Jasza Posted August 13, 2011 Author Posted August 13, 2011 I jeszcze z mamą.. I niech już nigdy tak nie patrzy... Kochani, dziękuję Wam wszystkim z calego serca. Jaszeńko - śpij dobrze. Quote
lika1771 Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Boziu jakie spojrzenie sunieczko jestes w domku swoim własnym. Powodzenia Jaszko Quote
Jasza Posted August 13, 2011 Author Posted August 13, 2011 Maciaszku - co z kuponem na bezpłatną sterylizację? Pani Ania wysterylizuje Poko w Wodzisławiu, po odpowiednim czasie, po skończonej cieczce. Mogę ten kupon podarować innej suni? Quote
Javena Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Jaka ona słodka.Takie spojrzenie to ja znam. Jak idę z Timkiem na spacer ,ja chce w jedną stronę ,a on w przeciwna. Też tak patrzy.:) Jaszka jest cudowna. Quote
ania shirley Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Wróciłam z urlopu, a tu tyle się działo - w efekcie dobrego! Śliczna jamniczka. Dobrze , że ma już domek. Quote
feliksik Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Jaszka, a ten piesek do ogrodu to ma być jamink? Quote
Jasza Posted August 14, 2011 Author Posted August 14, 2011 Napisałam do tej Pani, żeby napisała mi dokładnie jak będzie to wyglądalo. Bo jeżeli pies miałby być typowo do ogrodu, a nie do domu -to przecież nie taka malizna. Jak odpisze - to zobaczymy. Podesłałam Jej tez numer do Jaagi - może Pani zdecyduje się na Fila? Quote
feliksik Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 ok bo gdyby co to tez mam propozycje i jamnicze i nie (tylko zależy czy ogród czy nie) Quote
Jasza Posted August 14, 2011 Author Posted August 14, 2011 Podeslij zdjęcia i namiary Haniu na [email protected] Podeślę. Podesłałam też jamniczkę o której pisała Isadora... Quote
yunona Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Super, że Jaszka/Poko znalazła domeczek.:multi::multi::multi: Życzymy wszystkiego najlepszego w nowym domku:lol::loveu::loveu: Quote
Jasza Posted August 14, 2011 Author Posted August 14, 2011 Wieści dobre. Poko przespała ładnie całą noc. Kupa jeszcze nie idealna - ale nie jest źle. Za kilka dni - wizyta u weterynarza. Oj, jakbym mogła to dzwoniłabym do Pani Ani pięć razy w ciągu dnia...ech...;-) Quote
maciaszek Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 [quote name='Jasza']Maciaszku - co z kuponem na bezpłatną sterylizację? Pani Ania wysterylizuje Poko w Wodzisławiu, po odpowiednim czasie, po skończonej cieczce. Mogę ten kupon podarować innej suni?[/QUOTE]Myślę, że możesz :). Bo czemuż by nie? ;) Quote
Jasza Posted August 14, 2011 Author Posted August 14, 2011 Napisałam do Isadory - może mają jakąś sunię w potrzebie sterylkowej. Propozycje? Quote
soboz4 Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 To super akcja, bardzo szybka! Cieszę się, że ma już dom. Quote
Jasza Posted August 14, 2011 Author Posted August 14, 2011 Cześ Soboz!!! Cieszę się, że zanim wróciłaś, Jaszka już w DS!! Quote
soboz4 Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Jeżeli można prosić o pomoc przy adopcji Figi to bardzo proszę, mojej Buni też, ale to nie aż tak pilne. Figa najlepiej do domku jednorodzinnego, to bardzo wesoły i miły pies, jest niesłychanie ruchliwa i zabawowa, cały dzień chce się bawić, piłką, sznurkiem, optymalnie byłoby jej z drugim psem, początkowo miła problemy z pozostaniem samej w domu, ale z innymi psami nie ma takiego problemu, nie wiem jak by była sama, wtedy może być gorzej, obie zgadzają się z kotami (były aż 2 koty i 5 psów razem - psy rożnej wielkości). Mama wyjeżdża we wrześniu - chyba po 10 i do tej pory Figa musi znaleźć dom, nie dam rady z 4 psami, zresztą domownicy by mnie oddali do szpitala psychiatrycznego, Bunie ta która jest u mnie na tymczasie to pies idealny, przepięknie słucha każdego polecenia, w domu jest idealna, jedyną jej wadą jest czujność, ale to gdy byliśmy w domku nad Bugiem (w domu jest cicho - w bloku), nikt nie mógł się przemknąć droga, od razu szczekała na cały regulator, na spacerze również, gdy byliśmy na polach albo w lesie, to nikt obcy obok nas bez alarmu Buni nie mógł przejść. Bunia ślicznie aportuje piłkę, patyk w wodzie i bawi się z innymi psami w ósemki i podgryzanie, choć gdy była w schronisku to była całkiem apatyczna... tu są ich watki i zdjęcia Figa http://www.dogomania.pl/threads/212036-Szukam-domu-dla-malutkiej-Figi-w-typie-sarenki/page2 https://picasaweb.google.com/104632988192741690271/FigaDoAdopcji Bunia http://www.dogomania.pl/threads/210865-Spokojna-mała-Bunia-szuka-miejsca-przy-Twoim-boku!/page5 https://picasaweb.google.com/104632988192741690271/BuniaDoAdopcji Quote
Ninti Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Pilnie potrzebny jest dom dla 11-letniego jamnisia, jego Pani niespodziewanie znalazła się w hospicjum, a tymczas nawalił. Ma dach nad głową do wtorku. http://www.facebook.com/event.php?eid=183301608401924 Może jakiś domek, który chciał Jaszkę wziąłby biedaka... Quote
Jasza Posted August 15, 2011 Author Posted August 15, 2011 Nikt więcej się nie odezwał do mnie w sprawie Jaszki... Pani z Wieliczki tez nie... Jutro zajrzę do jamiorów. Quote
Klementynkaa Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Jasza a czemu tytuł wątku wciąż straszy? Quote
henikar Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Super, cieszę się, że się udało. Jasza, ale jak Ty weźmiesz psiaka w swoje ręce nie mogło być inaczej. Wspaniale. Quote
Jasza Posted August 16, 2011 Author Posted August 16, 2011 [quote name='Klementynkaa']Jasza a czemu tytuł wątku wciąż straszy?[/QUOTE] Jakoś tak....no, dzisiaj zmienię . Quote
Recommended Posts