Jump to content
Dogomania

>>>KRZYCZKI-obóz śmierci dla psów-WIELKI SUKCES- zapadł precedensowy wyrok !!!<<<

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No ale pisała wyraźnie ,że mamy sie modlić bo Zbyszek zachorował - Beata???
pewnie ich wszystkich pozarażał.........
a tak na serio może i miała człowiecze odruchy ale prezes jej pewnie skrzydła podciął.....

Posted

Ja się w tej intencji nie modliłam więc może masz rację , tak, zdecydowanie , masz rację.
No nic dziś pójdę na wieczorna mszę może to pomoże. Tylko żeby mi sie zyczenia nie pomyliły , bo będzie problem.

ps. Ciężko podciąć cos czego się nie miało, nie ma i nie będzie miało.

Posted

Beata_Dorobczyńska napisał(a):
telepatia ??? to juz bylo ustalone na tym watku :)
To jeszcze raz Cię zastapię - powracamy do pomysłu plakatów i ulotek na wystawach hodowlanych ?

ja mam jeszcze inny pomysł - ale to na pw ci napisze

Posted

Ania W napisał(a):
Ja tu zaglądam od czasu do czasu...wiecie o czym teraz pomyślałam ?
Żal byłoby gdyby te palety się zmarnowały...Jest tyle potrzebujących schronisk.

Myśle, ze masz 100% racji. Mam nadzieje, ze Oktawia przychyli sie do wniosku . Są tacy , ktorzy potrzebuja i chętnie w tej sprawie będą utrzymywać kontakt i chęc współpracy.

Posted

Myślę, że nic się nie powinno zmarnować, ani nasze dobre chęci, ani palety, ani pomysły, ani czas ani podkłady.

I wiecie co jeszcze myślę? Ze w sumie dużo nas tu jest. Różnych zawodów, możliwości. Ja bym z nami nie zadzierała.......bo to głupota po prostu.
No ale jeśli ktoś jest bezdennie głupi i guza szuka........to może pomóc? W końcu sporo w nas odruchów ...........chęci pomocy, nieprawdaż?

Posted

enia napisał(a):

Spokojnie dziewczyny może ona jest chora, przecież jest tylko człowiekiem.......
a p. Lach nadal tam prezesuje?

ps. i nie pije tego samego co Oktawia jakby co.....;)

oczywiście-ja pije wkoło i chodzę oczadziała, głoopia jestem i nie wiem o co chodzi........naprawdę dziewczęta:lol:
jest super!

Posted

szkoda ze pani kierownik tak nas olała .............a ja ja kiedys tak broniłam ogolne zayfanie kompromis itd itd

paluch potrafo współpracowac .........ile psiorów tu na dogo jest wystawionych które znajduja dom ki :placz::placz::placz::placz::placz::placz:

a moze by trzeba było działać i napisac pismo do kogos kto to schronisko finansuje i opisac ze wekkenfy zamkniete wjscie nor,malnie tez its itd

Posted

ANETTTA napisał(a):
a te p0alety odebrała chociaz czy tez nieeeeeeeeeeeeeeee i ma to głeboko w dupie ...i po co było tu pisac i obiecywac drpga p. kierownik ....

Po co? Bardzo proste, żeby uciszyć rozgniewany tłumek bab, emocje spadną, moze im się odechce.....Części się znudzi.
A w tak zwanym miedzyczasie skasujemy stronkę, co mniej wyglednym kolejny "wet" pokroju p.W skróci cierpienia .........no i wwali się ich pod płot. Radośnie zacierając rączęta do kaski, którą się na karmie i innych tam takich zaoszczędziło.......
W końcu wszystkim nam zależy żeby mniej było bezdomnych zwierząt, a że różne mamy sposoby realizacji tegoż marzenia...cóż

Posted

pani kierownik w tym natłoku zajec nie wierze ze pani tu nie zaglada ........................i co smieje sie pani z tych głupich bab ......takie pipy naiwne myslały ze tak poprostu sobie wejda i beda sie szarogesc ............ tak ...................tak sie do zwierzat ta miłosc od pani objawia ..................tak

no bardzo nam przykro ze tacy ludzie zajmuja takie miejsce ......:placz:

Posted

inne schroniska potrawia współpracowac i nie boja sie wolontariusz bo nie maja nic na sumieniu ... i całkiem dobrze na tym wychodza
maja pomoc
nawet kaski troche
i psiaki domki

no ćóż pani chce jej wszystkie miec dla siebie szkoda ze w takich warunkach :placz:

ja wciaz czekam na odp

nie odwidze pani bo naszczescie dla pani za daleko mieszkam ......

Posted

Aganiok napisał(a):
ja myślę, że nie ma co pisać na forum bo to nic nie da. Przydałoby się spotkać ( kto oczywiście może)

Puchatek to proponował jakies 2 tygodnie temu. I miał rację.
Ja też jestem za spotkaniem. Tak sobie będziemy pisać i potakiwać i przyklaskiwać.
A tu by ruszyć coś konkretnie wypadało.......
Rozdzielić zadania. Kazdy dostanie swoją działkę.......zorganizować się psze państwa.