ania shirley Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Zasłużyła na taki dom. Każdy pies zasługuje! Quote
maciaszek Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Ciekawe w co (a może kogo?) taka wpatrzona :). Quote
Jasza Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 Jutro sterylizacja Jaszki. Kciuki proszę ;-) Quote
Jasza Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 Oooo! Cześć Grosziwo :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Grosziwo Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [quote name='Jasza']Oooo! Cześć Grosziwo :loveu: :loveu: :loveu:[/QUOTE] No co Ty taka zdziwiona ? Ja tu do ślicznoty cały czas zaglądam i ciągle mam ochotę tą rodzinkę z Wodzisławia udusić. Dobrze, że ich nie znam bo byłaby zadyma :diabloti: chociaż ja z natury spokojny człowiek jestem. Miziaki dla ślicznoty i kciukasy trzymam mocno :loveu: Quote
Jasza Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 Jaszka to szczęściara jakich mało. A z Edytą rozmawiamy i mailujemy prawie codziennie - teraz tylko mailujemy, bo mi się skończyły darmowe minutki ;-) - i jest wyjątkowym człowiekiem, cieszę się, że Ją poznałam. Grosziwo - nie duś, nie duś ;-) Quote
Nutusia Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Będzie dobrze - u takiego specjalisty to szast-prast i suczydło jak nowe!;) Ale kciuki trzeba trzymać - choćby proforma! :) Zaczynamy o 15-tej! Quote
Javena Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 Zaciskam nie tylko kciuki .Wszystkie paluchy.:) Domek jak sie patrzy. Quote
Nutusia Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 Jaszka trochę nieswoja, chowa się w legowisku... Chyba się obraziła, że śniadanka nie dostała ;) Edyta zaobserwowała coś, co ją zaniepokoiło. Już rozmawiała z Doktorem - wszystko pod kontrolą - jadą na 15-tą jak było ustalone. Trzymaj się mały zadziorku! ;) Quote
Jasza Posted December 8, 2011 Author Posted December 8, 2011 Dobrze, że to "Twój DOKTOR" Nutusiu. Oby wszystko było dobrze. Quote
Nutusia Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 Będzie, będzie... Jeszcze tam zadzwonię przed samą 15-tą i "przypomnę", że NASZĄ suczkę Doktor na stół kładzie ;) Quote
Recommended Posts