Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Czy może ktoś pomóc mi rozsyłać PW do ludzi?Będę monotematyczna: Suńki muszą znaleźć inny tymczas do 16-ego,nie będę miała co z nimi zrobić-z powrotem schron?

Posted

agusiazet napisał(a):
PW dostałam, niestety pomóc nie mogę:( Właśnie mam na tymczasie mega bojaźliwą suczkę i w mieście jest to strasznie problematyczne, szczególnie z wychodzeniem na spacer!

Mimo wszystko dziękuję Agusiu za przybycie.

Zbieramy deklaracje na hotelik!Raczej wątpię,żeby ktoś je przyjął na tymczas;( Ludzie nie zostawiajcie mnie,zgodziłam się je przyjąć,ale tylko na 12 dni!Pomóżcie!

Posted

Avilia wysłałam Ci meile (powinno ich przyjść w sumie 6).
Na pewno trzeba teraz już szukać jakiegos hoteliku w razie czego, jeżeli inny DT się nie znajdzie w ciągu tych 12 dni, tak żeby móc je przenieść do niego od razu. Musimy zbierać pieniążki, tak zeby być w razie czego przygotowanym na opłacenie hoteliku i mieć kolejny miesiąc na szukanie domków.

Posted

Witam , jestem na zaproszenie paulinken....jak te sunie zachowuja sie do innych psow?
Bo u mnie jest tych micrusow troche....wiec jesli dziewczynki boja sie psiakow to bylby u mnie problem....w dzien nie seperuje psiakow.....na noc rozdzielam dzieciaki....mam wolny pokoik dla psiakow-taka izolatke, ale na pokoik przyjmuje tylko psiaki ktore umieja zachowywac czystosc i nie niszcza...niech dziewczyny poobserwuja jak sie dziewczynki zachowuja, o ile wyczytalam do 16 maja zapewniony dt....
Pozdrawiam
Ania

Posted

Arktyka napisał(a):
Witam , jestem na zaproszenie paulinken....jak te sunie zachowuja sie do innych psow?
Bo u mnie jest tych micrusow troche....wiec jesli dziewczynki boja sie psiakow to bylby u mnie problem....w dzien nie seperuje psiakow.....na noc rozdzielam dzieciaki....mam wolny pokoik dla psiakow-taka izolatke, ale na pokoik przyjmuje tylko psiaki ktore umieja zachowywac czystosc i nie niszcza...niech dziewczyny poobserwuja jak sie dziewczynki zachowuja, o ile wyczytalam do 16 maja zapewniony dt....
Pozdrawiam
Ania

Aniu jeżeli zgodziłabyś się wziąć do siebie sunie jaki będzie koszy pobytu u Ciebie?;)

Posted

AgusiaP napisał(a):
Aniu jeżeli zgodziłabyś się wziąć do siebie sunie jaki będzie koszy pobytu u Ciebie?;)

jakie one sa duze...? bo zdjecia nigdy tego nie oddaja...

Posted

mestudio napisał(a):
W razie czego wiecie gdzie mnie szukać, ale będzie dobrze bo dobrze się zaczęło.

A u Mestudio od kiedy mogły by być sunie?

Posted

Kontakt do mnie w moim podpisie.

Jedna z suniek warczy na moją psicę,bo moja Keli warczy na nie.Więc troszkę trudno mi stwierdzić jak to będzie z innymi psami.Moja Keli do najprzyjemniejszych nie należy.Tymczas po prostu musi jej podpasować.

Właśnie wróciłyśmy ze spaceru.Suńki od wczoraj się nie załatwiały aż do tego spacerku!Była ogroooomna kupa i bardzo dużo siuśków;) Strasznie mnie to cieszy;)
Sunie są czyściutkie,ani razu nie załatwiły mi się w domu tylko jak pisałam dopiero na tym spacerze.One chyba domowe były.Umieją chodzić na smyczy,nie boją się jej.Troszkę się plączą ale to dlatego,że chcą się trzymać razem choć później Kluska (gładkowłosa) podniosła ogonek do góry i skakała w śniegu!W końcu widziałam,że cieszy się ze spaceru!

Druga starała cały czas trzymać się mnie.Nie chciała iść z moim TZ-em.

Suńki wiedzą co to kanapa.Wiedzą co oznacza otwieranie lodówki.One musiały być w domu,a jakiś sku*****n je wypieprzył w zimę!Zabiłabym...

Posted

Qrcze, strasznie podbramkowa sytuacja :( Biedne psiny jak nie wiem :( u mnie tymczas jest niemożliwy, może jakieś rzeczy na bazarek mogłyby się znależć, ale niestety to nie byłoby szybko, a potrzeba na dniach...bardzo mi przykro, że nie dam rady pomóc :( ale wątek zapisuję, może akurat...

Posted

Avilia mysle ze w takim razie musimy znowu zwrocic sie do Mestudio i zaczac zalatwiac suczkom hotelik. Widze ze u Arktyki tez moze jest szansa. Napisze do Mestudio i zapytam jak wygladalaby sprawa z kosztami i czy w razie czego zdecyduje sie przyjac sunki. Arktyko ile u Ciebie wyniósl by koszt miesiecznego pobytu 2 suniek?

Posted

Livka napisał(a):
Czekam na nr konta ;)
Mogę pomóc w zrobieniu bazarku - paulinken ma już tego dużo, biedna dziewczyna nie wyrobi ;)
Jeśli mogę się na coś przydać podaję maila: [email protected]
cioteczki wykorzystać Livke:loveu:, ona robi piękne bazarki i ma dar do robienia kasy dla psiaków :evil_lol:
ewa gonzales napisał(a):
:iloveyou::modla:ale wiesciiii ciotenki wielkie uklony dla was kochane ! za niunieczki mocno kciuki!
Ewcia:loveu: matko jak ja dawno Cie juz nigdzie nie widziałam :p:p:p
Avilia napisał(a):
Mamy pierwszą stałą deklarację!
Dziękuję!
I wszystkim innym deklarującym także;)
Dziewczyny nie jest dobrze.Moja Keli nie akceptuje suniek.Nie ma opcji żebym w ogóle je wypuszczała;/
One koniecznie muszą znaleźć inny tymczas.POMOCY!
Czy mogę dostać link do tego hoteliku do którego mogłyby iść?
I jeszcze jedna prośba do osób które będą robiły ogłoszenia: Nie piszcie skąd suńki zostały zabrane.
o matko, a dlaczego to jest 'zakazane' :crazyeye: