Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mestudio napisał(a):
A my myślimy i rozważamy. To trudna decyzja. Ale jest jakaś nadzieja.
W sobotę wyjeżdża nasza tymczasowiczka, ale na jej miejsce ma przyjechać mikrus od koosiek, też trochę taki do ułożenia.
One są chyba dość młode te niuńki? Jak trochę się je poprzytula to będą adopcyjne? Mam nadzieję, że nie są tak wycofane jak Krówka - Pieguska, która szczerzy ząbki do ręki.

Mestudio sunki sa mlode, nie szczerza zabkow, mysle ze po krotkim czasie beda adopcyjne, sa malutkie a takim suczkom latwiej znalezc domki. Pieguska jest juz starsza psinka i wolniej idzie jej oswajanie. Przepraszam za brak polskich znakow ale cos mi sie na laptopie poprzestawialo.

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Paulinken wyslalam Ci zdjecia ksiazek, daj znac czy doszly bo to duzy plik byl i dlugo sie wysylalo :)
Czy ktos jeszcze dorzuci cos do bazarku dla suniek?
Albo chociaz jednorazowa wplate? Musimy sie sprezyc ze zbieraniem pieniazkow bo jest malo czasu :(

Posted

Nie mogłam cały, boży dzień przyjść tutaj wcześniej. Teraz czytam plon dzisiejszegi dnia i widzę, że tylko wujek- bratnia profesja towarzyszy mi na dogo. Myślała, szukałam, pisałam, nagabywałam ludzi ..nikt nie ma ani kawałka miejsca, albo niejest zainteresowany...Mówię o moim otoczeniu w realnej rzeczywistości, z którym miałam przyjemność o tym dziś rozmawiać Teraz już nic nie wymyślę, a za parę godzin czas wstawać do pracy.
Bazarek super. Szkoda, że właśnie zrobiłam remanent w książkach- jak wujaszek!!!- z przeznaczeniem na moich podopiecznych.
Miejmy nadzieję, że nowy dzień przyniesie nam i psiakom tylko dobre, bardzo dobre wiadomości.

Posted

podajcie mi dziewczyny nr konta to cos wysle dla suniek, bardzo ladne mordki

chyba sa nadal bezimienne? moze bazarek imienny im zrobicie? jezeli tak, to zawiadomcie mnie na pw, bo lubie robic za matke chrzestna (a na watkach rzadko bywam i moge nie zauwazyc)

Posted

viola005 napisał(a):
podajcie mi dziewczyny nr konta to cos wysle dla suniek, bardzo ladne mordki

chyba sa nadal bezimienne? moze bazarek imienny im zrobicie? jezeli tak, to zawiadomcie mnie na pw, bo lubie robic za matke chrzestna (a na watkach rzadko bywam i moge nie zauwazyc)

:loveu:Aniołki nocne były u szczeniaczków.Dziękujemy.:loveu:

Posted

rencia42 napisał(a):
Jestem na zaproszenie, ale pomoc mogę tylko finansowo coś wrzucę jednorazowo jak dajcie konto.

Dzięki rencia za przybycie i pomoc. Piszesz::shake:tylko finansowo??:shake: Szczeniaczki są biedne jak mysz kościelna...to dla nich ogromna pomoc. Dziękujemy.:loveu:

Posted

Jestem spłukana po walce z parwowirozą mojego tymczasika, ale nie mogę patrzeć spokojnie na te dwie kruszyny :((( Dajcie mi proszę na pw numer konta - coś wyskrobię ...

Danusiu - nieprzytomna będziesz w pracy :shake:

Posted

Dziewczynki do kiedy Paulinken zbiera fanty na bazarek? Dziś jeszcze siostrę "przycisnęłam" i po pracy ma coś wyszukać ze swoich rzeczy... Ale mogę się dopiero tym zająć wieczorem. Nie będzie za późno?

Posted

Jestem w końcu. Dostałam maile od Plichy i wujaszka Ubocze. Zaraz to wszystko przejrzę, postaram się do południa wystawić, ale jestem w robocie i nie wiem jeszcze, jak to będzie.
Poszukam też czegoś wśród swoich książek.
Jeśli ktoś jeszcze ma, to może do mnie wysłać :)
Livka, jeśli dasz radę ogarnąć drugi bazarek to byłoby super :)
Mogę też wystawić bazarek na imiona dla suniek, co Wy na to?

Posted

Słuchajcie Kochane.
Wczoraj Cioteczka Avilia po rozmowie ze swoim Michałem zdecydowali,że suńki nie mogą marznąć dłużej w schroniskowym kojcu. Powiedzieli,że mogę Je przywieźć,żeby już bezpieczne były.
I tak też z Budryskiem zrobiłyśmy.
Jednak problem jest taki,że Avilia 16.12 wyjeżdża na święta.
Sunie muszą coś do tego czasu znaleźć. Mamy zaledwie 12 dni na kombinowanie.
Ola zapewne porobi jakieś zdjęcia - zobaczymy na ile sunie się otworzą.
Bo wczoraj były przerażone.
Wszystko zresztą opisze Avilia.
Sama jestem ciekawa jak noc minęła...
Trzeba zebrać pieniążki na smycze, szeleczki, szczepienia, paliwo Budryska - bo wszędzie dziewczyna jeździ,a grosza nie dostaje...
Dziękuję Budryskowi za transport :Rose:
Oli i Michałowi za dach nad głową dla dziewczyn :Rose: