Elka_Ka Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 O raanyy! piesiu niech cię wreszcie ktoś zobaczy:sweetCyb::Help_2: Quote
wanda szostek Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Przejrzałam dwie pierwsze strony i dwie ostatnie (na więcej nie mam czasu). Czy weterynarz się wypowiedział w sprawie wzroku? Czy była lub planujecie wizytę u okulisty? Trzeba zacząć w tym kierunku i od okulisty. On jest specjalistą i wypowie się czy pies ma szansę na jego polepszenie i jak mu pomóc. Jakie są u Was możliwości w tym kierunku? Quote
erka Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Ogladał go wet, co prawda nie okulista, ale z doświadczeniem, nie byłam przy badaniu, może Linssi więcej napisze, ale z tego co wiem,to nie jest zaćma, którą by można operować, ale chyba odklejenie siatkówki i szanse na przywrócenie wzroku marne. Quote
Linssi Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Lekarz dwukrotnie ogladal oczka Lorda... stwierdzil ze nastapilo zmetnienie soczewki i odklejenie siatkowki. Nie mamy w Kielcach psiego okulisty niestety :( A sama nie jestem ogarnac tematu, bo mamy jeszcze inne psiaki na glowie. Jesli ktos moglby skonsultowac z psim okulista diagnoze naszego weta pod kontem operacyjnosci choroby, to byloby super. Quote
wanda szostek Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 " "Lekarz dwukrotnie ogladal oczka Lorda... stwierdzil ze nastapilo zmetnienie soczewki i odklejenie siatkowki. Nie mamy w Kielcach psiego okulisty niestety A sama nie jestem ogarnac tematu, bo mamy jeszcze inne psiaki na glowie. Jesli ktos moglby skonsultowac z psim okulista diagnoze naszego weta pod kontem operacyjnosci choroby, to byloby super." Jak możesz odezwij się na moment 692677335 lub 516849630 Quote
Elka_Ka Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Cześć Lordzik. Śpij dobrze a rano niech cię ktoś wreszcie zobaczy Quote
Linssi Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Podniose nasza bide...eh Lordzik...gdzie twoj domek? Quote
Linssi Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Nikt do Lorda nie zaglada, to chociaz ja podniose...:( Quote
egradska Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 wstyd mi, ze tyle czasu tu nie zaglądałam, a Lord wciąż bezdomny:( musze sie zmobilizować chociaż do bazarku, bo fanty od dawna leżą i czekają Quote
savahna Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Cały czas tu zaglądam, ale nie mogłam pisać na DOGO. Może teraz się uda...?! Do góry LORDZIK!!!:multi: Acha i puściłam mu ogłoszenia... na dolny śląsk. Nie wiem czy dobry rejon, ale jeśli by sie ktoś trafił... Quote
Elka_Ka Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 savahna napisał(a):Cały czas tu zaglądam, ale nie mogłam pisać na DOGO. Może teraz się uda...?! Do góry LORDZIK!!!:multi: Acha i puściłam mu ogłoszenia... na dolny śląsk. Nie wiem czy dobry rejon, ale jeśli by sie ktoś trafił... Wydaje mi się, że lepszy niż świętokrzyskie:diabloti: Może wreszcie tam ktoś zauważy piesia Quote
ewelinka_m Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 cześć Lordziku :loveu::loveu::loveu: Quote
erka Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Nie ma gdzie uciekać, bo domku dalej nie widać:(. Straciłam już nadzieję ,że ktos sie zlituje na Lordzikiem:(. Quote
savahna Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 No, proszę, rano mi DOGO wczytuje!:razz: Na pewno jest gdzies jego człowiek:loveu: !!! W domek Trójłapki też trudno było uwierzyć,z Fuksikiem sprawa się wlokła o Soni nie wspomne! Będzie dobrze tylko trzeba by na kilku frontach podziałać, na różne strony szukać, sprytne tytuły w ogłoszeniach dawać,zeby skusić do kliknięcia... No cos poczarować!!!:eviltong: Quote
Elka_Ka Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 savahna napisał(a):No, proszę, rano mi DOGO wczytuje!:razz: Na pewno jest gdzies jego człowiek:loveu: !!! W domek Trójłapki też trudno było uwierzyć,z Fuksikiem sprawa się wlokła o Soni nie wspomne! Będzie dobrze tylko trzeba by na kilku frontach podziałać, na różne strony szukać, sprytne tytuły w ogłoszeniach dawać,zeby skusić do kliknięcia... No cos poczarować!!!:eviltong: Tak jest, popieram i podnoszę Lordzia:helo: niech wszyscy zobaczą jaki jest śliczny Quote
Elka_Ka Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 A gdzie znowu wszyscy?:mad: Proszę odwiedzać Lordzia chociaż wirtualnie Quote
andzia69 Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Lord...Oskar...Senior...3 onki bez przyszłości:(:( Quote
Elka_Ka Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 andzia69 napisał(a):Lord...Oskar...Senior...3 onki bez przyszłości:(:( Lord wcale nie wygląda na takiego seniora. Mógłby się obrazić za takie posądzenia:obrazic: Jest bardzo przystojny i w kwiecie wieku:razz: Quote
wanda szostek Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 andzia69 napisał(a):Lord...Oskar...Senior...3 onki bez przyszłości:(:( Oj nie posądzałabym Ciebie o taki pesymizm. Adopcje ogólnie teraz wolniej idą. U mnie dwa stoją (jeden od grudnia, a drugi od czerwca) i zero odezwy z ogłoszeń. Sunia to dopiero po pierwszej cieczce i nic - cisza w eterze. Trzeba cierpliwie czekać i ogłaszać. Quote
erka Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Czasami tak jest,że pies czeka miesiącami i kiedy już tracimy nadzieję, to nagle jakis fajny dom sie pojawia na horyzoncie. Liczymy,że tak w koncu bedzie z Lordem. Tylko,ze psiak bardzo biedny. Jest samiuteńki na działce, Iza ma tylko tyle czasu,żeby go nakarmic, a on tak bardzo by chciał być przy człowieku:(. Za płotem toczy się życie , jest stado psów, są ludzie, a on bidulek tylko może to powąchać....:( Quote
Recommended Posts