Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

myślę, że nie ma sensu go przewozić ( chyba że lekarze na to pozwolą ) ma świetną opiekę i niech może wypowie się misieek czy potrzebuje pomocy.
Ja bardzo mocno myślę o biedaku i z ufnością patrzę tam wysoko.......nie ma tam chyba - jeszcze nic do roboty.....

• Replies 492
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja z groszkiem także jezdziłam na zastrzyki-antybiotyki i miał kroplówki, u weta byliśmy dziennie nawet przez 2godziny. w klinice miał kroplówy jedna po drugiej, odciąganie ropy z płuc... Groszek był w ciężkim stanie tylko był jeden plus-nie miał takiej niedowagi

Posted

[quote name='wiga138']
Ja bardzo mocno myślę o biedaku i z ufnością patrzę tam wysoko.......nie ma tam chyba - jeszcze nic do roboty.....[/QUOTE]

pięknie napisane, aż mi się łza zakręciła:(
na pewno nie ma - za młody jest jeszcze caaałe życie przed nim - musi wyzdrowieć!!!

Posted

[quote name='taks']W Arce ( Kraków) mają namiot tlenowy i oczywiście szpital.
Tyle, że nie mam pojęcia jak wygląda tam teraz opieka bo dawno nie byłam
Parę lat temu wyciągneli mi kota z cięzką niewydolnością oddechową w powikłaniu infekcji- właśnie to intensywne natlenianie pomogło zwierzakowi przetrwać kryzys
http://www.arka-vet.pl/go/aktualnoscii-Stacjonarne-leczenie/

Dziewczyny może to jest jakiś pomysł???

Trzymam kciuki za Natanka i za Was, musi się udać!

EDIT: A i poproszę nr konta, dużo nie mogę wysłać, ale zawsze grosik do grosika i się uzbiera :)

Posted

[quote name='Sarunia-Niunia']Natanku! Musisz dać radę! Tyle cioteczek trzyma za Ciebie kciuki i patrzy w górę z nadzieją...
A skąd dokładnie jest missieek?[/QUOTE]

obecnie miejscowość Kamienica k/Miechowa

Noemi1 masz zapchaną skrzynkę

Posted

[quote name='malawaszka']obecnie miejscowość Kamienica k/Miechowa
[/QUOTE]

Myślałam, że to bliżej mnie i mogłabym doraźnie pomóc w opiece... ale to prawie 120km...
Natanku! Miej się dobrze!!! i walcz o siebie!!!