Nutusia Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Poprzednio to była ściema nie domek! Jaszka powinna podać tych ludzi do sądu o... zniesławienie! ;) Quote
Javena Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 nutusia napisał(a):poprzednio to była ściema nie domek! Jaszka powinna podać tych ludzi do sądu o... Zniesławienie! ;) Zgadzam się . Miłego wypoczynku Jaszeńko razem z twoja cudowna pańcią. Quote
feliksik Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 nie no wieści cudne, cudna nowa Pani, domek i Jaszka pojechała na wakacje nawet - wymarzony domek - Jasza szczeście w adopcjach Cię nie opuściło - poprostu jedne przeszkoda tylko była w odnalezieniu teraz wspaniałego domku Jaszce na zawsze. a Jaszka zostaję Jaszką? Quote
ania shirley Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Jaszka to brzmi dumnie;) ! Poko- też coś:lookarou: ! Quote
Jasza Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 Jaszka to brzmi - może nie dumnie - ale mi się podoba ;-) Ja dawno temu widziałam film czarno-biały, amerkański, z lat...50??? I tam było młode małżeństwo z pieskiem, foksterierem o imieniu Jasza 9 bo Jasza - to męskie imię) i tak mi się spodobał, że jego imię mi utkwilo w pamięci. Potem dostałam od dziadka malutką, chorą, prawie łysą panią kanarkową i nazwałam ją Jasza. Ilekroć jechałysmy z mamą autobusem i widziałyśmy panią z włosami malowanymi tymi płukankami fioletowo-różowymi, ze skorą prześwitującą między nimi - to mruczałysmy do siebie"Jasza". ;-0 A potem, jak sie logowałam na Dogo - to pierwsze co mi przyszlo do głowy - to ten nick własnie. No a imię dla Jaszki wybrała Isadora. I tak zostało :-) Quote
feliksik Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 ale historia hahah z tym nickiem, najbardziej podoba się ta prześwitująca łysina z płukanką:cool3: ale widzę, że Jasza już pewna domku, bo wątek przeniesiony na MA DOM:multi: Quote
__Lara Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 EEE tam, Jasza to imię żeńskie i koniec, jakie tam męskie :evil_lol::diabloti::eviltong: Gratulacje psinko :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Nutusia Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Zobaczcie proszę jakiego wczoraj kolesia "nabyliśmy": http://www.dogomania.pl/threads/214133-Kulfon-czyli-dzieciak-na-diecie-KFC?p=17580890#post17580890 Quote
feliksik Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Patmol napisał(a):super Patmol, te twoje dodatki są rewelacyjne Quote
maciaszek Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 I bardzo dobrze, że poprzedni domek Jaszkę oddał. Dzięki temu trafiła na panią Edytę! Quote
henikar Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Też się bardzo cieszę ze wspaniałych wieści. Quote
Nutusia Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 maciaszek napisał(a):I bardzo dobrze, że poprzedni domek Jaszkę oddał. Dzięki temu trafiła na panią Edytę! Tak było zapisane w górze ;) Quote
Jasza Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 Dostała kolejne zdjęcie, ale wstawię w domu :-) Podpisane jest: "MY".:loveu::loveu: Quote
MALWA Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Jasza napisał(a):Dostała kolejne zdjęcie, ale wstawię w domu :-) Podpisane jest: "MY".:loveu::loveu: Wspaniale, czekam na zdjęcie Quote
Jasza Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 Rozmawiałam z Panią Edytą przed chwilką. Juz nie są z Jaszką same. ;-) Przyjechała młodsza córka z dwuletnim synkiem. Jaszka ich już miała okazję poznać w domu, w Warszawie. Własnie wybierają się na spacer do lasu. Wieści piękne.:loveu: Jaszka śpi do ósmej, zakopana w kołderkę, potem przytulanki, witanie i mała szybko biegnie do córki i malucha, wciska im się do łózka i wita się z nimi, :cool3: nastepnie siku, leżakowanie na tarasie - jak chłodno - to pani Edyta okrywa kurteczką ;-):loveu: Jaszka zajada Fitmin ( sucha karmę) choć dzisiaj została też nakarmiona chrupkami kukurydzianymi przez wnusia Pani Edyty ;-) Jedzenie to nadal jej pasja ;-) A jak wnuczek ma popołudniową drzemkę, to Pani Edyta z corka leżakują na tarasie - Jaszka oczywiście z nimi - na swoim leżaczku :loveu: Fajnie, nie? Quote
feliksik Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 no ale wieści - serce się raduje. Wejdźcie proszę na mój banerek z bernardynką - mnóstwo pomocy potrzebnej - może coś wspólnymi siłami zrobimy. Jasza dziękuję że już jesteś tam Quote
Nutusia Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 A ja właśnie miałam pytać czy się Dziewczyny meldują ;) Fajnie - już się nie mogę doczekać kiedy wrócą, żeby się wprosić na poadopcyjną! :) Quote
Jasza Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 Koniecznie się wproś!!!! Z aparatem!!! Quote
Nutusia Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Źle napisałam - wpraszać się nie muszę, bo już mam OFICJALNE zaproszenie. Muszę tylko zaczekać aż "ONE" wrócą z wakacji ;) Quote
Recommended Posts