moca35 Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 To ja także poproszę numer konta, co prawda trochę się już "wystrzelałam" z pieniążków na inne psiaki, a tu święta i takie tam.. Najwyżej rodzinka zamiast prezentów dostanie potwierdzenie wpłaty dokonanej w ich imieniu w szczytnej sprawie :) Quote
Gosiapk Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Potrzeba więcej info o suńkach. Wiek, sterylizacja, waga itp. aby przekazać dalej. Quote
mumin_26 Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 [quote name='BUDRYSEK']z PayPala na pszczyniaki zbieram kasiore ja mój @ [email protected] dzieki :) wysłane pieniążki, więcej niestety nie mogę, pozdr Quote
Plicha Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Cioteczki trzeba na szybko załatwić jakiś hotelik lub płatny DT, najlepiej domowy, skoro mamy tydzień czasu to musimy to wykorzystać. Macie jakieś pomysły, znajome hoteliki, zaufane DT? Trzeba popytać gdzie się da. A w międzyczasie zbierać deklaracje, chociaż jednorazowe. Im więcej pieniążków zebranych tym większe pole manewru. Musimy się sprężyć i musi się udać. Budrysku Ty zbierasz pieniążki na sunie? Quote
paulinken Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Ja tak myślę, kto DT daje... nie wiem już w sumie, ostatnio co pytałam, to wszyscy zapsieni. W moim województwie domowy hotelik prowadzi Arktyka. Z kojcami (chyba) Ania i Ulver + Milka. Renata5 dla staruszków. Kiedyś coś mi się o "uszy" obiło, że wilczek007 daje DT... może Bonsai, LadySwallow... Quote
Plicha Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Paulinken a dasz radę skontaktować się z tymi osobami? Ja na razie napisałam do Mestudio, u której są dwa psiaczki dla których wpłacam deklaracje, i uważam że tam byłoby im dobrze ponieważ Mestudio ma wspaniałe podejście do psiaków. Myślę do kogo jeszcze można się odezwać, wyślę też trochę PW do zaufanych cioteczek, im nas więcej tym więcej pomysłów :) Quote
paulinken Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Plicha napisał(a):Paulinken a dasz radę skontaktować się z tymi osobami? Ja na razie napisałam do Mestudio, u której są dwa psiaczki dla których wpłacam deklaracje, i uważam że tam byłoby im dobrze ponieważ Mestudio ma wspaniałe podejście do psiaków. Myślę do kogo jeszcze można się odezwać, wyślę też trochę PW do zaufanych cioteczek, im nas więcej tym więcej pomysłów :) Napiszę im PW. mestudio wiem, że ma, ale nie wiem, czy ma miejsce. Quote
AgusiaP Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Widzę, że dziewczynki już działają to ja dalej wysyłam PW. Quote
Plicha Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Super dzięki Paulinken :) Ja też wysyłam PW, mam nadzieję że kilka cioteczek zajrzy na wątek i coś doradzi. Quote
AgusiaP Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 EkipaGusi napisał(a):moze umiescic je na Facebooku ? A mogłabyś ? Quote
EkipaGusi Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 tak moge :) wkleję watek do siebie w profil :) Quote
paulinken Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 LadySwallow nie da rady, ale powiedziała, żeby się kontaktować z Madalleną (na dogo ma bana), bo ona miała mikrosunie... Andzike mi jednak napisała, że Madallena zapsiona... mam napisać do mshume... zaraz to zrobię. Napisałam też do Bonsai, wilczek007, Arktyki, Ani Milvy+Ulver. Quote
AgusiaP Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 EkipaGusi napisał(a):tak moge :) wkleję watek do siebie w profil :) Dziękujemy :loveu: Quote
Anastazja&Aleksander Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Psy z włosem mogłabym wziąć jednak z sierścią nie mogę, ale jedynie finansowo jakiś grosz mogę przelać,. tylko dane do wpłaty musiałabym dostać. Quote
EkipaGusi Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 AgusiaP napisał(a):Dziękujemy :loveu: Nie ma za co ... kto ma Face niech wrzuca i prosi o udostęonianie na swoich profilach ... Quote
chita Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 dostalam pw, nie mam pomyslu ale psiakow jest tyle ze najlpiej byloby szukac BDT, przeciez to takie kruszynki:shake: Quote
nadee Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 fb to na pewno dobry pomysł. ja tam namierzyłam ten wątek... :p Quote
monika083 Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 przeslijcie link do fb to udostepnie u siebie Quote
AgusiaP Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 nadee napisał(a):fb to na pewno dobry pomysł. ja tam namierzyłam ten wątek... :p W takim razie witamy na wątku sunieczek :loveu: Quote
Recommended Posts