Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A może na tym całym FB by puścić,jeśli ktoś się tam umie poruszać, bo ja to nie bardzo łapię, ale okazję można by wykorzystać.:ghost_2:
A tak w ogóle do góry Lordzik.:klacz::klacz::klacz:

• Replies 643
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Erka, czy kupic dla Lorda jakas karme? Moge zamowic na allegro jakas, bo jest spory wybor, a Lordus ma tez troche pieniazkow uzbierane. Ponadto stwierdzilam, ze trzeba dac ogloszenia do drukowanych wydan gazet. Eliza_sk wyadoptowala wlasnie trojlapka, ktory zlapal sie we wnyki. dala ogloszenie do Gazety Krakowskiej i domek sie znalazl. Mysle, ze warto sprobowac w tym kierunku.

Posted

Niestety sporo... Sprawdzalam w gazecie wyborczej (wydanie poniedzialkowe i piatkowe jest najdrozsze) i po maksymalnym obcieciu tekstu wyszlo ponad 100 zl...:( musze zapytac Elizy_sk ile placila za Zafira.

Posted

A po poludniu jedziemy na szczepienie i sesje zdjeciowa. mam nadzieje, ze zdjecia wyjda jakies normalne, bo dzis ja jestem w roli fotografa,a to duuuuze ryzyko fiaska :P

Posted

No dobra, orientowalam sie w cenach ogloszen gazecianych. Poki co info na temat gazety wyborczej. Nie wiem, czy na dobra sekcje ogloszen patrzylam, bo lookalam na graficzne... ceny dla graficznych odpowiednio dla kazdego wydania. 1 linijka=3,41 cm
wydanie warszawskie
- rubryka dzienna - 22,57 zł/linijka
- rubryka tygodniowa - 86,62 zł/linijka
*rabat 6% za emicje tygodniowa

oferta specjalna:
-rubryka zwierzaki - szablon 14 linijek (10 na zdjecie i 4 na tekst) - 68,32 zł/szablon

wydanie wrocławskie
- rubryka dzienna - 10.61 zł/linijka
- rubryka tygodniowa - 54,05 zł/linijka
*rabat 10 % za emisje tygodniowa

wydanie krakowskie
- rubryka dzienna - 8,66 zł/linijka
- rubryka tygodniowa - 44,18 zł/linijka
*rabat 10% za emisje tygodniowa

Wiec tak jak widzicie, oferte specjalna, calkiem korzystna, ma tylko wydanie warszawskie. nie wiem ile w takiej linijce 3,41 cm miesci sie znakow. Bo oczywiscie to dla malego druku jest. wiekszy druk zajmuje wiecej linijek. No i pytanie, ile linijek moze zajac zdjecie? W sumie moznaby sie podeprzec ogloszeniem warszawskim. wiedzialybysmy juz w jaki sposob sformatowac wszystko, zeby nie placic wiecej w innych wydaniach.
Co myslicie? Nie jestem pewna, czy to faktycznie bedzie graficzne ogloszenie :/

Posted

byliśmy dziś u Lordzia to nie ten sam pies :p odkarmiony, waży 34 kg, genialny, kapitalny psiak :lol: przytulak niesamowity. został dziś zaszczepiony, zapłaciłyśmy 55 zł /później wstawię skan /

samochodem pięknie jeździ, siedział mi na kolanach :lol:

sesjaaa była czekamy aż Linssi wrzuci :eviltong:

Posted

Tak jak pisala Ewelinka, Lordziak jest przemegafantastyczny! Kochane psisko, straszna przylepa i pieszczoch. U weta bardzo grzeczny, pozwolil sie bez problemu zbadac. Bardzo sie do wszystkich garnie.
Za szczepienie zaplacilysmy 55 zl, dalysmy tez pani Izie 130 zl na pomoc w utrzymaniu psiaka. Za chwile poprawie rozliczenie.