Linssi Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Sylwia, zmien prosze tytul. Dopisz, ze pilnie szukamy transportu do Wroclawia. Quote
kika22 Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 Linssi napisał(a):Sylwia, zmien prosze tytul. Dopisz, ze pilnie szukamy transportu do Wroclawia. Juz zmieniłam. Quote
holly101 Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 :( Gdybyśmy się dowiedzieli o tym wczoraj w południe z transportem nie byłoby żadnego problemu... Mój TZ wiózł wczoraj jamniczkę Polę do domku stałego z Karpacza do Janowa Lubelskiego i wracał sam - nie byłoby problemu z dojazdem do Kielc i zabraniem Lorda... Ech, szkoda. Quote
Linssi Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Lord w srode jedzie do domu :) Trzymajcie kciuki, zeby wszystko sie udalo! Quote
betka Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Ale fajnie! Jakie dobre wieści :) :):) A był Ktoś na wizycie przedadopcyjnej? Quote
savahna Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Jeszcze ostatkiem sił (internet mi juz pada) przeczytałam dobre wieści. Nnnno! cuda sie zdarzaja...:lol::lol::lol: Super!:loveu: Quote
kika22 Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 Linssi napisał(a):Lord w srode jedzie do domu :) Trzymajcie kciuki, zeby wszystko sie udalo! Oj jak super :-) Quote
Linssi Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 egradska napisał(a):Dziewczynki, ja swego czasu obiecywałam bazarek dla ONka i nawaliłam, nie mam cierpliwosci do mulącego dogo i wgrywania zdjęć, więc czuję się w obowiązku dołożyć się do transportu pieska, deklaruję 50 zł na ten cel. B się cieszę, że ma szansę na normalne życie dzięki Wam Bedzie nam bardzo milo, jesli dasz rade sie dorzucic :) Wszystkie fundusze Lorda ida na jego transport. A tu taki mroz ma byc w nocy!! :( Quote
savahna Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 No, to juz dzisiaj....:razz: Trzymam kciuki za bezpieczna podróż.;) Quote
Linssi Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 dogo glupieje No trzymamy trzymamy! Mam nadzieje, ze Lordusiowi dupka bardzo nie zmarzla w nocy...Teraz bedzie jechal jak panisko w ogrzewanym autku i prosto do domku, a nie do budy! Quote
erka Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 No rzeczywiście dogo wariuje, strony przeskakują:diabloti:. Holly101, to wielka szkoda,że nie wiedziałyśmy wcześniej, ale teraz przepadło. Trzymajcie kciuki za dzisiejszą podróż Lorda, żeby aura dopisała i szczęśliwie dojechali . Domek czeka na Lorda naprawdę wspaniały , bardzo ciepli ludzie, mieli wcześniej psa ze schroniska,którego wzięli w starszym wieku, był z nimi jeszcze 5 lat/ nie wiem, czy juz o tym pisałam,bo nie mogę cofnąć do poprzedniej strony:mad:/. Rozmawiałam długo z obojgiem, a wczoraj jeszcze zadzwoniła tam Iza, bo chciała wiedzieć, gdzie pojdzie Lord, z którym bardzo się związała, no i była bardzo zadowlona, powiedziała,ze z całkowitym spokojem odda tam psa. Tak samo zresztą, jak poprzednią ON-ke, która tez pojechała do Wrocławia i do dzisiaj jej pan "zamęcza" Izę częstymi szczególowymi relacjami o suni:evil_lol:. Quote
Linssi Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Erko, uczulilas nowy domek na to, jak nalezy postepowac z takim psiakiem? ze konieczna adresowka, dodatkowo na wewnetrznej stronie obrozy nr telefonu i zero spuszczania ze smyczy poza ogrodem? Quote
Psi Ratownicy Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Dojechaliśmy bezpiecznie, choć trwało to trochę dłużej, niż się spodziewałem. :/ Po drodze faktycznie widać było (jak ktoś gdzieś napisał), że takie warunki pokazują różnicę pomiędzy kierowcami a osobami posiadającymi prawo jazdy. Muszę sobie zainstalować kamerkę w samochodzie, będę miał lepsze materiały niż TOP GEAR :) . Lord całą drogę był pobudzony zeżarł mi zabezpieczenia i często przyłaził do mne, zobaczyć, czy ciągle jestem z przodu. Ale potem spokojnie wracał do bagażnika. Ewidentnie mu się nudziło.... Do nowego domku miał opory na początku, żeby wejść, ale koniec końców weszliśmy razem, a potem to już spokojnie się rozgościł. Będzie miał dobrze, widać, że super trafił mu się domek. Powodzenia!! Quote
Linssi Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Psi Ratownicy dziekuje, ze zawiozles Lorda! I dzieki za relacje ;) Bardzo sie ciesze, ze Lordzio juz w nowym domku! Mam nadzieje, ze bedzie grzeczny :) Quote
ewelinka_m Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 cudowne wieści :multi::multi: dołączam się do podziękowań za transport :loveu: Quote
erka Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Psi Ratownicy, dzięki !:loveu: Warunki rzeczywiście były ekstremalne, ale sie udało:lol:. Dzwoniłam juz do nowego domu Lorda, na razie troszkę zdezorientowany, chyba nie był wcześniej w domu, choć wcześniejszych losów Lorda nie znamy, ale ostatnie pół roku z pewnością w mieszkaniu nie był. Pani powiedziała, ze chciał jeszcze wychodzić w nocy i najchetniej by został na dworze. Ale juz powoli się odnajduje w mieszkaniu. Na razie bedzie wychodził na smyczy, również po ogrodzie, żeby mógł poznac teren. Państwo prowadzą rodzinny dom dziecka, rąk do głąskania mu nie braknie, a Lord podobno wciska każdemu głowę do pieszczot, na razie poznaje i obwąchuje dzieci. Tak bardzo się cieszę,ze Lord znalazł swoje miejsce, daje to jakąs nadzieję,że również nasza niepełnosprawna Albinka znajdzie dom:). Quote
kika22 Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 Linssi napisał(a):Sylwia, chyba mozesz zmienic tytul ;) Ania zrobie to z przyjemnoscia ;-) Quote
Linssi Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Powodzenia Lordus w nowym domku! Czekamy na zdjecia i relacje z pobytu :) Quote
Linssi Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 erka napisał(a): Tak bardzo się cieszę,ze Lord znalazł swoje miejsce, daje to jakąs nadzieję,że również nasza niepełnosprawna Albinka znajdzie dom:). Erka, mowilam Ci ze nie wolno sie zamulac i czarnowidztwa uprawiac (choc ja tez zaczelam tracic nadzieje ;) ) Koniec końcow domek sie znalazl, i to jaki! Na Albinke tez przyjdzie pora! Quote
DuDziaczek Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Linssi napisał(a):Erka, mowilam Ci ze nie wolno sie zamulac i czarnowidztwa uprawiac (choc ja tez zaczelam tracic nadzieje ;) ) Koniec końcow domek sie znalazl, i to jaki! Na Albinke tez przyjdzie pora! i dla Farbki i dla Lorda znalazły sie cudowne domki... to przywraca wiarę w ludzi ;) Albince tez się poszczęści ;) Quote
Elka_Ka Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Ale fajnie!:Cool!::Cool!::Cool!::Cool!: Aż przyjemnie się czyta. Wiedziałam, że piesio znajdzie wreszcie swój domek. Mam nadzieję, że będzie mu tam dobrze:kciuki: Quote
savahna Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Powodzenia w nowym, domku LORDZIK!!!:sweetCyb::iloveyou::sweetCyb: Quote
erka Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Elka_Ka napisał(a):Ale fajnie!:Cool!::Cool!::Cool!::Cool!: Aż przyjemnie się czyta. Wiedziałam, że piesio znajdzie wreszcie swój domek. Mam nadzieję, że będzie mu tam dobrze:kciuki: Jest mu bardzo dobrze:):). Dzisiaj Iza dzwoniła do Lordzika. Zadomowił sie błyskawicznie, tylko przez pierwsze chwile był zdezorientowany w mieszkaniu, teraz juz nawet niechętnie wychodzi na spacerki, chyba się boi,żeby znowu nie został sam w budzie. A jego ulubionym miejscem jest kuchnia, bo tam dużo cudnych dla psiego nosa zapachów, można też mordką pojeździć po stole i zawsze cos tam się wyżebrze:). Uwielbia dzieci, malutką 2-letnia dziewczynkę liże po buzi , no i widać,że jest bardzo szczęśliwy:). Quote
Linssi Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Juhuuu!!! Ale sie ciesze!!! Normalnie jestem przeszczesliwa, choc serce zaczelo mi szybciej bic, jak zobaczylam, ze jest nowy post Erki na Lordusiowym watku ;) Quote
Recommended Posts