paulinken Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 monika083 napisał(a):tylkoze do allegra cegielkowego najlepiej jest podawac konto fundacji ,czy jakiegos stowarzyszenia ,nie wiem nawet czy mozna zbierac kase na prywatne? Można, tylko wtedy w opisie aukcji trzeba napisać, że przedmiotem sprzedaży się dyplomiki albo zdjęcia z podziękowaniem za pomoc. I nie może być słowa o cegiełkach. Tylko kto to umie zrobić? Quote
AgusiaP Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 mestudio napisał(a):TZ mestudio nie ma nic do zgadzana się bo ja zawsze samowolkę robię i biorę go z zaskoczenia, ale tym razem muszę jednak pójść po rozum do głowy właśnie do niego:diabloti: Proszę o odrobinę cierpliwości i szukajcie w międzyczasie bo może się coś dobrego trafi. W takim razie czekamy cierpliwie. Mam nadzieję, że się uda... Quote
UBOCZE Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Ale bidy.:-(:-(:-( Serce się kraje. Jestem na zaproszenie Plichy... Na razie zaznaczę... Quote
Plicha Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Dziękuję wszyskim kochanym cioteczkom (i wujkowi :) ) i Mestudio za przybycie na wątek. Im nas więcej tym prędzej coś wymyślimy :) U Mestudio jest hotelik ale warunki domowe, suczki miałyby tam naprawdę dobrze. No ale pieniążki będą potrzebne. Dlatego musimy zbierać choćby jednorazowe deklaracje (może pomogą osoby z FB też) i pomysł z Allegro cegiełkowym jest super też. Zbieramy też fanty na bazarek :) Jeśli zrobimy duży bazar to może na pierwszy miesiąc w hoteliku będzie. Czy ktoś moze chociaż jednorazową deklaracją poratować sunieczki? Oczywiście stałe deklaracje byłyby wspaniałe też :) Quote
Plicha Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Bazarek zgodziła się zrobić Paulinken więc jak ktoś ma jakies fanty to zdjęcia i opisy można do niej wysyłać. Ja postaram się dziś wieczorem wysłać, prześlesz mi Paulinken maila na PW? Quote
monika083 Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 [quote name='Plicha']Bazarek zgodziła się zrobić Paulinken więc jak ktoś ma jakies fanty to zdjęcia i opisy można do niej wysyłać. Ja postaram się dziś wieczorem wysłać, prześlesz mi Paulinken maila na PW? mail do paulinken: [email protected] jest w jej danych. Quote
Julia84 Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 postaram się dziś wyszukać jakieś fanty na bazarek :-) Quote
yoko100 Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 ja dzis moze swoj abzar otworze, narazie jest w trakcie i prosze o konto wysle kilka zlotych Quote
brzośka Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 jestem na zaproszenie niestety, mogę jedynie podnieść :( Quote
UBOCZE Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Plicha napisał(a):Bazarek zgodziła się zrobić Paulinken więc jak ktoś ma jakies fanty to zdjęcia i opisy można do niej wysyłać. Ja postaram się dziś wieczorem wysłać, prześlesz mi Paulinken maila na PW? A jaki charakter miałby bazarek? Mógłbym podrzucić z parę książek...;) Quote
Avilia Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Pierwsza wpłata na siostry: Renata B. (z fb)- 50zł Quote
Plicha Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 UBOCZE napisał(a):A jaki charakter miałby bazarek? Mógłbym podrzucić z parę książek...;) No ja właśnie książki mam więc jak możesz to podeślij fotki do Paulinken :) Quote
UBOCZE Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Plicha napisał(a):No ja właśnie książki mam więc jak możesz to podeślij fotki do Paulinken :) Okładki książek już na podanego maila wysłałem...;) Quote
Plicha Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 UBOCZE napisał(a):Okładki książek już na podanego maila wysłałem...;) Super, dziękuję :) Ciekawe co to za książki :cool3: Quote
UBOCZE Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Plicha napisał(a):Super, dziękuję :) Ciekawe co to za książki :cool3: Cztery Pilcha i jedna Eco.:loveu: I proszę na bazarku kupować, bo teraz tonę w książkach i najwyższy czas niektórych się pozbyć...:lol: Edit. Może coś jeszcze jutro fajnego, a już dawno odłożonego wyszperam.. Quote
Szarotka Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Nie pamietam, czy macie jakies miejsce dla sun?? Quote
marysia55 Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Plicha napisał(a):Super dzięki Paulinken :) Ja też wysyłam PW, mam nadzieję że kilka cioteczek zajrzy na wątek i coś doradzi. zaglądam Plicha na Twoje zaproszenie. Niesamowita tragedia:-( i do tego pustka w głowie jak pomóc. Teraz muszę wyjść ze swoim 'ogonkiem'. Jak wrócę to zaglądnę ponownie, może w między czasie coś mnie 'oświeci'. Quote
mestudio Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 A my myślimy i rozważamy. To trudna decyzja. Ale jest jakaś nadzieja. W sobotę wyjeżdża nasza tymczasowiczka, ale na jej miejsce ma przyjechać mikrus od koosiek, też trochę taki do ułożenia. One są chyba dość młode te niuńki? Jak trochę się je poprzytula to będą adopcyjne? Mam nadzieję, że nie są tak wycofane jak Krówka - Pieguska, która szczerzy ząbki do ręki. Quote
yoko100 Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 zagllądnijcie cioteczki do dziadzia bez imienia http://www.dogomania.pl/threads/197431-Całkowicie-ślepy-i-głuchy-staruszek-bez-szans-w-śniegowej-zaspie... Quote
yoko100 Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 zapraszam na bazarek dla psiaków w tym dla suczek http://www.dogomania.pl/threads/1973...adzia-do-11.12. Quote
Recommended Posts