inga.mm Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name='Marycha35']Dzięki:) Może się czegoś dowiemy, dobrego...[/QUOTE] [quote name='lolka']podajcie proszę nr konta :)[/QUOTE] no to dowiadujemy się czegoś dobrego. Leoś dzieli się z Natanem pieniążkami. Jeśli Leoś będzie w potrzebie (oby nie!) Natan pomoże mu. Dziękuję Lolka! Quote
katarzyna09 Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Wielkie,wielkie dzięki!:) Psinko...trzymaj się,do jutra. Quote
Marycha35 Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Tak jest, trzymaj się i walcz Przyjacielu:) Posag już ci się robi;) Quote
Agnieszka_K Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 jestem na zaproszenie katarzyna09 :) piękny pycholek i widać że młody, na razie mogę tylko zapisać, odwiedzać i trzymać kciuki...postaram się coś trochę później wpłacić Quote
bela51 Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Ja tez zagladam do Natana. Jak sie chłopak czuje? Jest poprawa ? Quote
inga.mm Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='Agnieszka_K']jestem na zaproszenie katarzyna09 :) piękny pycholek i widać że młody, na razie mogę tylko zapisać, odwiedzać i trzymać kciuki...postaram się coś trochę później wpłacić[/QUOTE] Aga, umiesz robić fajne banerki, i może wydarzenie na fb i allegro Quote
katarzyna09 Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Dziękuję Wam wszystkim za przybycie na wątek:smile: O banerek prosiłam wczoraj inną dogomaniaczkę,mam nadzieję,ze do Nas zaglądnie... Przydałby się też bazarek cegiełkowy,super robi paulinken-tylko,ze w tej chwili jej nie ma. Quote
inga.mm Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 gdzie malawaszka? trzeba kontaktować się z Lolką i dziękować Leosiowi Quote
Jasza Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Wydarzenie na FB juz zrobiłam. Wszystkim którzy prosili na nim o konto - podałam. Jutro mnie prawdopodobnie nie bedzie - albo tylko na chwile, ale potem nadrobię i wszystkim ktorzy poproszą o konto - podam. Na Dogo - konto podaje Malawaszka. Lolka ma zapchaną skrzynkę. Czekam na wieści o Natanku - mam nadzieje, że chłopak da radę.... Quote
AniaGucio Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Dziewczyny, podajcie mi proszę nr na PW, na który mogę przelać pieniądze (19zł) dla Natana - są to pieniądze od cioteczki o nick'u Lida !! Quote
lolka Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='Jasza']Wydarzenie na FB juz zrobiłam. Wszystkim którzy prosili na nim o konto - podałam. Jutro mnie prawdopodobnie nie bedzie - albo tylko na chwile, ale potem nadrobię i wszystkim ktorzy poproszą o konto - podam. Na Dogo - konto podaje Malawaszka. Lolka ma zapchaną skrzynkę. Czekam na wieści o Natanku - mam nadzieje, że chłopak da radę....[/QUOTE] już skrzynka wolna :) Quote
Jasza Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 To wysyłam bo widzę, że Malawaszki nie ma...mają z Misieek co robic...:-( Quote
agusiazet Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Przelałam dzisiaj 50 zł dla Natana! I zdrówka życzę pieskowi:) Quote
Lida Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Poproszę o numer konta. Do tych 19,00 zł, które w moim imieniu przeleje AniaGucio, dorzucę coś jeszcze. Żeby Natan szybko wyzdrowiał. Quote
inga.mm Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 dziewczyny, które oferowały się reklamować bazarek, gdzie jesteście???? Quote
Rumi. Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='inga.mm']dziewczyny, które oferowały się reklamować bazarek, gdzie jesteście????[/QUOTE] wg moich obserwacji bazarek ciągle jest w górze :D jak wchodzę aby podnieś to widzę że max 15min wcześniej ktoś napisał ;) Quote
inga.mm Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Tyle, że wszyscy od wczoraj są z moich zaproszeń Quote
Rumi. Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='inga.mm']Tyle, że wszyscy od wczoraj są z moich zaproszeń[/QUOTE] ah reklamować się nie podejmowałam, ja tu tylko gościnnie, jedynie mogę podnosić :) Quote
inga.mm Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='greatmadwomen']ah reklamować się nie podejmowałam, ja tu tylko gościnnie, jedynie mogę podnosić :)[/QUOTE] szkoda, bo zaproszenia są skuteczniejsze Quote
margaret Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 zapisuję i trzymam kciuki za Natankową wolę życia daj sobie chłopaku szansę Quote
Recommended Posts