Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No właśnie, do góry LORDZIK:multi:
A niebawem trzeba by go jakos szczególnie " na tapetę"wziąść.
Może kogos geniusz oświeci, jak jeszcze można by mu domku szukac...?
Ja sie po 7.11 pisze na ogloszenia dla LORDA, ale trzeba by cos ekstra wymyslić...:razz:
Szukamy domku LORDZIK!!!:loveu:

• Replies 643
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wanda szostek napisał(a):
Trzeba szukać i czekać na ten dom jedyny z wielkim sercem i odpowiedzialny, który pokocha psa takiego jaki jest.

tak Wandziu...tylko coś ciężko idzie z tym szukaniem domku - byle jakiego, a co dopiero takiego z wielkim sercem:(

Posted

I jak tu ratować takie psiaki???? Ludzie nie maja pojęcia,że zmysł wzroku u psa nie jest najważniejszy i taki psiak może normalnie funkcjonować i doskonale sobie radzić!
Sama miałam psa , któory nie widział od 4 roku życia, a dożył kilkunastu lat i nawet na ulicy nikt nie wiedział,że on nie widzi.

Posted

erka napisał(a):
I jak tu ratować takie psiaki???? Ludzie nie maja pojęcia,że zmysł wzroku u psa nie jest najważniejszy i taki psiak może normalnie funkcjonować i doskonale sobie radzić!
Sama miałam psa , któory nie widział od 4 roku życia, a dożył kilkunastu lat i nawet na ulicy nikt nie wiedział,że on nie widzi.

Bo wszyscy chcą być piękni, zdrowi i bogaci i takie same chcą mieć psy - piękne, zdrowe i rasowe:roll::angryy:

Posted

linssi! Na jakims wątku (chyba psiaka o imieniu dixi od Murki) pisał AresekSE mieszkajacy w Szwecji,że adoptuje z Polski niewidomego psiaka a jego mama wlasnie dixi...
Tak sobie pomyślałam, może by jego poprosic o pomoc w kwestii l
Lorda:oops:...?Co sadziśz..? może warto zacząć szukać jakoś indywidualnie...:oops: ?

Posted

savahna, a moglabys dopytac o co chodzi? bo ja sama nie dam rady ze wszystkim. dzis dostalam maila od pani/dziewczyny, ktora bardzo nam wspolczuje losu Lorda i bede probowala pociagnac sprawe dalej...

Posted

http://www.dogomania.pl/threads/194324-DIXIE-ju%C5%BC-w-hoteliku-u-Murki-%29/page8
Ja jestem raczej mało biegła komputerowo, ale udało mi się tu wkleić linka czy jak tam to zwia:roll:
Chlopak z tego co doczytałam bierze jakiegoś psiaka ze Szczecina. Procedury przy przewiezieniu są trochę zakręcone, ale chyba do wykonania. Mnie na razie jeszcze internet kiepsko działa. Jeśli ta kobitka o której pisałas,że chce pomóc nie dałaby rady... to może warto zacząć szukać za granica...?Tylko,ze to zawsze trochę bardziej skomplikowane... No i takie pytanie mnie gnębi, co jak adopcja by się okazała nieudana..?
Jak bedziesz miała chwilke to może spróbuj tam wejść, albo może ktoraś z dziewczyn. Mnie pw nie wczytuje póki co, więc nie mogę go dopytać poza forum czy mógłby pomóc, zresztą nie wiem czy to co teraz piszę mi też wczyta...
Oby...

Posted

To hop Lordzik.:multi:
Cóż, jak się jest mało bystrym to tylko problemy. Zmienilismy Windowsa i zanim cokolwiek zrobie muszę zostać przez mlodzież przeszkolona:shake:
No ale zaraz budzę gościa, niech mi pomoże...Oj, oj nie nadążam ...:eviltong: