karoluch Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 czy wiadomo co z Myszką? jaka jest teraz sytuacja psiaków? Rozumiem, że deklaracje normalnie wpłacamy? Quote
malagos Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Chyba i deklaracje niepotrzebne, bo biała w swoim domku, a Mysza tez ma panią, jak pisały dziewczyny wcześniej. Quote
ocelot Posted October 23, 2011 Author Posted October 23, 2011 karoluch napisał(a):czy wiadomo co z Myszką? jaka jest teraz sytuacja psiaków? Rozumiem, że deklaracje normalnie wpłacamy? Jesli chcesz możesz deklarację przeznaczyć na magika z dworca, który jest w hotelu Quote
Hotel KADIF Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Mały Morisek... Siekiera? Dlaczego nie? Po co mu "taka" łapa.... Quote
karoluch Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 O tym, na którego psiaka z dworca pójdzie moja niewielka deklaracja decydujcie już Wy :) pytam, bo nie wiem, jak sytuacja teraz wygląda i czy wpłacać. Jutro poślę deklarację. Quote
ocelot Posted October 23, 2011 Author Posted October 23, 2011 karoluch napisał(a):O tym, na którego psiaka z dworca pójdzie moja niewielka deklaracja decydujcie już Wy :) pytam, bo nie wiem, jak sytuacja teraz wygląda i czy wpłacać. Jutro poślę deklarację. No dwa psiaczki bez domu. Magis w hotelu, a Dworek niestety w schronisku. Quote
karoluch Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Czy dotarła moja deklaracja? Są jakieś wieści o psiakach? Quote
managua Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Dotarła deklaracja od karoluch. Na koncie psiaków z dworca jest więc 74 zł. Po raz kolejny proszę o informację na którego psa pieniądze zostaną przeznaczone i komu zrobić przelew. Quote
karoluch Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Tak jak pisałam, moje wpłaty przekażcie na najbardziej potrzebującego, więc zdecydujcie same. Głaski dla psiaków Quote
ocelot Posted November 9, 2011 Author Posted November 9, 2011 managua napisał(a):Dotarła deklaracja od karoluch. Na koncie psiaków z dworca jest więc 74 zł. Po raz kolejny proszę o informację na którego psa pieniądze zostaną przeznaczone i komu zrobić przelew. Monika ja myślę, że na Magika. On w hoteliku. Dworek w najgorszej sytuacji, ale co poradzić Quote
Mysza2 Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 zajrzyjcie cioteczki na bazarek http://www.dogomania.pl/threads/217772-Antykwariat-II-i-co%C5%9B-jeszcze-do-23.11.2011-godz-22-00 Quote
karoluch Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Wysłałam deklarację listopadową, przepraszam, że tak późno, ale byłam przekonana, że ta, którą puściłam wcześniej była za listopad, a nie październik. Czy są jakieś wieści co u psiaków? Quote
ocelot Posted November 22, 2011 Author Posted November 22, 2011 Karoluch dziękujemy:) managua przeslij 62 zl. na Magika. Quote
Tymonka Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 ocelot napisał(a):Karoluch dziękujemy:) managua przeslij 62 zl. na Magika. Magiś dostał 74 zł , dziękuję :) Quote
KatiKorej Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Dzisiaj byłam na dworcu. Pani Myszki nie było, za to Mysza biegała po podwórku. Doleciała do płotu i dała się pogłaskać w końcu :) Widać, że o nią dbają i to aż za bardzo, bo Myszka jest grubiutka. Quote
elik Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 KatiKorej napisał(a):Dzisiaj byłam na dworcu. Pani Myszki nie było, za to Mysza biegała po podwórku. Doleciała do płotu i dała się pogłaskać w końcu :) Widać, że o nią dbają i to aż za bardzo, bo Myszka jest grubiutka. A nie w ciąży przypadkiem ? Quote
Tymonka Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 elik napisał(a):A nie w ciąży przypadkiem ? Zapomniałam napisać z tego wszystkiego , parę dni temu byłam u myszki , mała mieszka w domku , jest grubiutka (nie w ciąży ) , chciała mnie uchlać koniecznie tak broni nowej pani , właściciele szykują się do sterylki ,zostawiłam im namiary na mojego weta i obiecałam pomoc w razie problemów z dojazdem czy coś . Myszka ma naprawdę dobrze . Quote
elik Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Dzięki :) Jak przed sterylką jest okrąglutka, to co będzie po :) Quote
LadyS Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 ocelot, zgłaszałaś do Akcji Sterylizacji sukę do refundacji sterylizacji, nie widzę na początku wątku banerka ani konkretnego rozliczenia - czy suka została wysterylizowana na koszt akcji sterylizacji? Jeśli tak, to która, za ile i gdzie? Jeśli nie - czy będzie? Pomagam w aktualizacji wątku Soemie i potrzebuje tych informacji. Quote
ocelot Posted November 29, 2011 Author Posted November 29, 2011 ladySwallow napisał(a):ocelot, zgłaszałaś do Akcji Sterylizacji sukę do refundacji sterylizacji, nie widzę na początku wątku banerka ani konkretnego rozliczenia - czy suka została wysterylizowana na koszt akcji sterylizacji? Jeśli tak, to która, za ile i gdzie? Jeśli nie - czy będzie? Pomagam w aktualizacji wątku Soemie i potrzebuje tych informacji. Żadna z suczek z tego wątku nie była sterylizowana na koszt skarbonki. Quote
LadyS Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 ocelot napisał(a):Żadna z suczek z tego wątku nie była sterylizowana na koszt skarbonki. Ok, dzięki za wiadomość ;) Quote
karoluch Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Nie wiem, czy wpłacałam już za grudzień, czy jeszcze nie - dziewczyny, czy mogłybyście rozpisywać na pierwszej stronie ile deklaracji i za jaki miesiąc dociera ode mnie? Łatwiej mi się potem w tym rozeznać; w tytule przelewu piszę, jakiego miesiąca dotyczy wpłata. edit: odczytałam stare posty, widzę, że wpłaty za grudzień jeszcze nie było. Przed momentem puściłam przelew. Quote
ocelot Posted December 21, 2011 Author Posted December 21, 2011 karoluch napisał(a):Nie wiem, czy wpłacałam już za grudzień, czy jeszcze nie - dziewczyny, czy mogłybyście rozpisywać na pierwszej stronie ile deklaracji i za jaki miesiąc dociera ode mnie? Łatwiej mi się potem w tym rozeznać; w tytule przelewu piszę, jakiego miesiąca dotyczy wpłata. edit: odczytałam stare posty, widzę, że wpłaty za grudzień jeszcze nie było. Przed momentem puściłam przelew. Karoluchu wpłacasz na konto managuy czy Anji? Jesli Anji to rozliczenia już u magisia. Nie zbieramy już kasy na tym wątku. Quote
KatiKorej Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 Piątek 13-go - "pechowe" dziewczynki zapraszają na wątek. http://www.dogomania.pl/forum/threads/229444-13-ego-w-piątek-dwa-młodziutkie-peszki-błagają-o-pomoc-!!!!-AST-CC BTW. na dworcu nie ma na razie żadnych psów Quote
Recommended Posts