Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

To ja także poproszę numer konta, co prawda trochę się już "wystrzelałam" z pieniążków na inne psiaki, a tu święta i takie tam..
Najwyżej rodzinka zamiast prezentów dostanie potwierdzenie wpłaty dokonanej w ich imieniu w szczytnej sprawie :)

Posted

Cioteczki trzeba na szybko załatwić jakiś hotelik lub płatny DT, najlepiej domowy, skoro mamy tydzień czasu to musimy to wykorzystać. Macie jakieś pomysły, znajome hoteliki, zaufane DT? Trzeba popytać gdzie się da. A w międzyczasie zbierać deklaracje, chociaż jednorazowe. Im więcej pieniążków zebranych tym większe pole manewru. Musimy się sprężyć i musi się udać. Budrysku Ty zbierasz pieniążki na sunie?

Posted

Ja tak myślę, kto DT daje... nie wiem już w sumie, ostatnio co pytałam, to wszyscy zapsieni. W moim województwie domowy hotelik prowadzi Arktyka. Z kojcami (chyba) Ania i Ulver + Milka. Renata5 dla staruszków. Kiedyś coś mi się o "uszy" obiło, że wilczek007 daje DT... może Bonsai, LadySwallow...

Posted

Paulinken a dasz radę skontaktować się z tymi osobami? Ja na razie napisałam do Mestudio, u której są dwa psiaczki dla których wpłacam deklaracje, i uważam że tam byłoby im dobrze ponieważ Mestudio ma wspaniałe podejście do psiaków. Myślę do kogo jeszcze można się odezwać, wyślę też trochę PW do zaufanych cioteczek, im nas więcej tym więcej pomysłów :)

Posted

Plicha napisał(a):
Paulinken a dasz radę skontaktować się z tymi osobami? Ja na razie napisałam do Mestudio, u której są dwa psiaczki dla których wpłacam deklaracje, i uważam że tam byłoby im dobrze ponieważ Mestudio ma wspaniałe podejście do psiaków. Myślę do kogo jeszcze można się odezwać, wyślę też trochę PW do zaufanych cioteczek, im nas więcej tym więcej pomysłów :)

Napiszę im PW. mestudio wiem, że ma, ale nie wiem, czy ma miejsce.

Posted

LadySwallow nie da rady, ale powiedziała, żeby się kontaktować z Madalleną (na dogo ma bana), bo ona miała mikrosunie... Andzike mi jednak napisała, że Madallena zapsiona... mam napisać do mshume... zaraz to zrobię.
Napisałam też do Bonsai, wilczek007, Arktyki, Ani Milvy+Ulver.