Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 798
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

karoluch napisał(a):
czy wiadomo co z Myszką? jaka jest teraz sytuacja psiaków? Rozumiem, że deklaracje normalnie wpłacamy?

Jesli chcesz możesz deklarację przeznaczyć na magika z dworca, który jest w hotelu

Posted

O tym, na którego psiaka z dworca pójdzie moja niewielka deklaracja decydujcie już Wy :) pytam, bo nie wiem, jak sytuacja teraz wygląda i czy wpłacać. Jutro poślę deklarację.

Posted

karoluch napisał(a):
O tym, na którego psiaka z dworca pójdzie moja niewielka deklaracja decydujcie już Wy :) pytam, bo nie wiem, jak sytuacja teraz wygląda i czy wpłacać. Jutro poślę deklarację.

No dwa psiaczki bez domu. Magis w hotelu, a Dworek niestety w schronisku.

• 2 weeks later...
Posted

Dotarła deklaracja od karoluch. Na koncie psiaków z dworca jest więc 74 zł. Po raz kolejny proszę o informację na którego psa pieniądze zostaną przeznaczone i komu zrobić przelew.

Posted

managua napisał(a):
Dotarła deklaracja od karoluch. Na koncie psiaków z dworca jest więc 74 zł. Po raz kolejny proszę o informację na którego psa pieniądze zostaną przeznaczone i komu zrobić przelew.

Monika ja myślę, że na Magika. On w hoteliku.
Dworek w najgorszej sytuacji, ale co poradzić

Posted

Wysłałam deklarację listopadową, przepraszam, że tak późno, ale byłam przekonana, że ta, którą puściłam wcześniej była za listopad, a nie październik. Czy są jakieś wieści co u psiaków?

Posted

Dzisiaj byłam na dworcu. Pani Myszki nie było, za to Mysza biegała po podwórku. Doleciała do płotu i dała się pogłaskać w końcu :)
Widać, że o nią dbają i to aż za bardzo, bo Myszka jest grubiutka.

Posted

KatiKorej napisał(a):
Dzisiaj byłam na dworcu. Pani Myszki nie było, za to Mysza biegała po podwórku. Doleciała do płotu i dała się pogłaskać w końcu :)
Widać, że o nią dbają i to aż za bardzo, bo Myszka jest grubiutka.

A nie w ciąży przypadkiem ?

Posted

elik napisał(a):
A nie w ciąży przypadkiem ?

Zapomniałam napisać z tego wszystkiego , parę dni temu byłam u myszki , mała mieszka w domku , jest grubiutka (nie w ciąży ) , chciała mnie uchlać koniecznie tak broni nowej pani , właściciele szykują się do sterylki ,zostawiłam im namiary na mojego weta i obiecałam pomoc w razie problemów z dojazdem czy coś . Myszka ma naprawdę dobrze .

Posted

ocelot, zgłaszałaś do Akcji Sterylizacji sukę do refundacji sterylizacji, nie widzę na początku wątku banerka ani konkretnego rozliczenia - czy suka została wysterylizowana na koszt akcji sterylizacji? Jeśli tak, to która, za ile i gdzie? Jeśli nie - czy będzie? Pomagam w aktualizacji wątku Soemie i potrzebuje tych informacji.

Posted

ladySwallow napisał(a):
ocelot, zgłaszałaś do Akcji Sterylizacji sukę do refundacji sterylizacji, nie widzę na początku wątku banerka ani konkretnego rozliczenia - czy suka została wysterylizowana na koszt akcji sterylizacji? Jeśli tak, to która, za ile i gdzie? Jeśli nie - czy będzie? Pomagam w aktualizacji wątku Soemie i potrzebuje tych informacji.

Żadna z suczek z tego wątku nie była sterylizowana na koszt skarbonki.

Posted

Nie wiem, czy wpłacałam już za grudzień, czy jeszcze nie - dziewczyny, czy mogłybyście rozpisywać na pierwszej stronie ile deklaracji i za jaki miesiąc dociera ode mnie? Łatwiej mi się potem w tym rozeznać; w tytule przelewu piszę, jakiego miesiąca dotyczy wpłata.

edit: odczytałam stare posty, widzę, że wpłaty za grudzień jeszcze nie było. Przed momentem puściłam przelew.

• 3 weeks later...
Posted

karoluch napisał(a):
Nie wiem, czy wpłacałam już za grudzień, czy jeszcze nie - dziewczyny, czy mogłybyście rozpisywać na pierwszej stronie ile deklaracji i za jaki miesiąc dociera ode mnie? Łatwiej mi się potem w tym rozeznać; w tytule przelewu piszę, jakiego miesiąca dotyczy wpłata.

edit: odczytałam stare posty, widzę, że wpłaty za grudzień jeszcze nie było. Przed momentem puściłam przelew.

Karoluchu wpłacasz na konto managuy czy Anji?
Jesli Anji to rozliczenia już u magisia.
Nie zbieramy już kasy na tym wątku.

• 6 months later...