wiga138 Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 ....może ktoś się nad nami zlituje i napisze o zdrowiu natanka ???????????????????? Quote
majowa Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 mam nadzieje, że brak wiadomości to dobra wiadomość Quote
Sarunia-Niunia Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='majowa']mam nadzieje, że brak wiadomości to dobra wiadomość[/QUOTE] Miejmy nadzieję, miejmy nadzieję.... Natanku! Trzymamy kciuki za Ciebie baardzo, baardzo mocno i ciplutko przytulamy do serduch... Quote
wiga138 Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 ...chyba nie wytrzymam........................................... Quote
sylwija Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='majowa']mam nadzieje, że brak wiadomości to dobra wiadomość[/QUOTE] Tez na to licze Quote
Sarunia-Niunia Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Dziewczyny -cioteczki kochane! litujcie się - napiszcie co z Natankiem??? Quote
malawaszka Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 To jest tak - brak wiadomosci to dobra wiadomość w tym przypadku bo jakby coś się stało złego (tfu tfu tfu) to missieek od razu ma mi dać znać - tak się umówiłyśmy Natan żyje, nadal jest słaby, ale wczoraj zjadł puszkę i zaczął saszetkę, w nocy poskubał tej saszetki, dziś ją dokończył - czyli to jest jakaś dobra wiadomość, ale nadal nie daje nam powodów do radości i spokoju bo stan jest poważny. Teraz sobie śpi pod kroplówką, jest spokojny. Zapalenie płuc, nerek i wątroby Wyniki te najwazniejsze - w nawiasach normy: mocznik 90 mg/dl (20-45) kreatynina 0,372 mg/dl (1-1,7) ALAT 90,290 U/L (3-50) Aspat 120,467 U/L (1-37) białe krwinki 41 tys (norma 13-17) (tu nie jestem pewna czy dobrze zapisałam) Quote
Nutusia Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Jeśli je, to jest światełko w tunelu! Ostrożnie, ale trochę się cieszę. Tosina moja przez tydzień nie jadła - żyła tylko dzięki kroplówkom. Gdy już wreszcie zaczęła jeść, poprawa następowała z dnia na dzień. I niech tak się stanie w przypadku Natana! Quote
Sarunia-Niunia Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Jak zobaczyłam malawaszka Twój wpis w powiadomieniu, to aż zabolał mnie żołądek... Na całe szczęście wiadomości są nie takie złe... Póki co cieszmy się, że Natanek żyje i walczy!!! Ale patrząc na te wyniki... Missieek! Jesteśmy z Tobą i Natankiem!!! Trzymajcie się!!! Quote
feliksik Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 uff, przynajmniej są wiadomości - piesku będzie dobrze Quote
Agnieszka_K Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 cieszę się że je!:) będzie dobrze! choć wyniki są beznadziejne - zwłaszcza niedobrze te białe krwinki :( Quote
wiga138 Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 No ! UFFFFFFFF - mimo wszystko to Super informacje !!! Jak wygladamy z kasą ? Wystrarczy kasy na leczenie ? Quote
Luna_wro Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 nooo...teraz to musi być już tylko lepiej:) walcz chłopaku! Quote
malawaszka Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 [quote name='wiga138']No ! UFFFFFFFF - mimo wszystko to Super informacje !!! Jak wygladamy z kasą ? Wystrarczy kasy na leczenie ?[/QUOTE] na informacje rozliczeniowe musicie jednak poczekać bo missieek ma dostęp do internetu tylko w bibliotece póki co więc pospisuje jak będzie miała możliwość tam podjechać Quote
wiga138 Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='malawaszka']na informacje rozliczeniowe musicie jednak poczekać bo missieek ma dostęp do internetu tylko w bibliotece póki co więc pospisuje jak będzie miała możliwość tam podjechać[/QUOTE] OK OK , dajcie tylko znać czy wystarczy na wszystko co potrzeba ! Quote
unixena Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Malawaszko daj jakas wiadomosc o Natanku na FB ...moze skopiuj to z wynikami . Quote
wiga138 Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Rozmawiałam z missieek, Natanek ma zmieniony antybiotyk - moze ten mu pomoze......trzymajmy kciuki Quote
_Goldenek2 Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Walcz psino.... tu ciotki też walczą o ciebie. Quote
inga.mm Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 wyniki okropne, ale jeśli będzie miał wolę zycia, to i z tym będzie mozna sobie poradzić. Trzymaj sie Natanku. Trzymajcie się dziewczyny Quote
danusial Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Hej Cioteczki nie ryczeć mi tu proszę (ja tylko troszkę) tylko myśleć pozytywnie!!!! Głaskać piesunia, uśmiech dla opiekunki, uścisnąć łapę wetowi i będzie dobrze. Wyniki muszą być złe bo to choroba, ale przejdzie i się zmienią. Z taką obstawą jak Wasza nie może być inaczej i już. Natanek jeszcze nie jednemu pokaże co potrafi. Tak będzie!! Quote
Rumi. Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Trzymam kciuki za Natanka ale myśle pozytywnie, musi sie udać! A teraz przeproszę ale tu szukają swojego ukochanego psa kopiuję z działu baza zwierząt zaginionych: DZIŚ DOSTAŁAM TAKĄ WIADOMOŚĆ I PRZEPRASZAM JEŚLI NIE UMIEŚCIŁAM JEJ W ODPOWIEDNIM MIEJSCU : "Wiadomość tą przesyłam do wszystkich moich znajomych na portalu... W nocy z 14/15 czerwca, w wyniku napadu rabunkowego metodą na stłuczkę na drodze pomiędzy Sochaczewem, a Warszawą skradziony został nasz samochód, a w nim nasza ukochana sunia - 2-letni jamnik - rudy długowłosy z tatuażem w lewym uchu 516W. Złodzieje uciekali samochodem na trasie Sochaczew- Wiskitki- Żyrardów, a dalej w kierunku nieznanym. Tą drogą szukamy naszego ukochanej suni. Jest ona króliczym jamnikim długowłosym, bardzo przyjazna dla ludzi ma na imię Cherry (Szery). Uprzejmie prosimy wszystkich znajomych o włączenie się w akcje szukania naszej KOCHANEJ CHERRY pieniądze nie mają znaczenia, obiecujemy wysoką nagrodę, ważne tylko żeby powróciła do nas.Po tej stracie nasza rodzina jest bardzo załamana, straciliśmy najweselszego, kochanego członka rodziny. PROSIMY prześlijcie tą wiadomość do wszystkich swoich znajomych, szczególnie w rejonie Warszawy!!!!! Edyta, Paweł i Marcelina Narloch" ul. Stefanika 8/10 03-133 Warszawa tel. 0532 562 735 tel. 0668 756 949 WIADOMOŚĆ Z OSTATNIEJ CHWILI: JAMNICZKA BARDZO CHORUJE I BIEŻE LEKI NA PADACZKĘ !!! Właściciele sprawdzili wszystkie schroniska bliższe i te dalsze. Złodzieje mogli wyrzucić psa z samochodu dużo dalej, mają nadzieję, że jest w Polsce i jeszcze żyje ... Właściciele nie mają dostepu do internetu, w samochodzie zostały trzy laptopy. Wracali do Polski po dłuższym pobycie zagranicą. Myślą o emisji ogłoszenia w telewizji ale na razie nie mają pieniędzy na to drogie ogłoszenie. Uczciwy znalazca otrzyma 2 tyś. zł. Przypominam jeszcze ich dane: Edyta, Paweł i Marcelina Narloch ul. Stefanika 8/10 03-133 Warszawa tel. 0532 562 735 tel. 0668 756 949 wydarzenie na Fb: http://www.facebook.com/event.php?eid=170234286375345 Quote
Recommended Posts