dorobella Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='katarzyna09']missieek,Ty też się trzymaj![/QUOTE] Dużo kciuków i siły Quote
wiga138 Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 idę spać pełna wiary, że jutro zaświeci dla nas WSZYSTKICH słońce.....trzymaj się mały cieplutko !!! Quote
unixena Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Kochany psinku ,niech cala pozytywna energia wszystkich ciotek doda Ci sil w walce z choroba .Tak bardzo chcemy ,bys wyzdrowial ...nie poddawaj sie Natanku .Dobranoc ... Quote
Marycha35 Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Natuś jak jest Chłopie????? Musi być dobrze, szlag by to! Quote
kasiek. Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Magdalena Wygrzywalska Mogę podesłać coś ze sreberka na bazarek,proszę o kontakt na priv:) i oczywiście Jeśli chodzi o zapalenie płuc u psa w takim stanie to tylko modlic się można :-( ,sorka ale taka jest prawda ,namiot tlenowy to jakieś rozwiązanie ale nie zawsze i nie wiem ile to kosztuje.. Quote
wawer Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='kasiek.']Magdalena Wygrzywalska Mogę podesłać coś ze sreberka na bazarek,proszę o kontakt na priv:) i oczywiście Jeśli chodzi o zapalenie płuc u psa w takim stanie to tylko modlic się można :-( ,sorka ale taka jest prawda ,namiot tlenowy to jakieś rozwiązanie ale nie zawsze i nie wiem ile to kosztuje.. A miało być pozytywnie... Jesteś tak daleko, Natanku, ale trzymamy wszystkie nasze łapy, żebyś stanął na swoich. Quote
Sarunia-Niunia Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Kładę się już Natuniu... Mam nadzieję, że jak zajrzę tu rano będą czekać dobre wieści, Kochaniutki... Niech noc przyniesie poprawę Twojego zdróweczka i nam więcej nadziei... Missiaaku! Jesteśmy z Tobą... Trzymajcie się Oboje... Quote
lazanka Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 podbijam i trzymam kciuki za Natana i Missieek. Niech chlopak walczy i wygrywa! Quote
Luna_wro Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 co słychać u Natanka? tyle wytrzymał, na pewno się nie podda...nie ma innej opcji... Quote
Noemi1 Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Zaglądam z rana i czekam na wieści co u Natanka. Trzymajcie się, Natanku walcz chłopie, teraz będzie już tylko lepiej. Quote
tayga Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Przebrnęłam przez wątek Natanka... przysłała mnie unixena. Przyszły na mój paypal pieniążki dla psiaka. Gdzie przelać?? Poproszę priv. Trzymaj się Natanku!!! Quote
inga.mm Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 jestem, gdy tylko dopadłam kompa. Co z Natankiem???? Quote
Paula95 Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Ale tu was dużo ciocie jest:) Podrzucam Natanka, bo tylko tyle mogę zrobić. :( Quote
Paula95 Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='unixena']Ja tez jestem ..i drze jak osika ....[/QUOTE] "Ludzie" są na prawdę okropni... Nie wiem, jak można tak skrzywdzić psa lub jakiekolwiek inne zwierzę. :( Quote
Agnieszka_K Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Natanku bardzo chcemy, żeby wieści o Tobie dobre! Quote
Recommended Posts