Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 492
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochany psinku ,niech cala pozytywna energia wszystkich ciotek doda Ci sil w walce z choroba .Tak bardzo chcemy ,bys wyzdrowial ...nie poddawaj sie Natanku .Dobranoc ...

Posted

Magdalena Wygrzywalska
Mogę podesłać coś ze sreberka na bazarek,proszę o kontakt na priv:) i oczywiście

Jeśli chodzi o zapalenie płuc u psa w takim stanie to tylko modlic się można :-( ,sorka ale taka jest prawda ,namiot tlenowy to jakieś rozwiązanie ale nie zawsze i nie wiem ile to kosztuje..

Posted

[quote name='kasiek.']Magdalena Wygrzywalska
Mogę podesłać coś ze sreberka na bazarek,proszę o kontakt na priv:) i oczywiście

Jeśli chodzi o zapalenie płuc u psa w takim stanie to tylko modlic się można :-( ,sorka ale taka jest prawda ,namiot tlenowy to jakieś rozwiązanie ale nie zawsze i nie wiem ile to kosztuje..

A miało być pozytywnie...

Jesteś tak daleko, Natanku, ale trzymamy wszystkie nasze łapy, żebyś stanął na swoich.

Posted

Kładę się już Natuniu... Mam nadzieję, że jak zajrzę tu rano będą czekać dobre wieści, Kochaniutki...
Niech noc przyniesie poprawę Twojego zdróweczka i nam więcej nadziei...
Missiaaku! Jesteśmy z Tobą... Trzymajcie się Oboje...

Posted

Przebrnęłam przez wątek Natanka... przysłała mnie unixena.
Przyszły na mój paypal pieniążki dla psiaka.
Gdzie przelać?? Poproszę priv.

Trzymaj się Natanku!!!

Posted

[quote name='unixena']Ja tez jestem ..i drze jak osika ....[/QUOTE]

"Ludzie" są na prawdę okropni... Nie wiem, jak można tak skrzywdzić psa lub jakiekolwiek inne zwierzę. :(