Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 643
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Linssi napisał(a):
Dwie ciotki pomogą w ogłoszeniu Lorda w Wyborczej i Gazecie Krakowskiej. Tak wiec za ogloszenia w tych dwoch gazetach nie musimy placic. Dziękujemy Camara i tamb!!:loveu::loveu::loveu:

Trzymamy kciuki...

Posted

dziewczyny...tak sobie myslę...moze dałoby radę skonsultować oczka Lordzika u Maji? moze to zwiększyłoby szansę na jego adopcję, gdzyby okazało sie, ze ma szansę po operacji widzieć...jak myslicie? jest sens?

Posted

Linssi napisał(a):
Dzieki Savahna! Ja wczoraj zrobilam nowa serie, ale przyda sie tez seria na mazowieckie i malopolskie.

Będę pamiętać 2xm i w przyszłym tygodniu wklepię.:comp26: A można na dwa rejony, nie pokasują mi ,że powtarzam ogłoszenia? Czy mogę zrobić tylko na jeden?:roll:
A, byłabym zapomniała: Do góry LORDZIK!:loveu:

Posted

raczej nie kasuja. Ja czesto oglaszam na jeden rejon, potem zaczynam na drugi. czesem nie ccha przyjac tego samego ogloszenia, ale wystrczy troche tresc zmienic i przechodzi. Wiec spokojnie mozesz oglaszac:)

Posted

Dzięki Divia. :loveu:Nie chcacy juz to przetestowałam,bo robiłam ogłoszenia Soni i na niektórych miała jeszcze aktywne i przeszło.:razz:To machnę Lorda ale w przyszłym tygodniu.Im więcej tym lepiej.Moze komus serducho piknie...:mad:Do góry psino ...:multi:

Posted

Tak wiem,żer Gumtree nie pozwala powtarzać, przetestowałam wczoraj na Soni,której(nawiasem mówiąć) banerek usiłuje sobie wstawic. Jejku!!!
Miałam osobno link, obok obrazek.Teraz zotał mi link.:wallbash::wallbash::wallbash: Za czwilę pewnie zostanie pusty obrazek.:grab:
Ajtam,ajtam... do góry Lordzik.:razz:No nie mówiłam...deja vu czy jak tam to się pisze...

Posted

Dziewczyny, dzis znalazlam na trasie E7 owczarke niemiecka. Sunia ma ok. 2-3 lat, jest cudowna i przytulasna. Znaleziona zostala w miejscowosci Wesoła k/Słomników na trasie do Krakowa. :placz: Nie mam zupelnie co zrobic z sunia, bo mimo, ze mamy chetny domek, to sunia ma cieczke, a w takim stanie nie moge jej wydac!! Jestem postawiona pod sciana. Mieszkam w nieswoim mieszkaniu razem z mezem, na niecalych 30m2, nie ma nas w domu ok. 9 h... Dziewczyny, pomozcie mi znalezc jakis tymczas dla niej!! Na jakies 2-3 tygodnie, bo pozniej moglaby pojsc do swojego domku juz...

Posted

A Fuksikowi się podobno udało!!!Dzięki FB. Lordziku musi ci się też udać!!!:loveu:Jutro zacznę go ogłaszać.Tak nieśmiało myśle czy może na tydzień...ale trochę się obawiam czy się nie zaplączę. No to może na 2 tygodnie, zobaczę do góry piesiu.:multi:

Posted

[quote name='savahna']A Fuksikowi się podobno udało!!!Dzięki FB. Lordziku musi ci się też udać!!!:loveu:Jutro zacznę go ogłaszać.Tak nieśmiało myśle czy może na tydzień...ale trochę się obawiam czy się nie zaplączę. No to może na 2 tygodnie, zobaczę do góry piesiu.:multi:[/QUOTE]
Fuksikowi się udało i to dosyć szybko bo to bardzo medialny przypadek był. A biedny Lordzik cały, zdrowy (nie licząc oczu), ma co jeść i na razie gdzie mieszkać to nie ma się nad kim litować:shake: Ale rób te ogłoszenia, może przyniosą mu szczęście, gdzieś musi być ten ktoś;):kciuki:

Posted

Witaj LORDZIK wczesnym świtem:evil_lol::evil_lol:!!! Ogłoszenia poszły na 2 tyg. na Mazowieckie.Odfajkuję TERI od JAAGi i puszczę mu na małopolskie jak sugerowała LINSSI:razz:Ja myślę,że Fuksik miał ta przewagę,że był młody :roll:a tu trzeba by trafić na samarytanina, który będzie miał warunki (jedyny pies LORD) i serce dla biedaka.Starszy pies, to wiadomo,że trzeba się liczyć z kosztami na leczenie w najbliższym czasie,choć zyczę mu z całego serducha,żeby zdrówko jak najdłużej dopisywało.:iloveyou::iloveyou::iloveyou:
Dziewczyny a jest chyba coś takiego jak "owczarki w potrzebie". Ja nie jestem zbyt biegła w komputerze:oops:, ale może by go tam gdzies...???