Jump to content
Dogomania

>>>KRZYCZKI-obóz śmierci dla psów-WIELKI SUKCES- zapadł precedensowy wyrok !!!<<<

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj otrzymałam informacje od dyrektor Księżopolskiej:

przede wszystkim bardzo dziękuje dziewczynom za oplakatowanie wszystkiego co się dało-bo dzięki temu znalazł się właściciel Asta,

cieszy się z powodu palet,

ma nowych 2 pracowników w Krzyczkac: jeden facet po 50-tce i babka,

pytałam się o wolonatriat: otrzymałam info, że jaknajbardziej jest zainteresowana, tylko w godzinach uzędowania schroniska: czyli dni poszednie do ok.17-tej

Chcę poprosic panią dyrektor by lekko to zmodyfikowała-bo każdy musi miec dzień wolny to proste- 2 wolne można sobie przestawic np.: poniedziałek, wtorek a sobota, niedziela ludzie są po robocie i to zwiększa adopcje oraz ilośc rąk do pracy!

a nie było jej na wątku tak jak mówiłam: rozchorowała się i zarobiona jest! ale już jest o wieeele lepiej!

Posted

a jednak z wolontariatem zastosowano stary chwyt :lol:
Wolontariusze tak,ale do 17 w dni powszednie,czyli wtedy,kiedy zwykle ludzie koncza prace.a jako,ze dzieczyny dojezdzaja,to Krzyczki maja problem wolontariatu z glowy.Ech,stare i oklepane.Rozczarowalam sie.Liczylam na cos bardziej oryginalnego.
Jakis problem bedzie,gdy przyjada wolontariusze w weekend? Przeciez tu o adopcje psow chodzi.

Posted

[quote name='ANETTTA']DZIEWCZYNY DAJCIE SZANSE WSZYSTKIM NA ZAUFANIE TRZEBA TROCHE POPRACOWAC I TU POTRZEBA 2 STRON TAK SAMO

POWODZENIA :shake::shake::shake::shake:

Tak tak Krzyczki daja duże szanse tylko zastanawiam sie komu. Wolontariat smiechu warte do 17-ej. pewnie bo tu nikt nie pracuje i sie nie uczy ma kupe wolnego czasu a pomoc Krzyczkom to jest taka łaska że po nogach calowac za tę mozliwość.

Kto komu ma dac szanse? Oktawia zalatwai kontakty, transport, palety a ziuta ciuszki dla szczeniaków i kto wyciaga reke.
Może ja czegoś nie rozumiem:-o

Posted

ja wiem ja tu nikogo nie ronie ale kompromis i zgoda nam wiele da ja wiem tu my głowe chylimy i kopa w dupe za to ............................ale jak chcemy pomagac to taka juz nasza rola ....................................niestety pisze to z bolem serca .........................ale dla dobra 4 łapek ......................w jaki inny spsób im pomóc ..............................

Posted

ANETTTA napisał(a):
ja wiem ja tu nikogo nie ronie ale kompromis i zgoda nam wiele da ja wiem tu my głowe chylimy i kopa w dupe za to ............................ale jak chcemy pomagac to taka juz nasza rola ....................................niestety pisze to z bolem serca .........................ale dla dobra 4 łapek ......................w jaki inny spsób im pomóc ..............................

anetta
nie zgodze sie z toba że jak chce pomagac to mam nadstawiac dupe:angryy: aby ktos w nia kopał . dla mnie nie na tym współpraca polega

Posted

kasiaprodex napisał(a):
anetta
nie zgodze sie z toba że jak chce pomagac to mam nadstawiac dupe:angryy: aby ktos w nia kopał . dla mnie nie na tym współpraca polega

kwintesecja nastawienia NIEKTORYCH schronisk do wolontariuszy.

Posted

Kaśka ja wiem-powoli bo inaczej nie będzie dobrej kooperacji-znasz mój chiszpańki temperament przecież....to nie pierdzenie po próżnicy-to dążenie do zmian na lepsze

Chcę by każda ze stron była zadowolona: psy, ich los ma byc lepszy, więcej adopcji, zdjęcia ich umieszczane na portalach adopcyjnych, druga strona na bierząco prowadzona-same zdjęcia psów z Krzyczek do adopcji z krótkim opisem.

i jak napisałam, chcę pogadac by kierownik poniedziałek i wtorek wzięła wolne-nie weekend-kiedy ludzie wolni są no i adopcje najwięcej idą!

Posted

oktawia6 napisał(a):
Kaśka ja wiem-powoli bo inaczej nie będzie dobrej kooperacji-znasz mój chiszpańki temperament przecież....to nie pierdzenie po próżnicy-to dążenie do zmian na lepsze

Chcę by każda ze stron była zadowolona: psy, ich los ma byc lepszy, więcej adopcji, zdjęcia ich umieszczane na portalach adopcyjnych, druga strona na bierząco prowadzona-same zdjęcia psów z Krzyczek do adopcji z krótkim opisem.

i jak napisałam, chcę pogadac by kierownik poniedziałek i wtorek wzięła wolne-nie weekend-kiedy ludzie wolni są no i adopcje najwięcej idą!

bo mnie takie podejscie wk.. Wy wszystko a ja nic.

Oktawia tak sie zastanawialam co ty taka spokojna i że pewnie maku sie najadłaś albo czego innego dla spokojności:evil_lol:

Podziel sie tym co wcinasz;)

Posted

kasiaprodex napisał(a):

Oktawia tak sie zastanawialam co ty taka spokojna i że pewnie maku sie najadłaś albo czego innego dla spokojności:evil_lol:
Podziel sie tym co wcinasz;)

o masz ci los -i na pewno nie tylko Ty się zastanawiałaś Kaśka! :evil_lol:
zwykła cherbata:eviltong:

Posted

To że schronisko jest nieczynne w weekend to jest jakaś porażka !!!
To nie jest jakaś metropolia gdzie każdy dotrze bez problemy – zresztą nawet Paluch jest czynny siedem dni w tygodniu a tam dojechać po pracy to nie problem.

Posted

oktawia6 napisał(a):

Mam nadzieje ,że kierowniczka to zrozumie. My chcemy pomagać PSOM nikomu wiecej.
Oktawia użyj swojego wdzięku i negocjuj!;)

Posted

Ja oficjalnie oświadczam, że mam dość. Trzy tygodnie czekania na łaskawą odpowiedź, to jest delikatnie mówiąc przegięcie.

I żeby mnie nikt za słowka nie łapał.......nie psów mam dość. Księżnej polskiej i to po kokardy!!!!!

Posted

Spokojnie dziewczyny może ona jest chora, przecież jest tylko człowiekiem.......
a p. Lach nadal tam prezesuje?

ps. i nie pije tego samego co Oktawia jakby co.....;)