Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 492
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

rozmawiałam z missieek właśnie. Natan ma się niestety coraz gorzej :( jest bardzo słaby i missieek musi go wynosić na rękach na spacer, nie chodzi sam. no i absolutnie inne DT nie wchodzi w grę w takim stanie. nie powinien mieć teraz żadnych dodatkowych stresów. u missieek czuje się już bezpiecznie i miejmy nadzieję, że jakimś cudem tam dojdzie do siebie.

Posted

[quote name='kasiek.']Inga coś mam dla Ciebie
Karolina Korybut
Chce przekazac nowe, markowe kosmetyki na bazarek dla chlopaka - prosze o wiadomosc, do kogo moge je wyslac (zeby uniknac problemow prosze o nick z dogo).

Psiaku trzymaj się ...
Napisałam do Karoliny. Dzięki za wiadomość.

Natan, chłopie, zbieraj się, bo pieniążki na Ciebie będą i tymczas czeka.
No, do góry główeczka!

Posted

[quote name='katarzyna09']Dziękuję Wam wszystkim za przybycie na wątek:smile:
O banerek prosiłam wczoraj inną dogomaniaczkę,mam nadzieję,ze do Nas zaglądnie...
Przydałby się też bazarek cegiełkowy,super robi paulinken-tylko,ze w tej chwili jej nie ma.[/QUOTE]

Przepraszam, że dopiero teraz, ale wczoraj cały czas dzień byłam w schronie, a potem padłam i nie włączyłam kompa.
Bidul straszny :( :( :(
Już biorę się za banerek. Dziś powinien być gotowy.

Posted

Jestem na zaproszenie..straszna bida z tego psa..:placz: Nie rozumiem,pies prawie zdychał pod kratami i nikt tego nie widział:mad:MASAKRA:angryy: Po 10-tym coś wpłacę dla Natanka.

Posted

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dopiero dzisiaj zajrzeć mogłam do kompa.
Nie wiem czy nie lepiej byłoby nie wchodzić na stronę - aż słabo i niedobrze na widok bidula mi się zrobiło. Ja już nie mam zdrowia i odwagi oglądać tak makabrycznych zdjęć.
Bidak będzie mi się teraz śnił po nocach, a w kieszeni mam pusto. Wyślę totka na trafił może akurat coś skapnie na cztery łapki.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jego do schronu takiego wzięto czy tam go do tego stanu doprowadzono. Tam w rakarni taki dobrobyt mają, że psy z przejedzenia odchodzą.????????? Jak to dobrze, że wśród moich znajomych ani w sąsiedztwie takich dobrodziei psów nie ma bo bym z pierdla nie wyszła do końca życia.