Avilia Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 AgusiaP napisał(a):Ale wiadomości... A ja wczoraj po postach Avili, że sunie wiedzą co to kanapa, że reagują jak otwiera się lodówkę sprawdzałam ogłoszenia czy komuś przypadkiem nie zginęły. To która sunieczka pojedzie do Poker? Długowłosa;) No i właśnie szok,że one wiedzą co to kanapa,umieją chodzić na smyczy (długowłosa bardzo niepewnie,ale idzie trzymając się blisko mnie) i załatwiają się na dworze.Tam tego nie miały.Żadnych smyczy,żadnych spacerów (załatwiały się tam gdzie przebywały),żadnych kanap...Chyba,że te psy to geniusze i od razu "zajarzyły" do czego wszystko służy;) Quote
danka4u1 Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Ten watek jest jak amerykańska kariera..od pucybuta do milionera czyli od zamarznięcia w schronie do swojego domku. Nie nadążam...ale najwazniejsze, że wszystko jest na najlepszej drodze. Quote
AgusiaP Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Dzieki :lol: własnie sprawdziłam na tamtym wątku ;) Quote
Poker Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 kiedyś sunia , która przyjechała do mnie prosto z obory w kocim kontenerku, obkakana, przerażona, po kilku godzin trafiła bezbłędnie do łóżka.Na 100% nigdy nawet w chałupie nie była. Psy to po prostu bardzo inteligentne stworzenia. Żeby nie było żadnych niejasności to DT u nas jest bezpłatne. Oczywiście mile widziana pomoc w finansowaniu sterylki lub w razie gdyby było potrzebne poważne leczenie oraz oczywiście w ogłoszeniach , bo w tym jestem kompletna noga. Quote
AgusiaP Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Może jakiś piesek, który jest w punkcie to ten trzeci, którego brakuje? Quote
Avilia Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Poker napisał(a):nie szkoda, szybciej na ludzi w warunkach domowych się otworzą. Całować mnie nie trzeba tylko ocierać łzy po oddaniu mojego ukochanego łysolka, ufoludka i strusia w jednej psioosobie zarazem. Będę załąwtaić sterylkę jak najszybciej. Mam 2 koty, mam nadzieję ,ze ich nie zje, bo do psów chyba będzie OK. Jak będziesz załatwiała sterylkę to zgłoś się do Skarbonki i powołaj sunię na mnie.Soema będzie wiedziała o które chodzi.No i będzie trzeba dopisać tam cenę i adres lecznicy. Wydaje mi się,że do psów będzie ok.Ona tam w sumie w wielkim stadzie psów żyła.Jest trochę sterroryzowana przez gładkowłosą Kluskę.Właśnie podstawiłam jej kota w transporterku pod nos-olała go.Ona jest raczej taka cicha myszka.Nie chce się nikomu narzucać,chce być niewidzialna.Tak to wygląda. Quote
Avilia Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Poker-oczywiście obiecuję swoją pomoc we wszystkim.Aż do znalezienia DS dla suni. Quote
Plicha Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Jezu jak sie cieszę że ta długowłosa suńka pojedzie do Poker. Ale to niesamowite jak się te suczki zmieniły, 2 dni w domu i wyglądają zupełnie inaczej :) Czyli teraz tylko "Kluska" do hoteliku zostanie wysłana :) Coraz lepiej się wszystko uklada, jesli pojedzie do Mestudio to tylko 220zł miesięcznie wyjdzie + koszty na weta i sterylkę :) Damy radę spokojnie :multi: Quote
danka4u1 Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 A ja się tez bardzo cieszę, że pojedzie do Ewy. Kto bywa na jej wątkach, to wie, dlaczego... psiak wygrał los na loterii Quote
Isiak Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Ojej, ile tu się pozmieniało u dziewczynek od wczorajszego wieczora! W szoku jestem, ale ogromnie szczęśliwa! Lecę zajrzeć na mój bazarek, czy coś przybyło malutkim :) Quote
Julia84 Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Wspaniałe wiadomości :-) Dziewczyny skoro sytuacja suniek się powoli klaruje, błagam o rozsyłanie wątku (mało uczęszczanego) o pszczyńskim głuchym i niewidomym staruszku: [url]http://www.dogomania.pl/threads/197431-Ca%C5%82kowicie-%C5%9Blepy-i-g%C5%82uchy-staruszek-bez-szans-w-%C5%9Bniegowej-zaspie[/url]... ten psiak już w ogóle nie jest adopcyjny :-( Quote
Plicha Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 [quote name='danka4u1']A ja się tez bardzo cieszę, że pojedzie do Ewy. Kto bywa na jej wątkach, to wie, dlaczego... psiak wygrał los na loterii[/QUOTE] Ja potwierdzam :) Quote
gonia66 Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 [quote name='Julia84']Wspaniałe wiadomości :-) Dziewczyny skoro sytuacja suniek się powoli klaruje, błagam o rozsyłanie wątku (mało uczęszczanego) o pszczyńskim głuchym i niewidomym staruszku: [url]http://www.dogomania.pl/threads/197431-Ca%C5%82kowicie-%C5%9Blepy-i-g%C5%82uchy-staruszek-bez-szans-w-%C5%9Bniegowej-zaspie[/url]... ten psiak już w ogóle nie jest adopcyjny :-([/QUOTE]O taaak.....zdecydowanie jestescie tam potrzebne...Ten dziadzio spędza mi sen z powiek...:( Bez nas nie ma szans.. Quote
Avilia Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Brudy z poprzedniego życia-spłynęły z wodą: [IMG]http://lh6.ggpht.com/_bYcOKL0-JFY/TPrNEu7hX1I/AAAAAAAAARA/h5A4ZHsewyE/s640/DSCI0470.JPG[/IMG] [IMG]http://lh6.ggpht.com/_bYcOKL0-JFY/TPrNiWbyZXI/AAAAAAAAARE/cmqHKPJKZFU/s640/DSCI0471.JPG[/IMG] Trzeba się wytrzeć w czystą narzutę "Pańci",a co!: [IMG]http://lh5.ggpht.com/_bYcOKL0-JFY/TPrNn8dLl9I/AAAAAAAAARU/JZBl7ZFjdQU/s640/DSCI0475.JPG[/IMG] Poznajecie dzikusa z boksu?Taka straaaaasznie dzika!;) [IMG]http://lh6.ggpht.com/_bYcOKL0-JFY/TPrOVMvPnHI/AAAAAAAAARg/5gLV6QHmx7M/s640/DSCI0457.JPG[/IMG] Quote
danka4u1 Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Kapiel chyba przebiegła bez większych problemów, bo sunie wyglądaja na zachwycone. I ten wzrok wbity w jeden punkt. To do terrorystki, która zgotowała psinom kąpiel ?? Pewnie jakies jedzonko smakowite szykuje się?? Quote
Avilia Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 [quote name='danka4u1']Kapiel chyba przebiegła bez większych problemów, bo sunie wyglądaja na zachwycone. I ten wzrok wbity w jeden punkt. To do terrorystki, która zgotowała psinom kąpiel ?? Pewnie jakies jedzonko smakowite szykuje się??[/QUOTE] Najmniejszych problemów nie było!To kochane istotki! Nadal mam wyrzuty sumienia,że musiałam je do wanny wpakować.To najmniej lubiana przeze mnie część tymczasowania psów;/ No ale fetorek był niezły,trzeba było go usunąć;) Terrorystka która zgotowała psinkom kąpiel trzymała w ręku kawałki kurczaczka.Sunie-zaczarowane widokiem kuraka;) Quote
Poker Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 fajne dziewuszki , dojdą całkiem do siebie i znajdą cudne domki, zobaczycie. Quote
marysia55 Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Chwile mnie nie było, a tu tyle do czytania i to same dobre wiadomości. Tak to mogę wchodzić na każdy wątek :) Quote
malagos Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Historia jak z bajki ! :) Taraz tylko bdt dla drugiej suni, czy jedzie do płatnego hoteliku? Quote
Ewanka Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Wspaniałe wieści ... jednak nie ma przypadków ;) Quote
Recommended Posts