Avilia Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Kluska (gładkowłosa) bawiła się ze mną przed chwilą na śniegu!Jej na spacerku kita kręci się non stop!Taka fajna wesoła dziewuszka;) Druga niestety bardziej wystraszona.Ale są postępy.Cieszy się na mój i TZ-a widok.Zaczęła wchodzić po schodach na klatce schodowej (Kluska robi to bez problemów),wychodzi już sama z klatki jak je puszczam (wcześniej musiałam ją wyciągać).Będzie dobrze!Jeszcze tylko tymczasy... Dzisiaj po wieczornym spacerku dziewczyny będą miały kąpiel.Niestety schroniskowy odorek wbija w drzwi.Nie lubię tego robić tymczasom;/ Quote
Poker Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Fajne lalunie. Już jest 130 zł z bazarku :multi: Quote
Avilia Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Poker napisał(a):Fajne lalunie. Już jest 130 zł z bazarku :multi: Yeah!Oby tak dalej! Ja robię kolejny bazar,doszły mi maile ze zdjęciami i opisami od dziewczyn. Damy radę? Quote
Avilia Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Kolejny powstały bazar dzięki Agniecha82x i Angel33: http://www.dogomania.pl/threads/197593-Uhuhuhuhu-przyci%C5%9Bnij-mo%C5%BCe-gt-TU-lt-Na-siostry.Do-12.12-godz.23-30 Quote
wtatara Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 jak sie ciesze ze już nie w punkcie- gdzie one są teraz Quote
AgusiaP Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 U Avili;););) ale mogą zostać tylko do 16go bo Olcia wyjeżdża na Święta Quote
Poker Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 kolejny bazarek http://www.dogomania.pl/threads/197615-Przepisy-na-%C5%9Bledzie-i-r%C3%B3%C5%BCne-bzdurki-dla-2-suniek-.Do-08.12.godz.22?p=15864265#post15864265 Quote
danka4u1 Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Avilia napisał(a):Danusiu dzisiaj to chyba je przejmę nocną zmianę u suniek;) Spać nie mogę,martwi mnie to wszystko... Postaram się towarzyszyć Ci. Oby owocnie dla suń...Avilla, jesli możesz, podeślij mi jakiś krótki tekst do zaproszeń, bo od wczoraj zmieniło się tutaj wszystko, a nie daję rady czytać- " obsługuję " kilka watków równoczesnie i mam mętlik w głowie..Zwykle był o wiele większy odzew i mam nadzieję, że dzis tak będzie. Posiedzę tak długo, jak się da, ale jutro mam wczesną pobudkę, bo w szkole Mikołaj i dzieciaki zwalą tłumnie o świcie. Mikołajem nie będę, ale zadbać o wszystko trzeba. Jak mają na imię psiaki? Nie doczytałam..Jeden Kluska- gładki??-, drugi ??/ Avilia napisał(a):Mestudio,bardzo dziękuję za zniżkę.To naprawdę wiele. . Widzisz, psiaki wychodza na prostą. Jeszcze tylko ...dziewczyny wystawią na bazarki cały swój dobytek, trochę aniołków przyniesie posag i...żegnajcie. Będzie dobrze. Quote
malagos Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Zaglądam i ja i chcę powiedzieć, ze bardzo się cieszę , Avilia, ze uratowałaś te sunieczki (jak Grosię, zresztą). Quote
Avilia Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Dziewczyny nie spadnijcie z krzeseł teraz...Właśnie coś odkryłam.Zupełnym przypadkiem. Znacie nasz wątek 7-siódemki psów od psychicznie chorej?http://www.dogomania.pl/threads/196301-Dramat-7-ps%C3%B3w.-Zbieramy-na-hotel-szukamy-tymczas%C3%B3w.Ka%C5%BCda-pomoc-potrzebna. Jakiś czas temu Klaudus była u tej kobiety.Zabrała stamtąd 2 psy.Zauważyła,że brakuje 3-ech.Pytała kobiety co się z nimi stało:Kobieta na to,że przyszedł Szwagier i je zabrał.Na pytanie Gdzie?Odpowiedziała:Nie wiem. Robiłam sobie właśnie porządek ze zdjęciami na laptopie.Akurat weszłam w folder 7-emki,bo to ja od Klaudii zdjęcia zgrywałam jak nie miała neta żeby wstawić na ich wątek.Przejrzałam sobie zdjęcia i co widzę? To: Porównałyśmy z Klaudus zdjęcia.Nie mamy żadnych wątpliwości-to one. Klaudus mogła ich w schronie nie rozpoznać,bo była u kobiety zaledwie kilka razy i psy w panice się chowały. Jestem w ogromnym szoku. Poker-jeżeli zaglądasz do nas jeszcze: ta włochata sunia to ta którą chciałaś brać na tymczas...Pamiętasz?Odnalazła się.U mnie...Szok,po prostu szok. Na wątku siódemki zajrzyjcie na stronę nr.3.Wtedy wklejałam zdjęcia... Quote
malagos Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Rzeczywiście, szok! Wyjaśniła się sprawa, ale rewelacja! :crazyeye: Quote
Poker Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Faktycznie numer nie z tej ziemi.Dobrze czułam pisząc ,że coś mi się to nie podoba, że ktoś ja zabrał. Stale zaglądam do Was i powiem tak: chciałam ją zabrać na DT. Potem nie wiedziałam czy nie zostanie u nas na stałe Zunia, ale ona jutro jedzie do DS :placz:, więc jeżeli los tak chce,że sunia się odnalazła , to znaczy ,że ma być u nas w DT. Możemy ją zatem brać tylko nie wiem jak z transportem w najbliższym czasie. Co tydzień jeździ budrysek do Wrocławia, więc może mogłaby ja przywieźć. Czy ona wygląda na szczenną? Quote
Avilia Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 gonia66 napisał(a):Jessssssoooo..to na pewno te same psinki!!Jestem w szoku rzeczywiscie..ale napisz prosze,...miało byc 7 psow...Klaudus zabrała 2, "zaginęly 3"...(w tym włąsnie 2 sie odnalazły)...to gdzie jeszcze 2??(nadmieniam, ze nie znam watku "siódemki")..?? Klaudia zabrała 2,"oddane" zostały 3-(dwie to te moje,odnalazły się w schronie,z tym jednym nie wiemy co się stało),u kobiety zostały jeszcze 2 psy=7 Quote
danka4u1 Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Gonia, przyszłaś od Pelasi? Wkleiłam tam chyba link do tego wątku. Chyba, bo juz troi mi się w oczach od nadmiaru wrażeń, jak to na dogo. Zaraz tam bedę, tylko jeszcze trochę innych różności. Quote
AlfaLS Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Ale fajnie że się wyjaśniło że to te dwie sunie!!!!! I rzeczywiście Poker chyba los tak chce żeby ta jedna trafiła do Ciebie ;) Quote
Avilia Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Poker!Kochana!Po stopach Cię całować trzeba!To chyba jednak przeznaczenie... Sunia na szczenną nie wygląda,ale ona jest lekko wychudzona.Już miałam taki przypadek (Grosia) była tak samo lekko wychudzona i okazało się,że w ciąży była.Wczesnej. Nie wiem czy pamiętasz-Sterylkowa Skarbonka zgodziła się pomóc.Jesteśmy nadal na liście.Będzie dofinansowanie. Co do transportu-dowiem się czy Budrysek jedzie za tydzień. Quote
mestudio Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 A ja tych bied nie poznałam, a przecież bywam na tamtym wątku. Quote
yoko100 Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 szkoda tylko ze sunieczki beds sie musialy rozdzielic:( Quote
AgusiaP Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Ale wiadomości... A ja wczoraj po postach Avili, że sunie wiedzą co to kanapa, że reagują jak otwiera się lodówkę sprawdzałam ogłoszenia czy komuś przypadkiem nie zginęły. To która sunieczka pojedzie do Poker? Quote
AlfaLS Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 yoko100 napisał(a):szkoda tylko ze sunieczki beds sie musialy rozdzielic:( Z tego co wcześniej pisała Avilia to nie ma z tym problemu a kto wie czy to nie wyjdzie im na dobre :lol: Quote
Poker Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 yoko100 napisał(a):szkoda tylko ze sunieczki beds sie musialy rozdzielic:( nie szkoda, szybciej na ludzi w warunkach domowych się otworzą. Całować mnie nie trzeba tylko ocierać łzy po oddaniu mojego ukochanego łysolka, ufoludka i strusia w jednej psioosobie zarazem. Będę załąwtaić sterylkę jak najszybciej. Mam 2 koty, mam nadzieję ,ze ich nie zje, bo do psów chyba będzie OK. Quote
Recommended Posts