...
W Warszawie będą późno w nocy....

Posted

Jasza napisał(a):
Inga zawozi Jaszkę do Katowic oko. 20.00.
Potem Figu jedzie do Warszawy, nie wiem dokladnie o ktorej...
W Warszawie będą późno w nocy....

Fantastycznie :)
Figu ma też przywieźć "coś" ;) dla mnie, więc tym bardziej oczekuję jej z niecierpliwością ;)

Posted

Andzike napisał(a):
Fantastycznie :)
Figu ma też przywieźć "coś" ;) dla mnie, więc tym bardziej oczekuję jej z niecierpliwością ;)

Oooo, zdradzisz coś?

Posted

To zajrzę do Neli i zobaczę :-)

Rozmawiałam z Inga przed chwilą.
Jaszka ...uwielbia biegać za piłką!
Leci szorując brzuchem po ziemi, zahaczając czasami o drzewo, w pedzie fikając koziołki ;-)
Tylko, żeby jej piłkę zabrać, to trzeba zagadywać, bo nie za bardzo chce oddać ;-)

No i regularnie buszuje po stole, wskakując na niego wprost z podlogi!
Oczywiście kradnie jedzenie.:razz:
U Ingi się czuje naprawde nieźle, choć daje popalić.
Mam obiecany filmik:loveu:

Posted

Sms-a od Pani Edyty dostałam o...3.38..
Pani Edyta napisała tylko, że Jaszka jest śliczna i..chyba ją lubi :-)
Teraz czekam na wieści.
Mam nadzieję, że wszystko dobrze.
Chyba odsypiają.

Figu - dziękuję z całego serca!

Posted

no to następny szczęśliwy pies, pamiętaj o wstawieniu ją na nasze picaso dot. psów ze schroniska w Katowicach - album "Szczęśliwe psy"
[url]https://picasaweb.google.com/112587299586887878154[/url]

Posted

O tak - można wstawiać na "szczęśliwe psy" z czystym sumieniem!

Właśnie rozmawiałam z Edytą - jest zauroczona, zakochana, zachwycona i wszystkie inne "za".
Jaszka jest WYJĄTKOWA! Nie uwierzycie, ale od miejsca nocnego spotkania, prowadziła DO DOMU po śladach Edyty (szła na miejsce spotkania pieszo i Jaszka prowadziła wyraźnie po jej śladach!!!!) W domu luzik - chodzi sobie spokojnie, zwiedza. Ponieważ noc była zarwana, panie dospały przytulone do siebie. Jaszka bez problemu wskoczyła na łóżko i wtuliła się w Edytę. Były na kolejnym spacerku. Na smyczce (flexi) Jaszka idzie spokojnie, nie ciągnie (więc nie ma mowy o żadnym kaszlu!!!!) i co chwila się ogląda pytając oczami "idziemy dalej czy wracamy?" Edyta co chwila przykuca, woła ją i przytula. Wracając, Jaszka bezbłędnie prowadzi do klatki. Nie boi się windy. Ma dużo cech jamniczych, więc przypomina Edycie ukochaną Kofkę, no i ma też coś z psa myśliwskiego ;) - gdy ją coś zainteresuje, robi stójkę! Gdy Edyta rozmawiała z Jaszą (ludzką Jaszą;)) i Jaszka uznała, że dość już tego gadulstwa, przyniosła swoja piłeczkę i "powiedziała": kończ już, mną się zajmuj, pobawimy się! Teraz śpi na Edycie.
Jutro jadą na działkę i dalej się będą poznawać i zaprzyjaźniać. Edyta jest przekonana, że... uwaga... CÓRECZKA da jej wiele szczęścia i radości i ma nadzieję, że ona Jaszcze też.
No i co?... Ryczycie już ze szczęścia?... To bardzo dobrze! :)

Posted

A ja poznałam dziś Jaszkę... ok. 3 w nocy :D :D :D
Cudna, błyszcząca, bardzo przyjazna żmijka ;) Jedyna pachnąca z towarzystwa które wczoraj wiozła figu (poza oczywiście swoimi osobistymi psami)
Szczęscia Jaszko!

Posted

Rozmawiałam z Panią Edytą!
Jaszka spała z nią grzecznie w łóżku, przytulona, z główka pod pachą ;-)
Rano przytulanki, spacerek, siku i kupa ( kupa ładna).
Pani Edyta zachwycona Jaszką, myślę, że Jaszka też szczęśliwa, choć pewnie skołowana.

Na spacerku spotkała jednego pieska, grzecznie się przywitały, obwąchały - i tyle.

Zadzwonię jeszcze koło południa.

:-)

Posted

O mamo!
Napisałam a dopiero potem przeczytałam Wasze wpisy!!
Andzike - to już wiem co to za psiak oprócz maluszków jechał z tyłu! ;-)
Pokazuj go/ją! ;-)

Posted

[quote name='Jasza']
Andzike - to już wiem co to za psiak oprócz maluszków jechał z tyłu! ;-)
Pokazuj go/ją! ;-)[/QUOTE]

[B][URL="http://www.dogomania.pl/threads/213522-Pi%C4%99kny...M%C5%82ody...Hawa%C5%84czyk-PILNIE-SZUKAMY-DT%21%21I-zbieramy-na-fryzjera-do%C5%82o%C5%BCysz"]Wątek Trafika już jest,[/URL][/B] a Szagi dorobi się swojego dziś wieczorem ;)

Posted

[quote name='Nutusia']O tak - można wstawiać na "szczęśliwe psy" z czystym sumieniem!

Właśnie rozmawiałam z Edytą - jest zauroczona, zakochana, zachwycona i wszystkie inne "za".
Jaszka jest WYJĄTKOWA! Nie uwierzycie, ale od miejsca nocnego spotkania, prowadziła DO DOMU po śladach Edyty (szła na miejsce spotkania pieszo i Jaszka prowadziła wyraźnie po jej śladach!!!!) W domu luzik - chodzi sobie spokojnie, zwiedza. Ponieważ noc była zarwana, panie dospały przytulone do siebie. Jaszka bez problemu wskoczyła na łóżko i wtuliła się w Edytę. Były na kolejnym spacerku. Na smyczce (flexi) Jaszka idzie spokojnie, nie ciągnie (więc nie ma mowy o żadnym kaszlu!!!!) i co chwila się ogląda pytając oczami "idziemy dalej czy wracamy?" Edyta co chwila przykuca, woła ją i przytula. Wracając, Jaszka bezbłędnie prowadzi do klatki. Nie boi się windy. Ma dużo cech jamniczych, więc przypomina Edycie ukochaną Kofkę, no i ma też coś z psa myśliwskiego ;) - gdy ją coś zainteresuje, robi stójkę! Gdy Edyta rozmawiała z Jaszą (ludzką Jaszą;)) i Jaszka uznała, że dość już tego gadulstwa, przyniosła swoja piłeczkę i "powiedziała": kończ już, mną się zajmuj, pobawimy się! Teraz śpi na Edycie.
Jutro jadą na działkę i dalej się będą poznawać i zaprzyjaźniać. Edyta jest przekonana, że... uwaga... CÓRECZKA da jej wiele szczęścia i radości i ma nadzieję, że ona Jaszcze też.
No i co?... Ryczycie już ze szczęścia?... To bardzo dobrze! :)[/QUOTE]

Marzy mi sie ,by kazda adopcja tak przebiegala .Pies sie wtula w pania ..pani szczesliwa .Obie zakochane w sobie .Powinnam plakac :roll:..ale ja sie ciesze jak wariatka .:sweetCyb::sweetCyb::cool2:.lallalala ...to kobitki ..swietujemy!!!!:multi::multi::BIG::cunao: