farmerka63 Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Dzięki również - już przelewam moje chude grosiki ! :) Quote
Plicha Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Super to będziemy wiedziały ile mamy pieniążków. Gdyby nie udało się nic dla suniek przez 2 tygodnie znalezć to może jednak Mestudio je przyjmie, więc kaskę musimy mieć. Jak będą jakieś fotki suczek to biorę się za ogłoszenia dla nich dziś wieczorem. Quote
danka4u1 Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 farmerka63 napisał(a):Jestem spłukana po walce z parwowirozą mojego tymczasika, ale nie mogę patrzeć spokojnie na te dwie kruszyny :((( Dajcie mi proszę na pw numer konta - coś wyskrobię ... Danusiu - nieprzytomna będziesz w pracy :shake: Plicha napisał(a):Coś musimy znalezć. Avilia kto zbiera pieniążki na suczki bo cioteczki proszą o numer konta. Witam Was dziewczyny, po nocnej zmianie na dogo jestem lekko nieprzytomna, ale takie wspaniałe wiadomości obudziły mnie- i tak była poranna pobudka do pracy- podajcie nr konta tym osobom, które zgłosiły chęć pomocy w nocy. Była tam jeszcze rencia42 z tego, co pamiętam i wysyłałam zaproszenia. Szkoda byłoby, zeby chęc pomocy poszła na marne. Muszę teraz wracać do szkoły, ale znowu przybędę tutaj w miarę wolnego czasu i pozapraszam znowu ludzi do naszych suneczek. Im nas więcej, tym lepiej. Może ktoś zdecyduje się dać psinom dom...wszystko możliwe. Najważniejsze, że są teraz bezpieczne. Widzę, ze w międzyczasie dziewczyny dostały już konto. Przejrzałam szybciutko wątek. Jeszcze rencia42 deklarowała pomoc finansową. Prosi o nr konta. Quote
mestudio Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 W razie czego wiecie gdzie mnie szukać, ale będzie dobrze bo dobrze się zaczęło. Quote
Plicha Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Pomoc finansową deklarowały również cioteczki: yoko100 - stała deklaracja? ag2709 abra64 moca35 Anastazja&Aleksander viola005 rencia42 Avilio wyślesz im numer konta? Mam nadzieję że nikogo nie przeoczyłam :) Będą jeszcze pieniążki z bazarku yoko100 i Paulinken (imionkowego i ksiazkowego) :multi: Quote
yoko100 Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 ja jeszcze niewiem czy to bedie stala napewqno cos wysle ale niewiem czy poki co jednorazowo, Quote
Isiak Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Bazarek dla suniek: http://www.dogomania.pl/threads/197232-Twory-Isiaka-(kartki)-było-dla-Kseni-teraz-jest-dla-dwóch-suniek-do-6.12.do-23.00?p=15825936#post15825936 Mogę też pomóc w bazarkach na pszczyniaki, jeśli ktoś ma z tym klopot. Quote
omi Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Livka napisał(a):Czekam na nr konta ;) Mogę pomóc w zrobieniu bazarku - paulinken ma już tego dużo, biedna dziewczyna nie wyrobi ;) Jeśli mogę się na coś przydać podaję maila: [email protected] Ewelinko skusisz się na bazarek ze mną? :cool3: Quote
ag2709 Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 deklaruję 30 zł! Ale na początek wpłacę pewnie troszkę więcej. Najpóźniej jutro zrobię przelew! Quote
Avilia Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 ag2709 napisał(a):deklaruję 30 zł! Ale na początek wpłacę pewnie troszkę więcej. Najpóźniej jutro zrobię przelew! Mamy pierwszą stałą deklarację! Dziękuję! I wszystkim innym deklarującym także;) Dziewczyny nie jest dobrze.Moja Keli nie akceptuje suniek.Nie ma opcji żebym w ogóle je wypuszczała;/ One koniecznie muszą znaleźć inny tymczas.POMOCY! Czy mogę dostać link do tego hoteliku do którego mogłyby iść? I jeszcze jedna prośba do osób które będą robiły ogłoszenia: Nie piszcie skąd suńki zostały zabrane. Quote
yoko100 Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 ag2709 napisał(a):deklaruję 30 zł! Ale na początek wpłacę pewnie troszkę więcej. Najpóźniej jutro zrobię przelew! super:multi::multi::multi: Quote
monika083 Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 looo matko ,blizniaczki!!! ale swietne sunieczki! Quote
UBOCZE Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Cudne...:lol::lol::lol: Rzeczywiście wyglądają na papużki nierozłączki...:lol: Quote
Avilia Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Jednak nie całkiem.One są po prostu wystraszone.Daję sobie głowę uciąć,że bardzo szybko otworzą się na człowieka! Ponownie błagam o tymczas...12 dni zostało. Lub deklaracje na hotelik!Proszę! Quote
AgusiaP Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Piękne mordeczki. Nawet na zdjęciach widać, że ta z dłuższą sierścią bardziej wystraszona Quote
Julia84 Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Dziewczyny mam już kilka (ok 11) rzeczy - fantów na bazarek. Mam wysyłać zdjęcia z opisami do Paulinken czy do kogoś innego? Quote
Recommended Posts