wiga138 Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 myślę, że nie ma sensu go przewozić ( chyba że lekarze na to pozwolą ) ma świetną opiekę i niech może wypowie się misieek czy potrzebuje pomocy. Ja bardzo mocno myślę o biedaku i z ufnością patrzę tam wysoko.......nie ma tam chyba - jeszcze nic do roboty..... Quote
kropeek Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 ja z groszkiem także jezdziłam na zastrzyki-antybiotyki i miał kroplówki, u weta byliśmy dziennie nawet przez 2godziny. w klinice miał kroplówy jedna po drugiej, odciąganie ropy z płuc... Groszek był w ciężkim stanie tylko był jeden plus-nie miał takiej niedowagi Quote
Agnieszka_K Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='wiga138'] Ja bardzo mocno myślę o biedaku i z ufnością patrzę tam wysoko.......nie ma tam chyba - jeszcze nic do roboty.....[/QUOTE] pięknie napisane, aż mi się łza zakręciła:( na pewno nie ma - za młody jest jeszcze caaałe życie przed nim - musi wyzdrowieć!!! Quote
lika1771 Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Natanek wszyscy trzymamy kciuki. Pamietajmy ze piesio potrzebuje pieniazkow. Quote
majowa Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 trzymam kciuki, moje futrzaki też się mocą podzielą i czekam na wieści.. Quote
Noemi1 Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='taks']W Arce ( Kraków) mają namiot tlenowy i oczywiście szpital. Tyle, że nie mam pojęcia jak wygląda tam teraz opieka bo dawno nie byłam Parę lat temu wyciągneli mi kota z cięzką niewydolnością oddechową w powikłaniu infekcji- właśnie to intensywne natlenianie pomogło zwierzakowi przetrwać kryzys http://www.arka-vet.pl/go/aktualnoscii-Stacjonarne-leczenie/ Dziewczyny może to jest jakiś pomysł??? Trzymam kciuki za Natanka i za Was, musi się udać! EDIT: A i poproszę nr konta, dużo nie mogę wysłać, ale zawsze grosik do grosika i się uzbiera :) Quote
Sarunia-Niunia Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Natanku! Musisz dać radę! Tyle cioteczek trzyma za Ciebie kciuki i patrzy w górę z nadzieją... A skąd dokładnie jest missieek? Quote
malawaszka Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 [quote name='Sarunia-Niunia']Natanku! Musisz dać radę! Tyle cioteczek trzyma za Ciebie kciuki i patrzy w górę z nadzieją... A skąd dokładnie jest missieek?[/QUOTE] obecnie miejscowość Kamienica k/Miechowa Noemi1 masz zapchaną skrzynkę Quote
zerduszko Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Co za syf :( Jan się zastanawiam jak tam te szczeniaki tyle przetrwały, skoro tam nosówka jest. Quote
Noemi1 Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='malawaszka'] Noemi1 masz zapchaną skrzynkę[/QUOTE] Sorrki, już pusta :) Quote
unixena Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Na FB chca nr.konta Anna Wize Jaki jest nr konta? Quote
Sarunia-Niunia Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='malawaszka']obecnie miejscowość Kamienica k/Miechowa [/QUOTE] Myślałam, że to bliżej mnie i mogłabym doraźnie pomóc w opiece... ale to prawie 120km... Natanku! Miej się dobrze!!! i walcz o siebie!!! Quote
majowa Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 dla mnie nie po tej stronie Krakowa bo ja na południe :( Quote
feliksik Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 czytam, czytam i nie chcę więcej złych wiadomości - Natan słyszysz!!!! Wyzdrowiej piesku Quote
Sarunia-Niunia Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Aż boję się tu wchodzić - jak widzę nowy wpis... Natanku! Zdrowiej Skarbku!!! Quote
Agnieszka_K Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 mam nadzieję, że jest choć ociupinkę lepiej słoneczko Quote
Sarunia-Niunia Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Ma ktoś jakieś wiadomości co na teraz z Natankiem? Prześlijcie wieści na forum - dobre wieści, cioteczki... Quote
majowa Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 kurcze myślałam, że będa juz dobre wieści a tu cisza trzymaj się pycholu Quote
Recommended Posts