Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Owiedzajcie, proszę także Psotkę. Pilnie trzeba nazbierac na paliwo. sunia juz jutro moze znaleźć się w domu, a dodatkowo zwolni miejsce w schronisku.

• Replies 798
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeden pies złapany, nie ten co miał być.
Sunia miała szczęście, że dzisiaj dziewczyny z Bartkiem znów łapią psiaki.
Przyjechali ludzie zostawili sunie na peronie, wsiedli do pociągu i odjechali. Mała mało nie wkazla pod pociąg.

Mam prośbę może ktoś zacząć zakładac poszczególnym psiakom wątki?

Posted

ocelot napisał(a):
Jeden pies złapany, nie ten co miał być.
Sunia miała szczęście, że dzisiaj dziewczyny z Bartkiem znów łapią psiaki.
Przyjechali ludzie zostawili sunie na peronie, wsiedli do pociągu i odjechali. Mała mało nie wkazla pod pociąg.

Mam prośbę może ktoś zacząć zakładac poszczególnym psiakom wątki?

Poczekaj, bo nie nadążam - złapany czarny pies, a sunie? Dlaczego sunia miała szczęście? Co za ludzie zostawili sunię, jaką? Jeszcze jedną?

Posted

malagos napisał(a):
Poczekaj, bo nie nadążam - złapany czarny pies, a sunie? Dlaczego sunia miała szczęście? Co za ludzie zostawili sunię, jaką? Jeszcze jedną?

Przy nas ludzie wyrzucili sunię, która wygląda jak czarny york. Sunia miała szczęście, że byliśmy na miejscu i ja złapaliśmy zanim wpadła pod pociąg. Razem z nią mamy 3 suki.
Magik też złapany i już na awaryjnym tymczasie.

Posted

Sunia , niby york ma od poniedziałku DT . Tylko że DT chce ją szybko wyadoptować ( do 2-3 tygodni ) , więc należało by zaraz sterylkę załatwić , sunia cudowna więc domki się będą biły .

Posted

Boże............Weszłam przez przypadek!!! Pokłony dziewczyny i powodzenia!!!!
Nie rozumie jak można wyrzucić psa???!!!!!!!!! Jeszcze pod pociąg prawie że!!!!!! Masakra!!!!!!!!!!!!! Piękne psiaki powinny szybko znaleźć domki!!!!!!! Zapisuje i trzymam baaaardzo mocno kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

mamy prośbę, nie nadążamy,
Czy ktoś podjąłby się założenia suni yoreczce osobnego wątku, terierowi i zdiczałym suniom? łatwiej na pojedyncze psiaki zbierać?
zdziczałe sunie mogą byc razem. My już wątków nie ogarniamy.

Posted

Fajnie, ze sunię yorka ktoś od zaraz bierze na dt, a na te dwie kundelki nadal nie ma pomysłu... cóż, ładnemu łatwiej...
Ocelot, gdybym była na miejscu, założyłabym wątek choć tym dwóm, ale będę bez komputera 3 tyg., wiec nie ma sensu.

Posted

KatiKorey właśnie wiezie teriera do schroniska.
Nie mamy dla niego ani DT, ani deklaracji, ani miejsca w hotelu.
Żeby choć jakiś płatny DT się znalzał.

jest kochany, trzyma jej głowę na kolanach....

Posted

Terier cudny. Wystraszony, ale ośmielił się w aucie. Najpierw położył mi głowę na kolanach, a później nieśmiało zaczął się przytulać i wpakował mi głowę pod brodę. Bardzo nie chciał iść do schroniska podkulił cały ogon pod siebie i położył się na plecach byle go tylko tam nie zaprowadzać. Pierwszy pies od dawna, którego tak ciężko było nam zaprowadzić do boksu. Ma ranę na środku głowy (dość głęboką), za uchem i pod brzuchem.

Łatwo dał się złapać, wystarczyły 2 parówki i dał sobie założyć smycz, trochę popiszczał, ale się nie szarpał o dziwo, był raczej zdziwiony, że udało się go złapać.

Posted

Zapisuje sobie,ale tak prawde powiedziawszy to nie rozumiem choc przeczytalam wszystko.Czy jeszcze jakies zostaly na dworcu?Wplace cos na psiaki ale wlasciwie nie wiem ktory gdzie jest?Czy ta mala z cieczka jeszcze tam jest?

Posted

pikola napisał(a):
Zapisuje sobie,ale tak prawde powiedziawszy to nie rozumiem choc przeczytalam wszystko.Czy jeszcze jakies zostaly na dworcu?Wplace cos na psiaki ale wlasciwie nie wiem ktory gdzie jest?Czy ta mala z cieczka jeszcze tam jest?

na dworcu jest stado psów.
5 do złapania. 3 złapane, zostały dwie dzikie suczki. Reszta zakładamy, ze przyszła zwabiona cieczką.

Posted

ocelot napisał(a):
5 do złapania. 3 złapane, zostały dwie dzikie suczki. Reszta zakładamy, ze przyszła zwabiona cieczką.

Aniu jakie 5 ???? Suka czarna , suka biała i jakie jeszcze ??Kaukaza zostawiamy bo on czyjś , czarny drugi chyba też , a Bary już do domu wrócił .

Posted

ocelot napisał(a):

Czyli jeszcze 5 do zlapania/bylo 10?Chyba najwazniejsze to zlapac ta mala z cieczka,wtedy moze reszta ''rozejdzie sie do domow''.Nie miesci mi sie w glowie jak mozna tak wypuszczac psy:angryy:.Jak by ci pseudo wlasciciele zaplacili z raz czy drugi kare to by sie moze zastanowili.Jezdza na taj suni..Blagam ja zlapcie.Wie ze to trudne ale co ona przezywa.Taka malizna:-(

Posted

Anja2201 napisał(a):
Aniu jakie 5 ???? Suka czarna , suka biała i jakie jeszcze ??Kaukaza zostawiamy bo on czyjś , czarny drugi chyba też , a Bary już do domu wrócił .

Aha czyli 2 suki zostaly/w tym jedna z cieczka?

Posted

pikola napisał(a):
Aha czyli 2 suki zostaly/w tym jedna z cieczka?

tak. Ale sunie są dzikie. I tu mamy problem własnie.
Z nimi teraz jest spory czarny pies i kaukaz.