Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 690
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Motylki w brzuchu masz? hahaha. Powodzenia :)

Jakszka, co do zapoznania psów, to warto czasem zapoznać pojedynczo. Ja Liz puszczam na zapoznanie, a Klucha skarmiam i puszczam jak się uspokoi, a w tym czasie odwołuję Liz, też dostaje kilka smaczków i dopiero jak z Kluchem jest ok, to puszczam obie. Moje się na suki nakręcają.... france :P

Posted

Jasza ,dobrze, że nie masz przy okazji rozwolnienia. Mój tz jak miał przed ślubem isć do spowiedzi ,to zaliczył 3 msze ,bo za kazdym razem leciał do wc.Dobrze ,ze było blisko koscioła. :megagrin:

TRZYMAM KCIUKI.

Posted

Javena - dobrze, że Twój mąż Dogomanii nie czyta :diabloti::diabloti::diabloti::eviltong::eviltong:

Zerduszko - dobry pomysł.
Poproszę, żeby mama wyszła z Reksem a tata z Miśką.
Jasza będzie z Jaszą.
I zobaczymy.

Jakby Jasza była psem - to by to w ogóle nie przeszło, bo Reks by go chcial zagryźć na miejscu..

Posted

[quote name='jasza']javena - dobrze, że twój mąż dogomanii nie czyta :diabloti::diabloti::diabloti::eviltong::eviltong:

Zerduszko - dobry pomysł.
Poproszę, żeby mama wyszła z reksem a tata z miśką.
Jasza będzie z jaszą.
I zobaczymy.

Jakby jasza była psem - to by to w ogóle nie przeszło, bo reks by go chcial zagryźć na miejscu..[/quote]

miałabym za swoje. Już nigdy by ze mną ,nigdzie nie pojechał:)

Posted

Dziękuję!

Ja mojego męża postraszylam że dałam na bazarek Jego zdjęcie - do licytacji TZ-tow.
Miał minę, jakby go piorun jasny strzelił i powiedział, że mi internet odłączy ;-)

Skurcze raz mijają, raz się nasilają...

Posted

Czyli Jaszeńka Jaszo ma szanse ogromne zostać moją sąsiadką :lol: może nawet na tej samej ulicy (z kilometr ode mnie).
Kciuki trzymam bardzo mocno !!! Właśnie czekam żeby mi farba na suficie w pokoju wyschła więc trzymam , potem będę za powodzenie adopcji ściskać pędzel i wałek :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Niestety ,czuję się źle. Miałam wielką nadzieję że wszystko skończy sie dobrze. Niestety w ludzi "się nie wejdzie". Zrobiłam wszystko co mogłam zrobić dla psinki -nie wyszło. Więcej już zrobić nie mogę.Jeśli nie ma dobrej woli i troszkę chęci -nikogo do niczego nie zmuszę . Przykro mi . Mam nadzieję ,że jamniczka znajdzie godny i kochający dom.
Pozdrawiam smutno :(

Posted

Czarlisława, nie czuj się źle, bo to absolutnie nie Twoja wina, w żadnej mierze! Chciałaś pomóc, to tamta pani okazała się...

Dostałam sms od Jaszy:
"Jaszka leży na tarasie i śpi w słońcu. Jest the best. Napiszę wieczorem. Dziękuję! :)"

To my dziękujemy :multi: :multi: :loveu:.

Posted

Czarlisława, Jaszka będzie miała cudny domek z pewnością, byłaś pierwsza która jej dała szansę na domek i dobrze, bo to nas zmobilizowało jeszcze bardziej. Nie miej do siebie pretensji bo ty szukałaś domku to się liczy. nie każdy domek okazuje się dobry, ale próbować warto.

Posted

Piszę u mamy na laptopie i już mi drugą wiadomość skasowało...nie ogarniam...
Jaszka jest wystraszona, wcisnęła się pod łóżko i śpi.
Na ogródku moje ogony przywitały ją zadziwiająco dobrze.