Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

pikola napisał(a):
Wyobrazam sobie.Kawal dobrej roboty odwalilyscie!!A ten terierek jak sie czuje?

Jest wystraszony. Zresztą po takim czasie na wolności, to raczej nic dziwnego. Nagle został zamknięty, a wokół niego jeszcze więcej psów.

Aha a mój Bartuś czuje się urażony za żeńską formę:lol: w końcu to on go złapał i dźwigał do auta:evil_lol:

Prosimy wszystkich z okolic Tomaszowa o pomoc w łapaniu. Biała sunia tylko na mój widok dzisiaj nie uciekła. Psy wiedzą, co się święci, wątpię, żeby nam się udało je teraz złapać. Poznają nas i nie chcą podejść, bo wiedzą, że je też złapiemy.
Potrzebna jest osoba, która podejdzie do białej i zarzuci na nią siatkę. Ona podchodzi do obcych ludzi, czekających na peronie. Pewnie szuka swojego opiekuna.

• Replies 798
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ocelot, wstawiłam grafitową suczkę na DT na wątek Roksi, która jest u nas. Tam pojawiły się dwa chętne domy z Wrocławia. Gdyby wizyty dobrze wypadły, to może którys zdecydowałby się na nią. Napisz, czy dalej szuka DS, żebym na marne jej nie reklamowała?

Pamiętajcie, że jesli pojawiłby się sprawdzony dom dla którego psa w naszej okolicy, to może do nas przyjechac i od siebie moge go przekazać dalej.

Posted

Anja2201 napisał(a):
mała , grafitowa sunia szuka DS , na razie jutro jedzie do DT .

Prosze o nr telefonu, na który mozna się kontaktować w jej sprawie.

Posted

What May NN napisał(a):
jestem na zaproszenie..
a Labek w schronie??

Labek w schronisku, bo już tymczasów od dawna brak, nie ma chipa, ani tatuażu. Prosić też umie. Grzeczna, radosna przylepa.

Posted

[quote name='Katcherine']http://portal.labradory.info/
wstawcie go tam- wyglada na to ze poszedl za cieczkami... zle nie wyglada.

No właśnie z jednej strony mogliśmy go zostawić, bo może jak się cieczka skończy, to wróci do domu.
Ale po pierwsze może właściciel się nauczy, że psa się pilnuje, po drugie, tam takie towarzystwo na dworzec wieczorem przychodzi, że strach ufnego psa zostawić. Poza tym już przy nas jakieś na oko 13-latki wołały go, udając, że to ich. Ale jak Bartek do nich podszedł, to jeden powiedział, że chce go adoptować, więc raz dwa by się znalazł ktoś, kto by go zabrał i nie wiadomo, co by się z nim stało.
Może być też tak, że pies uciekł komuś i w schronisku łatwiej swoją zgubę znajdzie.

Posted

malagos napisał(a):
U Was też tak leje?.........Te suczynki mokną.......

Teraz jest ciepło, cieczka się skończyła, zaraz będzie ciąża, biała ma już brzuchol. Dzisiaj podeszły bliżej, ale nadal z rezerwą.

Posted

nie przeczytałam dokładnie całego wątku, więc sorry jeśli gdzieś o tym jest.. ale nie da się ich złapać na sedalin lub strzała z narkozą im zapodać?? przecież one niedługo urodzą na tym dworcu..

Posted

What May NN napisał(a):
nie przeczytałam dokładnie całego wątku, więc sorry jeśli gdzieś o tym jest.. ale nie da się ich złapać na sedalin lub strzała z narkozą im zapodać?? przecież one niedługo urodzą na tym dworcu..

Po sedalinie mimo wszystko, kiedy, np. usłyszą pociąg, mogą się wystraszyć i wbiec prosto pod niego.
Strzał palmerem kosztuje 500 zł, a może się zdarzyć, że ten ktoś nie trafi.
Brak deklaracji na hotel dla myszek, a co dopiero na 2 strzały palmerem.

Musimy się liczyć z kosztami niestety, bo kasy zupełnie brak.

Posted

wcześniej odłowione przez Was psiaki pojechały do schronu, one nie mogą??
schron nie przyjedzie ich odstrzelić??

nie wymądrzam się, wiem co to znaczy.. my w Poznaniu nie zdązylismy i Moria zniknęła na kilka dni, po czym odłowiliśmy ją dopiero z DZIESIĄTKĄ szczyli... było jeszcze trudniej znaleźć miejsce dla mamy z dziećmi niż dla samej suni..