Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

marysia55 napisał(a):
ciotka Szarotka :loveu:... konkurencje mi robisz:evil_lol: .... 'nocna zmiana' zawsze była moją domeną :diabloti:

Marysiu chyba nie wytrzymasz konkurencji, bo ja mam te zmiane tak naturalnie :):)

Posted

Jeszcze późniejszą nocką podrzucam sunie:multi::multi:Niech mi tu Maryska nie robi za nocną zmianę:mad:

marysia55 napisał(a):
no to sobie jeszcze późną nocką podrzucę suńki na pierwszą stronę :)

marysia55 napisał(a):
ciotka Szarotka :loveu:... konkurencje mi robisz:evil_lol: .... 'nocna zmiana' zawsze była moją domeną :diabloti:

A widzisz, że nie:evil_lol::evil_lol:

agata51 napisał(a):
Ja tę przypadłość mam od urodzenia.

Ja też i żyję.
Najgorsze, że dziś nocne aniołki nie przyszły do suniek z posagiem. Widocznie nie kazda noc taka bogata, ale rano będzie lepiej.
Śpijcie sobie, dobranoc.:loveu:

Posted

Ania i Porto , każdy grosz na wagę życia suniek. Dzięki.
Jak to nie przyszedł nikt z posagiem? Zrobiłam bazare? zrobiłam. Jest już z niego 60 zł ? jest.

Posted

Dziewczyny dziękuję za czuwanie na wątku w nocy;)

Suńki kolejna noc przespały grzecznie.Na spacerku się ładnie załatwiły.Śniadanko wchłonięte;)

Ania i Porto-już ślę numer konta.Serdecznie dziękuję!

Pisałam do Mestudio.Może przyjąć suńki.Tylko jeszcze kwestia finansów nam pozostaje.Z tego co widziałam na wątku hoteliku Mestudio to za małą sunię wychodzi 10zł doba.Tu musimy liczyć razy dwa.Nie wiem jak to ogarnąć;(

Posted

cena 8zl/doba za jedna, niestety mniej juz z ceny zejsc nie moge.....normalnie biore 10zl za psiaka nawet wielkosci jamniora
od kad przeprowadzilam sie na wies.....w cene wlizcone jest wyzywienie, dojazd do weta(ponad 30km w jedna strone)
pierwszy przeglad weterynaryjny gratis....

jesli uda sie Wam taniej to szukajcie cioteczki i pukajcie gdzie sie da....trzeba zawsze miec nadzieje....
jak sie zdecydujecie to wyslijcie mi na pw. potwierdzenie rezerwacji....tylko prosze o w miare szybka decyzje gdyz mam zapytania o miejsce na dt....
Jak by co kombinujcie transport zeby byla w miare sprzyjajaca aura...bo inaczej do mnie nie dojedziecie....

Posted

Arktyka napisał(a):
cena 8zl/doba za jedna, niestety mniej juz z ceny zejsc nie moge.....normalnie biore 10zl za psiaka nawet wielkosci jamniora
od kad przeprowadzilam sie na wies.....w cene wlizcone jest wyzywienie, dojazd do weta(ponad 30km w jedna strone)
pierwszy przeglad weterynaryjny gratis....

jesli uda sie Wam taniej to szukajcie cioteczki i pukajcie gdzie sie da....trzeba zawsze miec nadzieje....
jak sie zdecydujecie to wyslijcie mi na pw. potwierdzenie rezerwacji....tylko prosze o w miare szybka decyzje gdyz mam zapytania o miejsce na dt....
Jak by co kombinujcie transport zeby byla w miare sprzyjajaca aura...bo inaczej do mnie nie dojedziecie....

Cena bardzo korzystna.
Piernikowo to rozumiem Toruń?;)

Posted

Czy mogę prosić kogoś o przejrzenie wątku i uporządkowanie kwestii finansowej?Deklaracje stałe,jednorazowe itd.
Ja się zajmę bazarkiem-Julia wszystko dotarło.Dzięki!

Posted

Avilia napisał(a):
Cena bardzo korzystna.
Piernikowo to rozumiem Toruń?;)

z piernikowa wyprowadzilam sie miesiac temu , teraz mieszkam w miejscowosci Brudnowo, po srodku drogi miedzy toruniem a wloclawkiem:)

Posted

danka4u1 napisał(a):
Jeszcze późniejszą nocką podrzucam sunie:multi::multi:Niech mi tu Maryska nie robi za nocną zmianę:mad:
ooo matko :crazyeye: nawet tutaj, w środku nocy mamuśka mnie dopadła:diabloti:
Poker napisał(a):
Ania i Porto , każdy grosz na wagę życia suniek. Dzięki.
Jak to nie przyszedł nikt z posagiem? Zrobiłam bazare? zrobiłam. Jest już z niego 60 zł ? jest.
widzę, że dzięki Poker dziewczynki robią się coraz bardziej 'posażnymi' kobietkami :lol:.
Dziekujemy i pozostałym ciotkom również :p:p:p