unixena Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Wlasnie zagladalam na FB ..i na wydarzeniu Natanka ktos tak napisal Anna Ostojska mogę go wziąć na dt, kraków centrum Quote
katarzyna09 Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 To miłe,ze ktoś oferuje DT Natankowi... Czekamy teraz na malawaszkę,mam nadzieję,ze będzie miała dla Nas dobre wieści o psinie. Quote
zerduszko Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Nie wiem czy przenosiny z jednego DT do drugiego w jego stanie to dobry pomysł. Quote
Kenny Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 rozmawiałam z missieek właśnie. Natan ma się niestety coraz gorzej :( jest bardzo słaby i missieek musi go wynosić na rękach na spacer, nie chodzi sam. no i absolutnie inne DT nie wchodzi w grę w takim stanie. nie powinien mieć teraz żadnych dodatkowych stresów. u missieek czuje się już bezpiecznie i miejmy nadzieję, że jakimś cudem tam dojdzie do siebie. Quote
funia Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Bardzo się zmartwiłam.....Zagladam tu po lepsze wiesci .....Walcz piesku ... Quote
unixena Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Natanku sciskamy lapki bys wyszedl z tego .A moze trzeba go zostawic w klinice na pare dni .. Quote
katarzyna09 Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Natanku kochany....myślimy o tobie pieseczku ciepło... Quote
lika1771 Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Nie daj sie chłopie,bo czeka Cie dobre zycie....... Quote
Beatkaa Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Natanku...zmartwiłam się tymi wiadomościami :( mam nadzieje,że jakoś się unormuje... Quote
kasiek. Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Inga coś mam dla Ciebie Karolina Korybut Chce przekazac nowe, markowe kosmetyki na bazarek dla chlopaka - prosze o wiadomosc, do kogo moge je wyslac (zeby uniknac problemow prosze o nick z dogo). Psiaku trzymaj się ... Quote
inga.mm Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='kasiek.']Inga coś mam dla Ciebie Karolina Korybut Chce przekazac nowe, markowe kosmetyki na bazarek dla chlopaka - prosze o wiadomosc, do kogo moge je wyslac (zeby uniknac problemow prosze o nick z dogo). Psiaku trzymaj się ... Napisałam do Karoliny. Dzięki za wiadomość. Natan, chłopie, zbieraj się, bo pieniążki na Ciebie będą i tymczas czeka. No, do góry główeczka! Quote
Marycha35 Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Hej, hej, Przyjacielu, tego nam nie rób. Do boju!!!! Dasz radę:) Quote
IVV Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 moze jutro bedzie lepszy dzien dla niego ....trzymaj sie chlopaku !!!! Quote
Noemi1 Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='katarzyna09']Dziękuję Wam wszystkim za przybycie na wątek:smile: O banerek prosiłam wczoraj inną dogomaniaczkę,mam nadzieję,ze do Nas zaglądnie... Przydałby się też bazarek cegiełkowy,super robi paulinken-tylko,ze w tej chwili jej nie ma.[/QUOTE] Przepraszam, że dopiero teraz, ale wczoraj cały czas dzień byłam w schronie, a potem padłam i nie włączyłam kompa. Bidul straszny :( :( :( Już biorę się za banerek. Dziś powinien być gotowy. Quote
Jasza Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Ja też zaglądam, trzymam kciiuki...Natanku, walcz.... Quote
BORYSboxer Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Jestem na zaproszenie..straszna bida z tego psa..:placz: Nie rozumiem,pies prawie zdychał pod kratami i nikt tego nie widział:mad:MASAKRA:angryy: Po 10-tym coś wpłacę dla Natanka. Quote
wenia41 Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dopiero dzisiaj zajrzeć mogłam do kompa. Nie wiem czy nie lepiej byłoby nie wchodzić na stronę - aż słabo i niedobrze na widok bidula mi się zrobiło. Ja już nie mam zdrowia i odwagi oglądać tak makabrycznych zdjęć. Bidak będzie mi się teraz śnił po nocach, a w kieszeni mam pusto. Wyślę totka na trafił może akurat coś skapnie na cztery łapki.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jego do schronu takiego wzięto czy tam go do tego stanu doprowadzono. Tam w rakarni taki dobrobyt mają, że psy z przejedzenia odchodzą.????????? Jak to dobrze, że wśród moich znajomych ani w sąsiedztwie takich dobrodziei psów nie ma bo bym z pierdla nie wyszła do końca życia. Quote
Noemi1 Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Bardzo proszę banerki do wybortu :) Czekam na sugestie i mogę coś zmienić :) Duże Mniejsze EDIT; za chwilę jeszcze 1 lub 2 propozycje :) Quote
katarzyna09 Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Noemi1,super robota!Wielkie dzięki!Już pobieram... Quote
inga.mm Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 jestem i ja. W banerkach mój opór budzi symbol dolara, ale nie upieram się. Quote
Agnieszka_K Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Noemi piknie!:) dzięki za zrobienie, wiedziałam kogo polecać;) Quote
Recommended Posts