Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Super to będziemy wiedziały ile mamy pieniążków. Gdyby nie udało się nic dla suniek przez 2 tygodnie znalezć to może jednak Mestudio je przyjmie, więc kaskę musimy mieć. Jak będą jakieś fotki suczek to biorę się za ogłoszenia dla nich dziś wieczorem.

Posted

farmerka63 napisał(a):
Jestem spłukana po walce z parwowirozą mojego tymczasika, ale nie mogę patrzeć spokojnie na te dwie kruszyny :((( Dajcie mi proszę na pw numer konta - coś wyskrobię ...

Danusiu - nieprzytomna będziesz w pracy :shake:

Plicha napisał(a):
Coś musimy znalezć. Avilia kto zbiera pieniążki na suczki bo cioteczki proszą o numer konta.

Witam Was dziewczyny, po nocnej zmianie na dogo jestem lekko nieprzytomna, ale takie wspaniałe wiadomości obudziły mnie- i tak była poranna pobudka do pracy- podajcie nr konta tym osobom, które zgłosiły chęć pomocy w nocy. Była tam jeszcze rencia42 z tego, co pamiętam i wysyłałam zaproszenia. Szkoda byłoby, zeby chęc pomocy poszła na marne.
Muszę teraz wracać do szkoły, ale znowu przybędę tutaj w miarę wolnego czasu i pozapraszam znowu ludzi do naszych suneczek.
Im nas więcej, tym lepiej. Może ktoś zdecyduje się dać psinom dom...wszystko możliwe. Najważniejsze, że są teraz bezpieczne.

Widzę, ze w międzyczasie dziewczyny dostały już konto.
Przejrzałam szybciutko wątek. Jeszcze rencia42 deklarowała pomoc finansową. Prosi o nr konta.

Posted

Pomoc finansową deklarowały również cioteczki:

yoko100 - stała deklaracja?
ag2709
abra64
moca35
Anastazja&Aleksander
viola005
rencia42

Avilio wyślesz im numer konta? Mam nadzieję że nikogo nie przeoczyłam :)

Będą jeszcze pieniążki z bazarku yoko100 i Paulinken (imionkowego i ksiazkowego) :multi:

Posted

Livka napisał(a):
Czekam na nr konta ;)

Mogę pomóc w zrobieniu bazarku - paulinken ma już tego dużo, biedna dziewczyna nie wyrobi ;)

Jeśli mogę się na coś przydać podaję maila: [email protected]

Ewelinko skusisz się na bazarek ze mną? :cool3:

Posted

ag2709 napisał(a):
deklaruję 30 zł! Ale na początek wpłacę pewnie troszkę więcej. Najpóźniej jutro zrobię przelew!

Mamy pierwszą stałą deklarację!
Dziękuję!

I wszystkim innym deklarującym także;)

Dziewczyny nie jest dobrze.Moja Keli nie akceptuje suniek.Nie ma opcji żebym w ogóle je wypuszczała;/
One koniecznie muszą znaleźć inny tymczas.POMOCY!
Czy mogę dostać link do tego hoteliku do którego mogłyby iść?

I jeszcze jedna prośba do osób które będą robiły ogłoszenia: Nie piszcie skąd suńki zostały zabrane.

Posted

Jednak nie całkiem.One są po prostu wystraszone.Daję sobie głowę uciąć,że bardzo szybko otworzą się na człowieka!

Ponownie błagam o tymczas...12 dni zostało.
Lub deklaracje na hotelik!Proszę!