marysia55 Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 no to sobie jeszcze późną nocką podrzucę suńki na pierwszą stronę :) Quote
marysia55 Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Szarotka napisał(a):Sunie gnajcie na pierwsza strone. ciotka Szarotka :loveu:... konkurencje mi robisz:evil_lol: .... 'nocna zmiana' zawsze była moją domeną :diabloti: Quote
Szarotka Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 marysia55 napisał(a):ciotka Szarotka :loveu:... konkurencje mi robisz:evil_lol: .... 'nocna zmiana' zawsze była moją domeną :diabloti: Marysiu chyba nie wytrzymasz konkurencji, bo ja mam te zmiane tak naturalnie :):) Quote
agata51 Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Szarotka napisał(a):Marysiu chyba nie wytrzymasz konkurencji, bo ja mam te zmiane tak naturalnie :):) Ja tę przypadłość mam od urodzenia. Quote
Szarotka Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 agata51 napisał(a):Ja tę przypadłość mam od urodzenia. I co wogole nie sypiacie ??:):) Quote
danka4u1 Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Jeszcze późniejszą nocką podrzucam sunie:multi::multi:Niech mi tu Maryska nie robi za nocną zmianę:mad: marysia55 napisał(a):no to sobie jeszcze późną nocką podrzucę suńki na pierwszą stronę :) marysia55 napisał(a):ciotka Szarotka :loveu:... konkurencje mi robisz:evil_lol: .... 'nocna zmiana' zawsze była moją domeną :diabloti: A widzisz, że nie:evil_lol::evil_lol: agata51 napisał(a):Ja tę przypadłość mam od urodzenia. Ja też i żyję. Najgorsze, że dziś nocne aniołki nie przyszły do suniek z posagiem. Widocznie nie kazda noc taka bogata, ale rano będzie lepiej. Śpijcie sobie, dobranoc.:loveu: Quote
Julia84 Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 To ja podrzucę z rana :-) Aviia doszły moje meile z fantami na bazarek? Quote
Ania i Porto Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Ja też podrzucam. Jestem na Dogo pierwszy raz- znalazłam dziewczynki na FB. Niestety nie mogę ich zabrać:(, ale proszę o numer konta. Quote
Poker Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Ania i Porto , każdy grosz na wagę życia suniek. Dzięki. Jak to nie przyszedł nikt z posagiem? Zrobiłam bazare? zrobiłam. Jest już z niego 60 zł ? jest. Quote
Ewanka Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Pokazujcie się dziewczyny ... będzie dobrze ! :) Quote
Aneta220978 Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Dziewczynki nie moga trafić do Mysłowic.. Nie ma takiej opcji. Quote
Aldona z Sosnowca Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Jestem i ja... Niestety wziąć do siebie nie mogę sunieczek,cudne są.. Mam dwa psy i jedną sukę, że o czterech kotach nie wspomnę,moje potwory zaszczułyby tylko te biedactwa... :-( Mogę jedynie podnieść do góry .. Quote
muza_51 Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Witam i ja. Przelałam wczoraj kasę na konto Pani Klaudii. Nie doczytałam kto zbiera pieniądze. Pozdrawiam Marta. Quote
Avilia Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Dziewczyny dziękuję za czuwanie na wątku w nocy;) Suńki kolejna noc przespały grzecznie.Na spacerku się ładnie załatwiły.Śniadanko wchłonięte;) Ania i Porto-już ślę numer konta.Serdecznie dziękuję! Pisałam do Mestudio.Może przyjąć suńki.Tylko jeszcze kwestia finansów nam pozostaje.Z tego co widziałam na wątku hoteliku Mestudio to za małą sunię wychodzi 10zł doba.Tu musimy liczyć razy dwa.Nie wiem jak to ogarnąć;( Quote
yoko100 Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 trzeba tytul zmienic ze zbieramy deklaracje Quote
Arktyka Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 cena 8zl/doba za jedna, niestety mniej juz z ceny zejsc nie moge.....normalnie biore 10zl za psiaka nawet wielkosci jamniora od kad przeprowadzilam sie na wies.....w cene wlizcone jest wyzywienie, dojazd do weta(ponad 30km w jedna strone) pierwszy przeglad weterynaryjny gratis.... jesli uda sie Wam taniej to szukajcie cioteczki i pukajcie gdzie sie da....trzeba zawsze miec nadzieje.... jak sie zdecydujecie to wyslijcie mi na pw. potwierdzenie rezerwacji....tylko prosze o w miare szybka decyzje gdyz mam zapytania o miejsce na dt.... Jak by co kombinujcie transport zeby byla w miare sprzyjajaca aura...bo inaczej do mnie nie dojedziecie.... Quote
Avilia Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Arktyka napisał(a):cena 8zl/doba za jedna, niestety mniej juz z ceny zejsc nie moge.....normalnie biore 10zl za psiaka nawet wielkosci jamniora od kad przeprowadzilam sie na wies.....w cene wlizcone jest wyzywienie, dojazd do weta(ponad 30km w jedna strone) pierwszy przeglad weterynaryjny gratis.... jesli uda sie Wam taniej to szukajcie cioteczki i pukajcie gdzie sie da....trzeba zawsze miec nadzieje.... jak sie zdecydujecie to wyslijcie mi na pw. potwierdzenie rezerwacji....tylko prosze o w miare szybka decyzje gdyz mam zapytania o miejsce na dt.... Jak by co kombinujcie transport zeby byla w miare sprzyjajaca aura...bo inaczej do mnie nie dojedziecie.... Cena bardzo korzystna. Piernikowo to rozumiem Toruń?;) Quote
Avilia Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Czy mogę prosić kogoś o przejrzenie wątku i uporządkowanie kwestii finansowej?Deklaracje stałe,jednorazowe itd. Ja się zajmę bazarkiem-Julia wszystko dotarło.Dzięki! Quote
Avilia Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 muza_51 napisał(a):Witam i ja. Przelałam wczoraj kasę na konto Pani Klaudii. Nie doczytałam kto zbiera pieniądze. Pozdrawiam Marta. Dziękujemy! Quote
Arktyka Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Avilia napisał(a):Cena bardzo korzystna. Piernikowo to rozumiem Toruń?;) z piernikowa wyprowadzilam sie miesiac temu , teraz mieszkam w miejscowosci Brudnowo, po srodku drogi miedzy toruniem a wloclawkiem:) Quote
Avilia Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Bazar dla dziewczyn: http://www.dogomania.pl/threads/197566-Ciekawo%C5%9B%C4%87-Ci%C4%99-z%C5%BCera-Chcesz-zobaczy%C4%87-Jak-ju%C5%BC-zajrzysz-musisz-kupi%C4%87!Do-11.12-g.23-30!?p=15860690#post15860690 Zapraszam! Quote
marysia55 Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 danka4u1 napisał(a):Jeszcze późniejszą nocką podrzucam sunie:multi::multi:Niech mi tu Maryska nie robi za nocną zmianę:mad: ooo matko :crazyeye: nawet tutaj, w środku nocy mamuśka mnie dopadła:diabloti: Poker napisał(a):Ania i Porto , każdy grosz na wagę życia suniek. Dzięki. Jak to nie przyszedł nikt z posagiem? Zrobiłam bazare? zrobiłam. Jest już z niego 60 zł ? jest. widzę, że dzięki Poker dziewczynki robią się coraz bardziej 'posażnymi' kobietkami :lol:. Dziekujemy i pozostałym ciotkom również :p:p:p Quote
Recommended Posts