Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ocelot napisz mi pw dam Ci telefon i będziesz rozmawiac ,skoro jesteś na miejscu i znasz syt ,ja tych pan tez nie znam dostałam tylko takie info ..
Jak bedzie fotka tego teriera to dam na FB ,czy cos jeszcze napisac..

• Replies 798
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

rita60 napisał(a):
Aniu wrzuciłam terierka na terierkowie,teraz bede rozsyłać maile. Tak to piesek w typie teriera walijskiego. Czy ktoś robił im wydarzenie na FB ?

mają wspóne, terier dołączył na FB do nich dzisiaj

Posted

Ocelot, rozmawiałam z mamą. Jednak nie poradzi sobie z dwiema dodatkowymi suniami, więc aktualny tymczas dla czarnej. na początku miesiąca Dunia bedzie miała operację oka, więc kłopot dodatkowy.

Może ta osoba z FB wzięłaby biała i terierka?

Terierek cudny. Ludzie na DT chętniej biorą sunie, niż psy bo mniej konfliktowe. Dlatego chyba trudniej umieścić gdzieś psy.

Posted

Właśnie otrzymałam wiadomość,że dziś biała sunieczka chodzi z czarnym pieskiem.Ciemnej sunisi i terierka nie widać w okolicy. Biała napiła się i najadła do syta
Podobno w okolicy od jakiegoś czasu pokazuje się śliczny,biały ,niestety dość wyrośnięty ,najprawdopodobniej kilkumiesięczny szczeniak :shake:

Posted

O chłopaku dużym też słyszałam.

czyli nadal nam potrzebne miejsce dla białej i teriera. Ma ktoś namiary na jakiś tani, sprawdzony hotel?

Sterylkowa skarbonka zwróci nam 50 % sterylizacji, mamy podać kwotę, ale jej nie znamy.

Aha ja rozmawiałam z Panią z FB mi w niedziele powiedziała, że DT już nie ma

Posted

[quote name='Jasza']Jestem i ja.
Białą - to podeslijcie dziewczynomk od kudłaczy - Madallenie i Andzike.[/QUOTE\

Rano juz podesłałam, Magda chciała zdjęcie na komórkę, ale nie bardzo umiem jej przesłać.........

Posted

malagos napisał(a):
[quote name='Jasza']Jestem i ja.
Białą - to podeslijcie dziewczynomk od kudłaczy - Madallenie i Andzike.[/QUOTE\]

Rano juz podesłałam, Magda chciała zdjęcie na komórkę, ale nie bardzo umiem jej przesłać.........

Rozmawiałam z Madalleną - ona 29/07 zjezdza z działki na której jest obecnie i nie może wrócić ze stadem psów.
Na ten tydzień mogłaby bez problemu wziąć obydwie sunie, ale ktoś je musi od niej odebrać 29/07 i przetrzymać do czasu aż trafią do malagos...

Posted

[quote name='kasiek.']info z FB
Eva-Maria Libera-Grodzki Skontaktujcie fundacje Przyjaciele Czterech Lap w sprawie dofinansowania sterylki suczek....

Przyjaciele Czterech Łap na razie zawiesili dofinansowanie sterylek (całą pule przeznaczają póki co na jakieś konkretne miejsce).

Posted

Byłam na dworcu i zastałam całą 5 (czarna sunia, biała sunia, terier, don-ek, i czarny, ale przetrąconej łapki nie miał). Zdjęcia kiepskie, bo robione tel.

Czarna sunia prawdopodobnie ma cieczkę, don-ek cały czas ją napastował.

Czarny słodziak, najbardziej ufny do ludzi, dał mi się wymiziać i wyprzytulać za kawałek wafelka. Od razu zjadł z mojej ręki. Ma dużo blizn po pogryzieniu.

tu w czwórkę bez czarnego, trzymają się wszystkie razem

mieszkają chyba tutaj (czarny stamtąd wychodził), albo to rozbudowana komórka, albo bunkier, w środku jest sporo wejść

Posted

Sytuacja jest dramatyczna - czarna może nie przezyć cieczki, biała niedługo może się oszczenić.
Chyba mnie to przerasta.
5 psów do zabrania...

Posted

Ocelot, chyba jednak trzeba je brać na raty, nie czekać na wspólne zabranie, bo to raczej nierealne, a psów przybywa. Mysle, że najlepiej gdyby zabrać obie sunie, a dla większych na spokojnie coś szukać.

Finansowo też nie do przeskoczenia z takimi deklaracjami, jak są.

Może ktoś w Warszawie przetrzymałby je od tego 29.07, żeby razem mogły trafić do malagos? Mama wzięłaby Psotkę ze schroniska, a może wtedy udałoby Ci się wynegocjować, żeby na miejsce Psotki mógł tam trafić np. terier?